Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 617
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Тея дни чакам да ми дойде цикъла и започваме стимулация.Направих си предварителните изследвания.Казаха ми на 2 ден от цикъла да отида да ми пуснат Хормони.Те вече по Фонда ли са?А на 3 ден какъв преглед правят(Вагинален ) ?И веднага след преглед започва стимулацията?

При мен хормоните на 2-ри ден не бяха по Фонда, но те са само естрадиол и прогестерон. Прегледът се прави също на 2-я ден, вагинален, и на 3-ти ден започва стимулацията по къс протокол. Успех ти желая!   bouquet

# 691
Тayrissima , колко са пораснали бебите! Хубаво е че ни навестяваш!

llana, успешен старт! Искрено ти желая едно или повече бебчета Simple Smile да пишеш как се развиват нещата със стимулацията.

marina1111 и ти започваш Simple Smile, успех и на теб. А правих стимулация ноември - не съм плащала първите хормони, от там нататък прегледите бяха с вагиналния ехогграф през ден-два, съчетани с кръвни изследвания.

Ох, Лаленце, още не сме решили, тъкмо се навия за някъде и се разколебавам - сега сме си дали срок понеделник /тогава съм и на ЖК в моя град/, а Ставрев иска да ме види на 5-6 август, така че наистина вече трябва да си "заплюя" място. Да не стане от два коня, та на земята Simple Smile А иначе и аз гледах "випа" - наистина  в такъв случай как ли е обикновените стаи? Дано на никой да не се случва подобно нещо.

# 692
Ивето,стига си го мислила,решавай бързо,че времето минава Laughing

# 693
Здравейте момичета, много хубави новини чета. Да ви питам колко дни след самото хистеро излизат резултати ли и аз незнам какво се чака.с две думи ме интересува ако всичко е ок кога мога да започна стимулацията, дали ще успеем за следващия цъкъл. Мерси предварително

# 694
Здравейте момичета, много хубави новини чета. Да ви питам колко дни след самото хистеро излизат резултати ли и аз незнам какво се чака.с две думи ме интересува ако всичко е ок кога мога да започна стимулацията, дали ще успеем за следващия цъкъл. Мерси предварително
Ивче, веднага след като излезеш от упойка, док. ще ти каже какво е установил, корегирал и т.н. Чувала съм, че ако има полип на матката се взима биопсия (или проба) от полипа и се изследва за злокачественост. Мисля, че няма проблем още на следващия цикъл да започнеш процедура, защото това е много лека и безкръвна операция. Успех Hug

# 695
Момичета, искам да Ви питам, сигурно е говорено стотици пъти за това, но в момента не мога да намеря темата  Embarassed. Бихте ли ми казали можем ли и какви изследвания да си пуснем аз и мъжът ми, при условие, че днес получих обаждане от фонда, за да не губим много време докато си взема заповедта. Искам като я взема и ходя да я нося да съм и с резултатите от изследванията. Дали има такъв вариант? Оф май доста объркано стана, дано сте ме разбрали. Надявам се това да ни е първият и последният опит. Ще го правим в Селена при д-р Ставрев. Ще съм много благодарна, ако ми споделите някой подробности преди старта. Успех на всички и Ви прегръщам  Hug newsm17

# 696
И аз съм при д-Ставрев и на 6.07 си взех заповедта.Преди това ходих при него един месец по рано да го питам какви изследвания да правя.Назначи ми en.kletki.LH i FSH.На 19.07 бях на преглед и ми каза че почваме на 2 ден тогава и изследвания ще ми пуснат.И тогава никои не ми обясни че има предварителни изследвания.Добре че чета форума и след 4 дена отидох до клиниката и попитах.Пуснаха ми Вирусология,Кр.група,Цитогенетични изследвания,Вагинален секрет.Цитонамаска.За мъжа спермограма,Вирусология,Цитогенетични из,Микробиология,Кр.Група.Аз чакам всеки момент да ми дойде но вчера ми се обадиха от клиниката че съм имала някаква бактерия.Назначиха ми антибиотик.И накрая се оказа че маи ще ми се провалят нещата.Ако по рано ми бяха казали че трябва да правя такъв секрет сега нямаше да се провали нещата.Надявам се да съм ти била полезна. Rolling Eyes

# 697
Благодаря ти marina1111  Hug

# 698
Момичета, искам да Ви питам, сигурно е говорено стотици пъти за това, но в момента не мога да намеря темата  Embarassed. Бихте ли ми казали можем ли и какви изследвания да си пуснем аз и мъжът ми, при условие, че днес получих обаждане от фонда, за да не губим много време докато си взема заповедта. Искам като я взема и ходя да я нося да съм и с резултатите от изследванията. Дали има такъв вариант? Оф май доста объркано стана, дано сте ме разбрали. Надявам се това да ни е първият и последният опит. Ще го правим в Селена при д-р Ставрев. Ще съм много благодарна, ако ми споделите някой подробности преди старта. Успех на всички и Ви прегръщам  Hug newsm17
вземи си час за Ставрев,и като отидеш на преглед го питай какво трябва да направиш,момичета имайте в предвид че вирусологията е с срок от 3месеца,правете я непосредствено преди опита,защото не дай си боже нещо възпрепятства старта на опита ще се набутате да правите нови ,а както всички знаем са си доста пари.микробиологията и цервикалният секрет е със срок 1 месец,
Марина,не се притеснявай с антибиотика ще се овладеят нещата с бактерията ще пуснеш контрола и ще е наред всичко.

# 699
Аз пак да попитам тези всичките изследвания и при двамата партнъри, които се пускат преди опит на каква цена излизат? Няма ценоразпис в интернет страницата им Shocked мн странно ми е Thinking
Аз, все още, нищо не правя т.к чакам лелката и вече взех, яко да се нервя, че не ще и не ще, да идва ooooh! Joy
Обаче, стискам палци на всички ви Hug  bouquet

# 700
деси,аз само спермограмата и секретите съм пускала в клиниката ,другите вирусологията я правих в окръжна болница в кръвопреливният център,иначе в клиниката излизат около 300лв.

# 701
desdemona, серологията е 115 лв, а цитогенетичните - 130 лв. в Селена.
Кръвна група - 10 лв.
Вагинален секрет - 25 лв.
Цитонамазка - 10 лв.

За партньора нямам представа, загубих листа със задължителните изследвания, който ми дадоха Simple Smile Но серологията и цитогенетичните са пак толкова  Grinning

# 702
Пригответе си близо 1000 лев.грубо казано.За всичко което съм правила горе долу толкова излез на.

# 703
Благодаря ви за отговорите момичета  bouquet Ние си имаме Цитогенетични и двамата така, че поне от тях ще спестим Heart Eyes

# 704
И аз Ви благодаря бейбита   bouquet, а ние си нямаме никакви изследвания и сега започва лудото лутане къде да ги правим, кога да ги правим??? Доста пари са и ми се иска поне някой от тях да направим на по евтини места от Селена  newsm78 /ако има такъв вариант де/, така че ако някой има идея нека ми сподели  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт