Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 637
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Паола, май доста се разхождаш, а и аз много не се спирам. Пий повече фолиева за този хемоглобин. Hug
Джордж, естрофема и дуфастона ги пих до средата на четвърти месец. Simple Smile

# 196
Джордж,аз също ги пих до средата на 4 ти месец Hugуспех ти пожелавам!

# 197
Благодаря, Паола, Лали! Успешен финал на всички  Hug

# 198

Момичета, до кога пихте лекарствата- естрофем, дуфастон...?
Аз започнах постепенно да ги намалявам от 12 - та седмица, до 14 - 15 ги бях спряла. До края пих само витамините и Аспирин протект,

# 199
Момичета, май Нанина не е писала отдавна. Дано скоро да се включи и да разкаже хубави неща за нейните кукли. Praynig

# 200
  • In a surreal moment!
Привет на всички!
В събота ми се обадиха от ФАР Simple Smile
На 1.06. съм в София за заповед!

Кажете , моля ви, веднага същият ден ли трябва да я занеса в Селена или може малко по-късно да съчетая с преглед?

Ведър и успешен ден!  Peace

# 201
Не е задължително на същия ден,може да си го съчетаеш.Може от сега да се обадиш в клиниката или на лекара си и да кажеж на коя дата взимаш заповед и да ти дадат час.Те ще те посъветват най-добре.Аз така предварително се уговорих и като взех заповедта на следващия ден я занесох. И честито за заповедта-Успех ти желая и това да е твоя успешен опит Hug

# 202
ИКСИ честита заповед.
За хемоглобина - аз също имах нисък. Пиех малтофер. Насилвах се да ям разни меса (последните месеци хич не ми се ядеше месо), фрешове, всичко зелено - спанак, лапад, но комбинирани с месце, защото така по - лесно се усвоява желязото то лапата и спанака. Знам, че цвеклото вдига хемоглобина, но не трябва да се прекалява с него, защото то поп принцип обира токсините от организма и при една бременност не е добре да се яде в големи количества. Друго, ами телешкото месо има най - високо съдържание на желязо.

# 203
Икси ,честита заповед,не е задължително веднага да я занесеш ,но е хубаво да си направиш предварителните изследвания,за да не се бавиш след това!!!

# 204
Благодарая за съветите относно ниския хемоглобин и аз се старая да хапвам месце въпреки, че в тези жеги изобщо не ни се нрави... Simple Smile

# 205

привет мили момичета !
исках да ви питам за имунологични изследвания  , аз 2010г. съм правила в Геника и са в норма резултатите.
Сега след два опита ин витро  се двоумя  дали да трябва да спукам  нови . Сигурно има разлика във вида на имунологичните  поне аз така си мисял ,тъй като има  цена 240 лв.  ,а в сайта на клиника Селена дават  400лв.  Целия пакет трябва да се пуска  или само  НК клетки? Малко объркано го написах дано ме разберете. Благодаря ви предварително .
 Hug Hug Hug

# 206
  • Пловдив
В "Селена" имунологичните са 400 лева, но те изследват антифосфолипидни антитела, NK-клетки, тромбофилия и още нещо май, ама не съм сигурна. както и хормони на щитовидната жлеза и май са пакетно изследване. Питай направо лекаря при който ходиш.

# 207
В началото на април пусках имунологични изследвания в Селена, д-р Недева ми каза, че целият пакет струва 350 лв. Аз платих само 230 лв. в крайна сметка, тъй като вече имах генетични за тромбофилията. Имаше и хормони на щитовидната жлеза наистина в пакета...

В имунологичните са изследвани НК-клетки, общи Т-лимфоцити, Анти - нуклеарни антитела, и Анти - фосфолипидни антитела.

svetlana1, ако имаш излишни парички, не е зле да ги пуснеш, поне за собствено успокоение. Както знаеш, имунологичните изследвания не са с константни резултати.
Правила ли си и генетични?

Успех!   bouquet

# 208
благодаря шанел , разел дазел !
аз съм пускала  имунологичните и са изследвани НК-клетки, общи Т-лимфоцити, Анти - нуклеарни антитела, и Анти - фосфолипидни антитела.
отделно в Геника съм правила  генетични изследвания , в Селена съм цитогенетични .

# 209
Здравейте! Честито на мама Пантерка - живи и здрави да са и тя и бебето !
Аз няколко дни отсъствах и съвсем Ви изпуснах.
Икси , нямам думи просто за това което си разказала, пожелавам ти оттук нататък всичко да се развива правилно и да няма повече подобни абсурди, а в Селена си на правилното място  Hug

Имам едно въпросче, болеше ме гърло и се намазах с гранофорин , според Вас зле ли е това ? Успях да питам само аптекарката , тя каза че няма проблем, но все пак ако някой тук има идея ?

Кръвните ми изследвания са с малко увеличени левкоцити(при норма до 10,4 моите са 11,5) и намалени еретроцити, както и леко по-нисък хемоглобин (114 при норма от 120), знаете ли какво означава това ?

Засипах Ви от въпроси  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт