Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 848
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
violetka_1976 , честита дъщеричка   bouquet Да расте жива и здрава и да радва всички около себе си !

# 556
Честито Виолетка!Да ви е жива и здрава,да расте безгрижно и много да ви радва! Grinning

# 557
Честито на мама Виолетка, нека малката Мария расте здрава и послушна.
Велка, сега гледах бебешките снимки на Божи и искам да те питам няколко неща: Анатомичната ваничка практична ли е? Ти секцио ли ражда? После как минахте към кърменето? Имаше ли проблем? В "Селена" какво ти искаха като отиде да раждаш? Simple Smile
Лали възглавничките не ги ползвам, Божи още спи без възглавничка,раждах секцио, това беше най вълнуващото и безболезнено преживяване, при срещата с малкият дълго очакван човек.Още на другият ден го кърмих, имах коластра много,но зърната ми бяха големи и той не засукваше както трябва,май го мързеше Joyна 3 ден пойсках помпа и шише от акушерката за да го нахраня,нищо не съм носила освен тоалетни принадлежности за мен и чехли. По въпроса с кърменето не се справяше добре и в къщи и продължих да се цедя,така изкарах ме до 4 месец.Много е гадно с помпата за мен но пък така знаех колко е изял и не е гладен.Първият месец нададе 1,500гр.

# 558
Велче, Божи е голям сладурко и колко е пораснал. Да го нацелуваш.

Виолетка, честита ти дъщеричка. Скоро си мислех къде се изгуби Simple Smile

Ками, спокойно, всичко ще се нареди. Е, някога става не точно по нашите сметки, ама като си помисля, колко ненужни нерви хабим предварително...Ще чакаме за хубави новини следващата седмица на прегледа.

llana, успех в процедурата.

razel_dazel , бързо оздравяване на детенце.

Малкият мъж на последният преглед е станал 2 кг.  А аз май от топлия въздух дебелея. До август ще стана слоница - ама това да е...

Желая ви повече хладина момичета Heart Eyes

# 559
Виолетка, честита ви кукла, да расте жива, здрава и щастлива!
Велче, за да гледам новите снимки на Божи, ми иска парола. Иначе питах за ваничката, ама май си много ангаже покрай малчугана и си го прочела "възглавничка". Simple Smile
Иве, много е пораснал юнакът. Браво на него! Peace При теб се вижда краят, както и при Паола.

# 560
Иве, много е пораснал юнакът. Браво на него! Peace При теб се вижда краят, както и при Паола.

Да, утре влизам в 45-те дни преди термин. На Паола, трансферът беше един ден преди мен, та сме почти заедно. Вижда му се краят. Дано устискам поне до средата на август Simple Smile

Аз си купих обикновена ваничка, не анатомична. Говорих с няколко мамчета и ми казаха, че по дълго я ползват - отдолу слагат хавлийка, да не се хлъзга, а отделно може да се купи шезлонг /не съм сигурна така ли се казва, на който крачетата се закрепят за дъното и легена става като анатомичен.
За да не оспамвам темата, на мен много ми помогнаха темички за необходимото за бебето тук във форума и в Зачатие - мамите, споделят какво им е било полезно и какво е било излишно.

# 561
 EmbarassedЛали, коритцето го ползвам и сега слагам го от другата страна там е по широко,първите 30 дни се къпех ме на чешмата, така ни обясниха в Селена, да го къпем поне 1 месец дори и да е паднал пъпа все още не е зараснал напълно и когато е във вана може да се инфектира,иначе ми е удобна слагаш го и не трябва да го държиш, отдолу слагах хавлйка да не се пързаля.
http://velamitko.snimka.bg/daily/bojidar-prez-2012g.656206.27753888
сега видях че е заключен, дано сега се вижда.
Иве много е пораснал бебо,пък и срещата наближава,дано се разхлади скоро та да се чувствате по добре.

# 562
Иве, ще издържиш, разбира се, бебчо ще почака още малко. Peace Как искам и аз да съм вече във вашите седмички с Паола. Praynig
Велче, най-после разгледах снимките. Досега по линийката ти виждах, колко е голям Божи, но вече придобих непосредствена представа. Много будно, жизнено и весело дете изглежда на снимките, с големи тъмни очи. Той май цигарите иска да пробва? Пък с тези две плитчици прилича на момиченце. Да ви е жив и здрав и много да ви радва! Hug
Пантерка, какво прави твоята дребосъчка? Драсни някой ред.  Hug
Гига нещо ми се губи. newsm78

# 563
lali, тук съм мила, чета ви постоянно, но няма нищо ново около мен. Ще разказвам в петък, защото в четвъртък сме на контролен преглед след редукцията и на 4Д. Може да имам и новини за пола  baby_neutral baby_neutral
Честито на Виолетка!
Много "гуш" на всички и усмихнати горещи дни  Hug Hug Hug

# 564

Браво Ивче много е пораснал бебчо ,хайде още малко ви остана  на теб и на Паола и в най-скоро време ще бъдете най-щастливите мами .
Гига  всичко ще е наред на 4D .
Лали, Белоснежка , Ния как сте момичета  , какво правите в тези жеги, надявам се да сте добре вие и бебчетата.
Днес ходих да ми взимат секрети , сега ще чакам  новия цикъл  и да видим  дали ще почваме този месец стимулацията.
 Hug Hug Hug Praynig

# 565
Здравейте момичета Hug   bouquet много ви се радвам на линийките  Flutter и си мечтая  Blush скоро и аз да се сдобия с една такава Praynig
Искам да ви попитам, др Минев  ме  иска на 9-11 ден от МЦ /става въпрос за първоначален преглед/ обаче аз понеже нямам яснота сега след неуспешния опит кога точно ще ми дойде МЦ се притеснявам кога да си запиша час? В смисъл, дали ще има свободни часове newsm78 вслучай, че се обадя след като вече имам МЦ за да сметна там 8-9 ден от него ... и аз едно го обясних Embarassed Има ли проблеми с часовете?  bouquet

# 566
desdemona , обади се на 1-ви ден , т.е. още като ти дойде МЦ , ако ти каже жената , че няма часове за дните , в които искаш звънни директно на д-р Минев. Другия вариант е да се запишеш от по-рано , като си пресметнеш долу-горе кога чакаш МЦ.  Peace
Аз така постъпвах и не съм имала проблем  Peace
Аз в петък съм при него на преглед!

# 567
Ния благодаря ти много   bouquet Hug Да, той ми даде и телефона си, ама ми беше неудобно да му звъня за един час Embarassed Rolling Eyes

# 568
Здравейте момичета,както казва Ивето,идва и нашия ред.Аз вчера влязох в 45 дневния,бяхме на ЖК доки обясни ,че всичко е наред.Момчетата растат прогресивно,след 25.07 насрочваме дата за секци.Дано всичко да наред до тогава.Успех на всички настоящи и бъдещи мами Hug

# 569
desdemona , разбира се , че първо ще звъннеш на жената която записва , ако имаш проблем тогава на него  Peace Сега един от последните пъти в които бях при него ми каза: ела след 2 седмици и си запиши час още сега , при което аз излязох от кабинета , звъннах на жената и обясних че д-р Минев иска да ме види след 2 седмици и тя веднага ми записа час  Grinning Някак си все успявам да се вредя  Party Мисля , че и при теб няма да има проблем , пожелавам ти успех  Hug

paola , чудесни новини !

Общи условия

Активация на акаунт