Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 615
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
desdemona хайде твой ред е да ни зарадваш с хубави новини,колкото до жегата да доста си е топличко....момичета аз си чакам да дойде 04.08.. за теста,промени засега усещам болежки в гърдите,правя сравнение с другите два опита които имах,че сега се чувствам по различно,или си внушавам,но аз вярвам че теста ще е положителен. Hug Hug Hug
Браво ками, така те искам,симптоми нямах никакви през цялата бременност.
Ивче по спокойно мила ,знам колко е изнервящо това чакане но и с бързане нищо не става, трябва да си спокойна а не като на бургия,няма за какво да се оправдаваш пред любимия.Аз след толкова години в чакане /23г./ накрая си казвах: каквото такова, когато тогава,и всичко си дойде на мястото.
Ех как ми се иска пак да опитам ама няма вече........много е гадно когото знаеш че нямаш възможност за нов опит.
Лали Божи сега спи и аз на компа ,иначе от него не мога да се вредя,опасен е всичко разбира и не можеш го излъга с нищо.

# 721
охх благодаря ви мили момичета за подкрепат, Паола, Велка и всички други сте прави, че наистина през много трудности се преминава докато се наредят нещата. За мое голямо съжаление и аз минах вече през доста, а какво ли  ме чака още, по-добре че незнам. Май наистина когато му е писано на човек, и наистина с форсиране нещата не стават. Ако ще и света да обърна, не е ли писано няма да е сега и това си е. Ками,стискам ти много палци, дано наистина този път ти е успешен опита, след хистерото. Ще се радвам много за теб, и ще върнеш вярата ми, че нещата стават дори и малко по-късно.

# 722
здравейте момичета ! Днес ми е 4 ден от стимулацията ,бях на преглед  при д-рката и засега нещата са добре ,имам 14 фоликули и още няколко по-дребни . Иначе днес голямо чакане му  направих в клиниката  ,но какво да се прави само и само  всичко да е наред ,човек е готов на всичко.
Ками  този път  ще  е успешен  и  положителен  теста ,стискам ти палци . Десдемона  и на теб ти желая  успех  . На всички останали момичета  само  хубави емоции и  чакам да се похвалите   кой с положителен тест или  с бебчета . Много  прегръдки на  всички ! Hug Hug Praynig Praynig Praynig

# 723
Мерси за пожеланията момичета  bouquet  Hug чул ви БОГ Praynig А аз вече се сдобих и с час Flutter

# 724
Дездемона ,пожелавам ти успешен старт,чака те дълъг път,но със сигурност резултата си заслужава.
Лана на мен точно толкова на брой фоликули ми извадиха,всичко ще е наред и скоро очаквам да се похвалиш с положителен резултат Hug
Ками стискам ти палци,този път всичко ще е наред Peace

# 725
kamito24, стискам палци това да я твоят успешен опит!  Praynig

llana, може да сме се засичали тези дни в клиниката значи  Grinning Успех и на теб пожелавам!  bouquet

desdemona, успешен страт ти желая и дано Пловдив ти е на късмет!   bouquet

Много стиснати палци за всички!  Hug

# 726
Когато се почва стимулацията искаха ли ви картончета за кръвните групи.Задължителни ли  са тези картончета при старт.На мажа ми сега му пуснах ме кръвна група.взех резултата но талонче не ми дадоха.Друг път като сам отишла да питам,нещо сега него намериха.аз миналата година си правих изследване на кръвната група в селена,взех резултата но талон и тогава не ми дадоха.Сега ги попитах къде ми е талона и те ми отговориха че ве4е не работът с писанец а плама.Аз в досието си го имам този резултат ама талон нямам.От голямо значение ли е този талон?Ако трябва да си пусна ново изследване?Как е било при вас момичета?Какво ще ме посъветват? newsm78

# 727
  • Пловдив
Бланка с изследването и резултата на кръвната група не ти ли дадоха предишният път като си изследвала. На мен този талон не са ми го искали. Искаха ми точно тази бланка. Там е отбелязано кой е взел кръвта, кой е изработил пробата, подпис и печат. Картончето е хвърчащо листче, не е официален документ. Ако нямаш тези формуляри, повтаряте кръвните групи, но този път изрично си ги искаш и ги пазиш. При мен два пъти съм ги давала. Снимат ги и ти ги връщат. Но аз не съм правили изследване за кръвна група нито в "Селена", тогава нямаха изобщо лаборатория още, нито в "Писанец".  Peace

# 728
Здравейте на всички! Записвам се в темата и ще ви следя, защото и мен живо ме вълнуват отзиви за специалисти, изследвания и всичко свързано с репродуктивните проблеми. Все още съм на стартовата линия, но усещам, че и моя път да сбъдна мечтата си няма да е кратък и осеян с цветя. На вас пожелавам успех!

# 729
Марина, и на мен като започвах стимулацията ми искаха документ за кръвната група. Аз си разнасям все един от преди 8 години, изследването е правено в "Писанец" тогава. Пусни си пак, ако трябва изследване, струва 10 лв. в Селена и сигурно става бързо bouquet

# 730
Ивче,горе главата,няма да се отчайваш,всичко ще е наред.Понякога има такива моменти лоши.Но след всяко лошо идва хубавото .
llana ,браво добре си отглеждаш фоликулчетата,само така докрая.
Дездемона,успех .
Ками,чакам те с най прекрасната новина.Моля се за твоите бебчета.
Деси,стискам палци пътят ти да е кратък до твоето бебче.Разкажи малко повече за себе си ако е удобно.
Коремчета вие с епазете.Скоро май ще си имаме нова вълна от бебенца.Леко раждане и кураж.

# 731
Добро утро ! Пиша Ви от морето , най-накрая и ние сме на почивка  Grinning Чувствам се добре за сега , надявам се и за напред да е така. Онзи ден ми се стори , че почувствах бебето да мърда, на следващия ден пак , а сега от два дни нищо  Thinking Май още не мога да се усетя като мърда  Laughing
desdemona успех ти пожелавам , знам че си с една крачка по близо до целта  Hug
kamito24 стискам ти палци  Hug
Успех и на всички останали   bouquet

# 732
Ками, Лана, Дезди, Шанел, Марина, Ивчег,  newsm17 newsm17 newsm17 за вас!
Велка, Божи е в най-палавата си възраст и е нормално да щурее. Peace
Пантерка, имате ли колики? Плаче ли малката? Hug
От Ивето и Паола вече ще чакаме радостни вести. Praynig
Ния, блазе ти за почивката! Ние плануваме да ходим към 20.08., но, дай Боже, да не обърка нещо! Praynig
Белоснежка, Джордж, Гига, Тайрисима, драснете по някой ред,момичета, за да не ви мисля!  bouquet  

# 733
desdemona , имаш час, старта е даден, вярвай в успеха Heart Eyes

llana, чудесна реколта, браво!

kamito24 , още малко остана, ще чакаме хубави новини в края на седмицата.

desitka_001 , добре дошла, ще видиш тук е много приятно и да знаеш, че си попаднала в изключително успешна темичка! Успех!

Белоснежка, Джордж, Гига, Тайрисима, наистина не сте ви чували скоро момичета. Пишете как сте?

Лали, какво стана на прегледа във вторник? Не съм влизала последните дни в нета, че ми е много жежко и все ме унася на сън - сега се върнах да прочета новините - може и да си писала Embarassed

# 734
Иве, на Ставрев му харесаха водите този път и ме пусна да си ходя. Взеха ми влагалищен секрет, който излезе чист. На 07.08. пак съм на преглед.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт