Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 851
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
george_80 да,аз вече съм на финалната права,и аз като тебе ходя на плаж ,но вечер.Радвам се ,че при теб всичко върви добре,не си качила много ,аз до момента съм с 15 кг напред.Дано всички момичета да си сбъднат мечтите и да имат красиви и здрави бебешоци Hug

# 541
  • In a surreal moment!
Здравейте , момичета!
И аз ви чета кротичко и си вдигам нервите излишно. Аман от тарикатлъци и простотии в тия наши клиники...Клиниката има протокол, пращат екземпляр във фонда, а точно ние - нямаме , олеее голямата тайна. В Малинов си вземаш един лист за протокол при акушерките и започваш да си записваш, вземаш си и справка за хормоните от рецепцията и на края имаш протокол, хормони, но наистина по отвратителен начин.

Аз да споделя - след като взех втора заповед( и последна ,че скоро ставам на 43г) минах за 5 дни през ендокринологията в Плевен. От там излязох с диагноза диабет тип 2, пълна чанта с лекарства и диетичен безвъглехидратен режим набит в дебелата глава. "Заповед" на доц. Катя Тодорова - до септември драстично сваляне на теглото, за да мога да ида за лапаро при д-р Топалова.

За тези, които не си спомнят - след цв. снимка в Селена се оказа ,че си имам дясна тръба с голям хидросалпингс, а се твърди в епикризи от онкогинекологията в Плевен и Малинов, че тръбите ми са премахнати... Превъртам времето 3г назад, започвам отначало и дишам дълбокоооо....

Не ми се вярва да сколасам есента, заповедта ми е от 6месечните и май ще удължавам...офффф бавно свалям, много бавно... за 2седмици само 6кг, не ги усещам на фона на останалите... кога ще станат 30-40... Вуйчо ми е също с този тип диабет, ама слабее, а аз дебелея, ей и късмета му дей...

Това е за сега, нищо интересно, да пишат бременелките ,че с тях става едно замечтано ехеее..като на розов асансьор към щастието.  Heart Eyes Grinning Peace

# 542
Здравейте момичета Hug.
Аз ви чета но с моята ревлива беба нямам време  Laughing.
Радвам се че сте добре коремчета.Стискам палци на всички .
ИКСИ, как така нямаш тръби пък сега едната останала Rolling Eyes
Коя мацка чакаме да ни зарадва с бебенце скоро?

# 543
  • In a surreal moment!
ИКСИ, как така нямаш тръби пък сега едната останала Rolling Eyes

Пантерка - оххх...не знам , душо...ей, на ...платих си лапаро в Плевен при доц. Славчо Томов, платих си 4 хистероскопии и 2 цветни снимки в Малинов при д-р Стаменов и се оказа ,че въпреки техните уверения и заключения , че са ми махнати и чуканчетата са ок изрязани ...тръба си има и хидросалпингс в нея. Това последното си е надлежно описано от епикризата при доц. Томов, че го има и че го е махнал(2009г), а д-р Стаменов си го е потвърдил 2 пъти пред Фонда(2010 и 2011г)... Изводите сама си ги направи, пък аз като приключа ,успешно или не, някой ден ще си ги съдя и двамата.

# 544
днес се обадих и  ми казаха че Ставрев е в отпуска,не че не знаех де,но си настоявам за моето.аз им казах че той ми е казал на 2 ден от цикъла да почвам рецептата,обадиха ми се по късно както ми казаха,Ставрев на 16 ще съм при него да ме види,дотогава хапченцата.този месец ще съм аз.това трябва да е моя месец.а също им казах че неискам замесници,искам си Ставрев,така че дано да е той на 16.че незнам вече.и без това искам да си поговорим с него,той както винаги ми казва че съм много любопитна и че знам всичко.знам аз знам,че трябва да прибирам моите сладоледчета,на топличко.

# 545
Камито, видя ли че няма да те отлагат, една приятелка също чака да и дойде цикъла и тя започва подготовката за ЗЕТ, и тя е при Ставрев,така че спокойно и повечко вяра във вас и докторите.
Паеле, няма ли да драснеш някой ред,разкажи и ти как в Малинов правят ЦС и как ги коментират че всичко ти е на ред и имаш 2 неуспешни опита там.Чакаме да се похвалиш и за цвета на гащичките, няма да издавам.
Виленце, споко душо ще отслабнеш,ти можеш аз вярвам във теб, вярвай и ти.

