Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 650
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Всичките ти изследвания са нормални за състоянието в което си.И на мен ми бяха та,но сега хемоглобина ми е много нисък 90,колкото повече напредваметолкова по нисъл става... Simple Smile

# 211
Всичките ти изследвания са нормални за състоянието в което си.И на мен ми бяха та,но сега хемоглобина ми е много нисък 90,колкото повече напредваметолкова по нисъл става... Simple Smile

Благодаря за бързото включване ! За хемоглобина знам, но сякаш не съм чувала нищо за левкоцитите и еретроцитите  Crazy

# 212
  • Пловдив
И моите левкоцити бяха леко завишени по време на цялата бременност. Кумата ми, която е клиничен лаборант каза, че е нормално. За хемоглобина съм пила Малтофер, но беше на по-късен етап от бременността. За гърлото смучи Кофлет. Много са люти, но помагат безотказно. И къде го намери този гранофорин, тук се убих да търся по аптеките и ми казаха, че вече не се произвеждал.  Laughing

# 213
Мерси Разел , успокои ме  Simple Smile
А за гранофорина - ами приготжят го по поръчка в някои аптеки  Peace

# 214
  • Пловдив
Ясно, аз в Пловдив не можах да намеря, но ако пак ми се наложи да търся, ще пробвам и този вариант.  Peace

# 215
Момичета, всички ли сте имали дори и малка температура след трансфер. Нормално ли е ако нямам.

# 216
Даже е прекрасно ако нямаш.Температурата пречи за имплантацията.Аз имах 37.4 и много се притеснявах,но с парацетамол всичко се оправя.Опасно е когато темп.стане над 38

# 217
Благодаря Нелчо, дано и другите момичета споделят за тях.

# 218
iv4eg, много се радвам че си сред нас и очаквам положителен резултат Hug Кога ти е теста?
Да ти споделя, аз почти постоянно поддържах температура между 36.8 и 37.2, но мисля че не е задължително. Нека се включат и други.

# 219
Момичета, всички ли сте имали дори и малка температура след трансфер. Нормално ли е ако нямам.

И аз имах температура и главоболие. Ивче, не ти препоръчвам да пиеш лекарства без да си се консултирала с лекар, та дори и Парацетамол. Вярно, че става за бременни, но все пак първо звънни на доки. Желая ти успех и чакаме хубав резултат. Да попитам и аз, кога ти е теста?

# 220
Момичета, точно това ме притеснява, че аз нямам температура. Мерих я няколко пъти и е 36,9. Незнам как да го тълкувам това. Имам наблюдение, че повечето момичета имат температура.Теста е след 10 дни.

# 221
36,9 е леко повишена температура,при нормална 36,5  Grinning

# 222
Да ви кажа, че сега тъкмо си викам чакай пак да я премеря и какво да видя: 37,2 и реших да мине малко време и пак да видя. Тъкмо свалям термометъра и е 37,3. Незнам, защо никой не се включва да сподели. Само 2-3 момичета.Ще чакам да видя какво кажете.Чао

# 223
Ивче ,аз съм нямала температура,но имах ужасно главоболие,пиех парацетамакс и то след консултация с доки. Grinning

# 224
Ивче, аз нямах никаква температура. Не мисля, че температурата е задължителен признак за успешна имплантация. Всичко е индивидуално!Не се вманиачавай по наличие или отсъствие на такива признаци. Просто си лежи и се пази и вярваййй, че скоро те чака положителен тест!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт