Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 630
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Niq, на мен д-р Ставрев не ми направи гинекологичния на предишния преглед- преди седмица. Следващия път, след месец, ще съм в началото на 6-тия. Незнам, може тогава да го направи, но той дори не е споменавал за такъв преглед. Е, какво ли се чудя, като го знаем колко е многословен!!!:). Аз не пия никакви други лекарства, освен витамините и аспирин протект и засега няма никакви проблеми с шийка и т.н. (дано така да е до финал Praynig), но все пак... На всички ли ви е правен такъв преглед?
Лали, стискам палци всичко при теб да е наред, а ако се наложи, ще полежиш при тях- поне ще си под постоянно наблюдение. Hug
Аз имам много време, но вече съм решила, че ще раждам в Селена. Искам да си довършат работата докрай Grinning, пък и в моя град няма никакви условия за спокойно раждане. Аз също чух за новата и модерна неонатология. Пожелавам, на никоя от нас да не се налага да настаняват бебче там Praynig
Иветод, паола, сигурно вече сте в трепетно очакване на срещата с бебоците.  Hug. Моята приятелка роди преди 5 дни и каза, че това е най- невероятното и неописуемо усещане!
На всички момичета, които са в процедура- много успех!! Време е темата да се напълни със "свежа плът" от нови бременелки! Hug

# 676
Лали и аз бях чувала за приема на течности богати на белтъчини. Имало някакви протеинови шейкове, но не се сещам къде съм го срещала - ще потърся.

george_80 и на мен Ставрев не ми е правил гинекологичен преглед откакто съм бременна, преглежда ме само с ехографа през корема. Гинекологът на ЖК ми прави, но не помня кога беше...

desdemona, няма никакво съмнение, че скоро ще имаш бременните трепети на момичетата, всеки който попадне тук - забременява.

Хладен ден момичета-на мен мнооооого ми е жежко Simple Smile

# 677
Момичета, искам да ви питам нещо от което започнах много да се притеснявам. Сега ще правя хистероскопия, и питането ми е може ли да излезне недай си боже, че имам ендометриоза, при положение, че съм правила две лапароскопии, от които едната беше при Ставрев. Има ли логика да не се е видяла на лапарото, или да се успокоя и да не си вкарвам такива филми.

# 678
Джордж, дано да нямаш проблеми със шийката! Praynig Щом Ставрев не е преценил да ти гледа шийката чрез гинекологичен преглед, значи нещата са добре при теб. Hug Аз в клиниката нямам нищо против да си полежа под наблюдение, но като се сетя за прословутите пилешки супи и направо ми се изправят косите. Laughing
Иве, при теб вече се броят дните. Много се радвам за теб и Паола! Hug От тези жеги и аз не мога да спя.  bouquet
Дездемона, съвсев скоро ще имаш всички симптоми на бременните. Praynig Hug
Ивчег, не се вкарвай в излишни филми преди да направиш хистерото. При мен на хистерото откриха два ендометриозни полипа, които док острани. Hug

# 679
Виолетка честито и от мен миличка много се радвам за теб.момичета днес ми беше трансфера имам 3 бебчета сега ще чакаме до 04.08 на кръвен тест.

# 680
Ками, стискаме ти палчета с моята снежна принцеса! Hug Praynig На 04.08. ще те чакаме с най-космическото ЧХГ.   bouquet

# 681
Момичета днес бях на Ж.К,доки вече ми даде направления за кардиолог,анестизиолог и необходимите изследвания за секцио.На 01.07 съм на вероятния последен преглед и ще уточняваме датата.
Ками стискам ти палци скоро да чуем добри новини.
Ивето  ти си май следващата мама,която ще гушне малкото човече Grinning

# 682
Ками Praynig,стискаме палци с моята бебка.
Паола,колко малко остава до прекрасната среща Hug.Ивето и тя е на финала.Стискам ви палци да е леко раждането.

# 683
Честира рожба на мама Виолетка! Да е жива и здрава, и да носи много радост на родителите си!   bouquet

Желая успех на всички момичета, на които им предстои или вече са в процедура! А на бъдещите мами - незабравими първи срещи с малките човечета!  Hug

# 684

Ивето  ти си май следващата мама,която ще гушне малкото човече Grinning

Аааа, ще гушна, ама след теб Simple Smile, нищо че имаме ден разлика на трансферите Simple Smile
Като изключим, че ми е много жежко, се чувствам добре и мога да изкарам още няколко месеца.

И на мен док ми даде направленията и изследванията, необходими за операцията.
Аз ще ходя на преглед на 30 юли и ние тогава ще разберем големият ден.

Ками, стискам палци!

Успех на останалите момичета!

# 685
Поздрави на всички момичета от мен и бебките! Виждам, че чакаме благата вест от Ками, а и още 2 бебчета са на път! Прегръщам ви топло и стискам палци!
Сори, че ме няма, но когато имам време ви чета!

Целувки и  Hug  Praynig

# 686

привет и от мен  момичета !
Днес започнах стимулация  по кратък протокол ,назначиха ми и останалите изследвания  и така  нека този опит е моя и да бъде успешен !
На всички момичета които са в процедура  или им предстои такава  успешен старт и на края  най-хубавия  резултат да гушкаме  своите бебчета.  Praynig Hug

Паола ,Иветод   още мъничко ви остана и му се види края ,  в очакване на най-вълнуващата среща . Леко  раждане ! Praynig Hug
Лали много е пораснала бебка  ,супер  все така  да си до края . Пази се .
Ками  успех мила  ,ще чакаме  най-високите  стойности на ЧХГ  от теб !!!!

# 687
Тайрисима, много са пораснали бебите! Hug
Иве, реши ли, къде ще раждаш? Hug Снощи гледах по новините за падналата мазилка върху новородено бебе в АГ "Св. София" и се шокирах  тотално. И това ми била ВИП-стая? newsm78 Какво ли е тогава в обикновените стаи? newsm78
Браво на Паола за хубавите вести! Hug
Пантерка, щом се включваш, значи сте добре с малката. Peace

# 688
Лана, желая ти богата и качествена реколта и едно или две ревливчета на финала! Hug

# 689
Тея дни чакам да ми дойде цикъла и започваме стимулация.Направих си предварителните изследвания.Казаха ми на 2 ден от цикъла да отида да ми пуснат Хормони.Те вече по Фонда ли са?А на 3 ден какъв преглед правят(Вагинален ) ?И веднага след преглед започва стимулацията?

Общи условия

Активация на акаунт