# 546
Велка, Пантерка, радвам се, че драснахте по някой ред, за да не ви мисля. Как са малките слънца? Сигурно имате много грижи около тях. На Пантерка куклата може да има колики, а на Велка юнака - да са му сини коленцата от падане и ставане. И в двата случая, обаче, грижите са големи, но сладки. Hug
Ками, излишно беше да хабиш нерви. Видя ли, че на 16.07. Ставрев ще бъде на работа?! Това ще е твоят месец, разбира се. Praynig
Икси, ще се моля най-после да попаднеш на правилния док и заедно да сбъднете мечтата ти. Praynig Hug 
Май следващата мама ще бъде Паола. Като гледам, нейната лентичка е най-напреднала. Hug
Чакаме вести и от Белоснежка, че нещо се загуби.  bouquet

# 547

здравейте мили момичета ! отдавна не съм писала в темата,но ви чета и се радвам  за всяка една  от вас  . вчера пусках  хормони в селена  tsh, tat , mat  всички са в норма, и сега чакам да ми дойде цикъла при положение ,че нещата са добри  ще стартираме  с нова процедура .

# 548
Лали, добре сме с Божи наистина грижите са сладки.Досега само веднъж ожули колената, аз като квачка не го изпускам,всички ми се смеят но аз им отговарям че не съм мазохист да гледам как детето пада и си разбива главата жули малките ръчички и крачета,сега вече е по стабилен и не иска да го държа но все тича и на мен ми настръхва косата, но такава ще е.
http://velamitko.snimka.bg/daily/bojidar-prez-2012g.656206.27753888

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 12:09 от velka.

# 549
  • Пловдив
Момичета, и аз си мислех, че имам проблеми, докато не ни приеха в болница, заради непрестанно повръщане  на дъщеря ми и......вече си мисля, че останалите неща от ежедневието, заради които се притеснявах, не са проблеми.  Tired Частна болница, но няма нищо общо със "Селена", след като имам база за сравнение. Дали пък няма да направят и детско отделение. Все пак толкова много деца вече са родени при тях и заради тях.  Thinking И пак си давам сметка, че това е малък здравословен проблем, дано не се налага да се притесняваме за нещо по-сериозно.  Tired

Пожелавам успех на всички, много усмивки и по-малко да се ядосваме за независещи от нас неща. Всичко идва навреме за тези, които умеят да чакат. Колкото и да е трудно, колкото и години да са минали в лутане и търсене, не губете кураж и надежда.  Hug

# 550
Лана, успех в процедурите! Hug Praynig
Велка, много е пораснал малчуганът. Иначе майките са така - вечно се тревожат за нещо, макар децата да растат с всяко падане и ставане.  Hug Това, предполагам, е линк със снимки на Божи. Обаче ми иска парола, за да влезна. Прати я, за да го видя в действителност, какъв юнак е станал. Иначе само по линийката ти мога да видя. Ще го водите ли на почивка? Simple Smile
Разел, скорошно оздравяване на куклата! Simple Smile През това лято има доста вирусни инфекции, но най-важното е да се преодоляват. Peace

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 14:55 от lali bali

# 551
Велка, сега гледах бебешките снимки на Божи и искам да те питам няколко неща: Анатомичната ваничка практична ли е? Ти секцио ли ражда? После как минахте към кърменето? Имаше ли проблем? В "Селена" какво ти искаха като отиде да раждаш? Simple Smile

# 552
Здравейте,аз вече станах мама на една красива Мария.Това се случи на 12 май.Просто нямах време да влезна и да напиша.Роди се 3600 и 51см.Много съм щастлива.Пожелавам на всички да изпитате това щастие.

# 553
Честито ти дъщеричка, виолетка! Да расте здрава и щатлива!:)

# 554

Честито Виолетка ! Малката Мария да ви радва ,да расте здрава  и щастлива !

Общи условия

Активация на акаунт