Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 613
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Дес, имунологични и генетични нямаш ли правени в Плевен?
Тях също няма да правиш,на първо време спермограма и хормони за прегледа при Минев.

# 706
Тях също няма да правиш,на първо време спермограма и хормони за прегледа при Минев.

Велка  bouquet Hug дааааа имам Wink Затова писах, че ще поспестим  Mr. Green

То май няма мн разлика в цените им в различните клиники, поне в КИРМ знам, че пак излизаха едни париии ooooh!

# 707
Деси, имунологичните и генитичните ги павиха преди време в плевен при конова,при последният опит правих цитогенетичните или/кариотип / по 130лв на човек. Сега не знам къде ги пращат да се изследват иначе преди 3години ми струваха 450лв. генетични и имунологични.
..

# 708
Момичета, успешен старт на всички ви! Hug Praynig
Иветод, почти нямаш време да вземеш окончателно решение. Аз имам час за Ставрев за 07.08.  Той ще отсъства от 01.08. до 05.08. Отначало се записах за 06.08., но като знам за дългите опашки и голямото чакане след няколко почивни дни, веднага го смених. Hug
Велка, ти май се включваш след като Божи заспи? Дотогава си ангаже с малкия дивчо.  bouquet

# 709
Как така ще отсъства бе момичета, пак ли ще го няма доктора. Безобразие, тези от нас които чакат точно тогава да започнат или има насрочени прочедури какво ще правят

# 710
Ивчег, бях на преглед този вторник и Ставрев ми каза да отида на 03.08., но като реших да си запазя час, жената от регистратурата /Зорито е в отпуска/ показа графика, където от 01.08. до 05.08. беше отбелязано, че док няма да го има. Отсъствието му не е толкова фатално, защото не са толкова много дни, пък и има кой да го замести. Hug

# 711
така е Лали, но защо ти е казал да си запазиш час за 03, а като излезнеш и си го запазваш него го няма. Значи той си премълчава. Знам, че се касае за 5 дни, но аз чакам да ми дойде утре и той ми каза, да си запазя час за хистерото точно като ми свърши да го направи. По мои сметки това се пада 1. Него го няма а чак на 6 незнам дали няма да е късно. За заместването миналия месец трябваше да го направим, но нали беше в отпуска пак. Заместваше го д-р Ненев уж, а като поисках да не губя време и да ми го извърши хистерото Ненев, той му звъна в чежбина и Ставрев казал да изчакам за този месец. Той щял да си го прави. Е аз сега какво да правя ми кажете мили момичета. Дали ще е късно на  06 да го направи хистерто, при положение, че последния ден ще ми е на 31.

# 712
Ивчег, защо не му се обадиш по телефона? Според мен, едва ли е съобразил, че няма да го има при толкова много работа.

# 713
Лали звънях му във вторник, за да му кажа че вече имам молба и в началото на другата седмица ще отивам да я взимам и, че чакам да ми дойде. Точно с тази цел по-рано му се обадих, за да не стане пак като миналия месец, и да му кажа че немога вече да чакам. всеки месец все нещо ново. Съсипана съм, за него 1 месец може да не е нищо време, но за мен 1месец не ме питайте как се чака- в сълзи, в постояни мисли, в оправдания вече пред любимия и така. Просто тези хора наистина незнаят какво изживяват някой други. За бавенето пък което ме бавеха покрай бактериите, особено в последния момент като изтекът и сестра Бакърджиева с такава лекота си го казва: еми няма да има трансфер този месец.Просто съм съсипан вече след тези 2 неуспешни платени опита, повярвайте ми-съсипана съм. Направо невиждам светлина в тунела в близките 100 години.

# 714

mkton   относно изследванията  ,пробвай при лекуващия ти лекар ,някои дават  направления  и можеш да пуснеш  серологията /спин, хив ,васервам, токсоплазмо и  др./  и  така излиза малко по-евтино . Мисля ,че имаше и вариант  да се пуснат  в ХЕИ . 
Успех  !  Hug Praynig
Момичета как сте в тези  жеги , особено  бременните мами  .......... направо е  ужасно горещо .
Хайде няма ли някой да ни зарадва  вече  с бебчета ? 

# 715
Благодаря ти llana, точно така и ще направя   bouquet

# 716
Ще напиша кодовете на изследванията, които се поемат от ЗК:

02.07 - Васерман
05.01 - СПИН
05.05 - Хепатит В
05.06 - Хепатит С

На мен просто не ми се занимаваше с личната, след като веднъж категорично ме отряза, че не се поемат от касата и още куп оправдания...  Confused

# 717
Ивче,не се отчайвай така ,всички минаваме по много дълъг и тежък път.Всичко ще си дойде на мястото,трябва да си спокойна и силна.Ние 12г се борим и ето стават чудеса.Лекарите си знаят работата,не форсирай нещата ,ще видиш че всичко ще е ок Hug

# 718
Много ви благодаря  bouquet Hug  за инфото момичета, ами на мен ми идва Heart Eyes тъй че се готвя Blush да атакувам клиниката, пък да видим Joy Предполагам жегите в Пловдив са убийствени #Crazy това, хич не е по темата ама Joy

# 719
desdemona хайде твой ред е да ни зарадваш с хубави новини,колкото до жегата да доста си е топличко....момичета аз си чакам да дойде 04.08.. за теста,промени засега усещам болежки в гърдите,правя сравнение с другите два опита които имах,че сега се чувствам по различно,или си внушавам,но аз вярвам че теста ще е положителен. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт