Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 838
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
И на мен така ми казаха,че ако са по-малки дозите на лекарствата,ще ми върнат пари,а ако са по-високи дозите-може и да доплащам.А за пункция и трансфер след това-още 3000 лв.Аз съм от Бургас и мисля сама да си поставям лекарствата,а да ходя в клиниката само за прегледи.Но ще видим другата седмица какво ще каже доктора.Приятен ден на всички!

# 601
mil-29 аз също съм от Бургас,можеш да си слагаш инжекциите първите три дни от стимулацията ,но след това трябва да си там ,защото ти правят почти всеки ден изследвания и прегледи!Пожелавам ти успех!

# 602
mil-29 пожелавам ти успех  Hug Hug Hug останалото в течение на процедурата ще става ясно - колко често ще те викат и т.н. Само да споделя, че и аз 14 дена бях в мои близки, защото не съм от Пловдив. Така ми беше по-удобно. За лекарствата незнам как стоят нещата, защото нашия опит беше по фонда и не съм купувала нищо. Пожелавам ти късмета на всички успели момичета от първи път - като мен Heart Eyes Hug Hug

А сега да споделя с вас нещо ново покрай мен от вчера. Както знаете, вчера бяхме на 4Д и след това при моя доктор Минев. Всичко с бебчетата е ок на този етап ( Praynigдано да е така до корая), разбрахме също че ще са МОМЧЕНЦЕ и МОМИЧЕНЦЕ  newsm04. Много сме щастливи! След това и доктор Минев потвърди. Това е новото покрай мен.
Много целувки и чакаме положителни тестчета Heart Eyes Hug

# 603

Честити розови и сини гащи  Гига !  Лека бременост до края , нека всички имаме твоя късмет  ,пусни малко бременен пращец да  минем под него .

# 604
Изпращам ви много бременен прашец, та да стигне за всички  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 605

запис от мен , първа под прашеца ще ми трябва в най-скоро време, чакам да ми дойде цикъла и живот и здраве ,и  добри резултати на хорманите започвам стимулацията  края на този месец . Hug Hug Hug Praynig

# 606
Гига ,много се радвам за теб ,че всичко е наред!И аз много исках да са различен пол,обаче сега ще се радвам на две момченца! Hug

# 607
paola, да са ти живи и здрави, а за мома никога не е късно Wink
llana, много късмет ти пожелавам. Повярвай и ще успееш  Hug

# 608
Гига, честити ти шарени гащи! Hug
Лана, пожеравам ти това да бъде последният цикъл, който ще видиш скоро, а другият - след най-малко 9 месеца. Hug Hug
Паола, нали за девойките трябват и момчета за баланс?! Grinning

# 609

благодаря за пожеланията  Лали, Гига !  Hug Hug Hug Praynig

От сърце ви желая до края лека бременност и само положителни емоции !

# 610
Да Лали,права си  newsm10 трябва да има баланс Laughing

# 611
llana ,стискам палци за успешен старт и двучертичков финал  Praynig.
Гига,честити ти цветни гащи Wink.
Лали,Паола,Иветкоремчета как сте ?Пазете се че тези жеги ooooh!..
Мил,успех и на теб .
Ками,драсни някой ред Hug.

# 612
Гига честити ти цветни гащи  Hug Лали, Гига, момичета , пожелавам ви, лека и безпроблемна бременност Hug   bouquet  и дай боже, скоро ви последваме  Praynig

# 613
Пантерка, добре съм, мила, повече лежане, по-малко движение - това е при мен. Иначе в сряда бебана беше вече 978 гр. В петък съм на 4Д при д-р Кръшков и на преглед при д-р Ставрев. Дано новините да са хубави! :pray
Какво ли става с Камито? newsm78

# 614
Пантерка и аз съм добре ,като изключим горещото време !Аз също съм на преглед на 23.07,тогава сигурно ще определим дата за секциото ,ако не ме изненадат бебоците до тогава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт