Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 657
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря ви мили момичета за подкрепата. Само да ви питам кога става долу-горе имплантацията, усеща ли се по-различно и задължително ли е зацапването при наличието и. Благодаря ви.

# 226
iv4eg,  Що се отнася за усещането при имплантация - мисля че не е задължително да усещаш нещо, а зацапването не е задължително.

Мисля, че това ще ти помогне да си отговориш на въпроса.

Какво се случва след ембрионотрансфера?
http://www.mama.no-meat.org/link_infertility/after_et/

Успокой се, много си се втрещила и ти като мен. Вярвай повече в успеха и ще видиш, че всичко ще се нареди Hug

# 227
Ивче,стискам палци.
Аз температурата я мерих около датат на теста,и варираше,ту беше 37,след 10 минспадаше на 36.5 Grinning.Не е задължително да я имаш спокойно.Чувала съм че тя може да се покачи и от утрогестана.
Аз родих моята кукла по рано от термин ,вече растем.Мечтите се сбъдват ,не спирайте да вярвате.

# 228
Здравейте, момичета! Ивче, аз имах температура около 37,1-37,2 и сега пак ми е в тези граници. Всичко е строго индивидуално.
Днес се прибрах след амниото. Не беше нищо страшно, дори го направиха без упойка. Почувствах тежест и напрежение на мястото на боцкането. Дори клексана ме боли повече. Сега си чакам резултата, който трябва да е готов до петък. В крайна сметка избрах скъпия вариант на амниото - взеха две проби, които се изпращат в София и Пловдив. Simple Smile
Пантерка, как е малката кукла?

# 229
Браво Лали! Ти си герой! Сега вярвам, че и с резултатите всичко ще е наред и от тук нататък ще се радваш на една лека и спокойна бременност до финал, а там ще те чака една малка, здрава красавица. Hug

# 230
Браво Лали!Сигурна съм ,че резултата ще бъде  перфектен!Стискам ти палци Hug

# 231
Лали, всичко ще е наред! Hug Добре е, че еднта проба ще я изпращат в Софив- в Майчин дом предполагам. Ако пловдивската проба е в Писанец- не е много за вярване.

# 232
Мерси мили мами за бързите отговори. Да ви кажа ли хем имам вяра, хем си мисля, че нищо пак няма да стане. Незнам, да става каквото ще.Аз ще правя каквото трябва, а то си е Божа работа.
Лали, наистина мила си направо герой. Много преживя, но съм сигурна, че на финала ще си кажеш, че всяко нещо през което си минала, си е заслужавало.
Пантерка, как е малката кукла. А ти как си, възстанови ли се. Ще се радваме да ни споделяш за теб и твоето съкровище.
Прегръдки на всички и хубав дъждовен ден Simple Smile

# 233
Лали , стиснати палци за резултатите  Hug

Ивче , вярвай в добрия резултат и няма да закъснее  Hug

Пантерка как сте ? Малката расте ли бързо ?

Аз днес бях на преглед , видяхме бебо , вече е 24мм  Grinning , много съм щастлива , само че заради хемоглобин 114 д-р Минев ми изписа желязо, ама аз нещо се притеснявам да го пия , нали е безвредно за бебето? Вие как бяхте ? След  2 седмици съм на БХС на друго място , надявам се и там всичко да е ок.

# 234
Благодаря ви, момичета! Hug
Ивче, ще ти дърпам ушите. Без тези черни мисли! Вярвай, че този път ще стане. :pray
Браво, Ния! Радвам се, че растете. За желязото не се тревожи, защото не вреди.  bouquet

# 235
Мерси  lali bali  Hug

Сега видях , че хапчетата с желязо съдържат и фолиева киселина , а витамините ми съдържат фолиева киселина и желязо , т.е. общо ми стават 51мг желязо и 900 мкг фолиева киселина , това не е ли много ?

# 236
Ния,моя хемоглобин също е много нисък,и както върви ще пия желязо през оставащото време до края.Не се притеснявай ,не е проблем фолиевата киселина! Grinning

# 237
Ния,моя хемоглобин също е много нисък,и както върви ще пия желязо през оставащото време до края.Не се притеснявай ,не е проблем фолиевата киселина! Grinning

Мерси  Hug

# 238
Ния, фолиевата киселина не може да се предозира, дори се приема в по-високи дози при нисък хемоглобин. Simple Smile

# 239
Благодаря Ви милички , че ми обръщате внимание на всекидневните терзания   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт