Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 841
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, благодаря ви за милите думи!
Стискам палци на всички бременилки, бебчетата да си стоят на топло възможно най-дълго  и най-близо до термин Hug Hug Hug
Дездемона, ще успееш! Сигурна съм в това!  Hug При кой док си?

# 586
Стискам палци на всички бременилки, бебчетата да си стоят на топло възможно най-дълго  и най-близо до термин Hug Hug Hug
Дездемона, ще успееш! Сигурна съм в това!  Hug При кой док си?
Дай боже Praynig Все още, не съм се записал при никой и се колебая  Confused Shocked между Минев и Ставрев newsm78

# 587
Стискам палци на всички бременилки, бебчетата да си стоят на топло възможно най-дълго  и най-близо до термин Hug Hug Hug
Дездемона, ще успееш! Сигурна съм в това!  Hug При кой док си?
Дай боже Praynig Все още, не съм се записал при никой и се колебая  Confused Shocked между Минев и Ставрев newsm78
Може и при Топалова Grinning

# 588
Доколкото знам и Ненев прави процедури. Който и да избереш, трябва да усетиш със сърцето си, че това е твоя лекяр. Вярваш ли в него, успеха ти е гарантиран.  Hug

# 589
Доколкото знам и Ненев прави процедури.
Това е точно така Peace- и то доста успешни процедури!

# 590
Доколкото знам и Ненев прави процедури.
Това е точно така Peace- и то доста успешни процедури!
Мдааа,едната му успешна процедура се изразява в две ритащи човечета в корема ми  Joy

# 591
Който и да избереш, трябва да усетиш със сърцето си, че това е твоя лекяр. Вярваш ли в него, успеха ти е гарантиран.  Hug
newsm10 newsm10 newsm10

# 592
# 593
Здравейте,момичета!Искам да попитам тези от Вас,които са правили ин витро в клиниката-по време на стимулацията задължително ли от тях се купуват медикаментите или може да си ги закупя от друг град?И също така по време на стимулацията заплаща ли се прегледа или всичко е включено в ориентировъчната цена от 2500,която ми казаха?
Честито на всички бременни момичета и нека имат лека и успешна бременност!Късмет на всички,които продължаваме да се борим за дете!

# 594
Здравей, Мил-20! Аз лично си ползвах лекарствата на болницата, защото така предпочетох. Мисля, че няма проблем да си закупиш от друго място. Прегледите по време на проследяване на процеса на стимулация май не се плащаха, доколкото си спомням. Успех и на теб! Simple Smile

# 595
Здравей,Mil-29.За лекарствата незнам,защото аз също ползвах от клиниката,но прегледите бяха безплатни т.е. бяха включени в тези 2500лв.Отделно си плащах хормоните,които ми проследяваха през няколко дни.

# 596
2500лв...за  самофинансиран опит ли говорите момичета? НА мен ми казаха,че ако искам да си самофинансирам инвитро процедура ще ми струва 5000 лв?

# 597
Да за самофинансиран опит става въпрос,но 2500лв.са само лекарствата.Отделно ти искат 2800лв.за пункця,трансфер и замразяване.Поне при мен беше така през март месец.

# 598
2500лв...за  самофинансиран опит ли говорите момичета? НА мен ми казаха,че ако искам да си самофинансирам инвитро процедура ще ми струва 5000 лв?
Ами, най-вероятно това цената на инвитрото 2500 лева +за лекарствата, още толкова Wink

# 599
Да за самофинансиран опит става въпрос,но 2500лв.са само лекарствата.Отделно ти искат 2800лв.за пункця,трансфер и замразяване.Поне при мен беше така през март месец.
При мен също беше така през м. ноември - декември 2011 г. От тези 2 500 лв. ми върнаха някакви пари /към 150 -200 лв/, защото лекарствата излезнаха по-малко. Сумата от 2800 лв. си я платихме накуп преди пункцията. При мен беше самофинансиран опит. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт