Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 642
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Там така или иначе само ИКСИ практикуват

Не знаех за тази подробност. Simple Smile

ИКСИ, и аз като теб се отказах от клиниката на д-р Стаменов. Не съм им била пациентка, но имах час за месец март т.г., за който чаках повече от година и в крайна сметка го отмених. Всички възхваляват уменията и успеваемостта им, не оспорвам тези факти, просто не ми допадна това безкрайно чакане при тях, първо за първичен преглед, а после и при всяко следващо посещение, един вид имам усещането, че работят на конвейр. Това щеше да ме стресира неимоверно много, да не говорим за постоянните пътувания до София...

От Пловдив съм и чувствах, че Селена е моето място, дано наистина успея там. Simple Smile

Успешни процедури на всички, момичета!   bouquet

# 76
ИКСИ, дано всичко на снимката е наред,и д-р Топалова ти даде зелена светлина. Не се притеснявай,дори и да има проблем има решение,правиш стимулацията за да не изтървеш срока на заповедта,замразявате и после оправяте проблема.Много момичета успяват от ЗТ. Стискам палци и ти като Пепи да ме зарадваш с прекрасна бременност.
Милички имам повод да ви почерпя, но все не ми остава време,Божи проходи на 2 май,такава панта е че не ми остава време за компа.

# 77
ИКСИ не предавай всичко ще бъде наред в  Селена всички са много добри и учтиви и на пука на онзи надут злобар Стаменов този път ще е успешно стискам ти палци  Hug

# 78
  • Пловдив
ИКСИ, ще имаш време да успееш със снимката. Още повече, че прочетох, че от 20 юни до 20 юли няма да правят ин витро процедури. А срока от шест месеца е да стартираш процедурата, а не да я завършиш. Може да започнете и в последния ден на шестия месец. Аз имам някакви спомени, че и друго момиче беше споделило, но за друг лекар от "Селена", че е казал това, което са и казали и в Турция. Определено и лекарите и апаратурата са едно много високо ниво. Стискаме ти палци тук да е твоя късмет. От сърце ти го пожелавам.  Hug

П.П. Странно. Вчера имаше въпрос, а днес стои само отговора.....цъкThinking

# 79
И Аз имам някакви спомени, че и друго момиче беше споделило, но за друг лекар от "Селена", че е казал това, което са и казали и в Турция. Определено и лекарите и апаратурата са едно много високо ниво. Стискаме ти палци тук да е твоя късмет. От сърце ти го пожелавам.  Hug

И аз имам такива спомени, даже се мъчех да си спомня кое, ама бременен мозък, кух Simple Smile

А ти ИКСИ не се тревожи за мъжкия фактор, тук има много успели момичета точно с такъв. Ние също сме с много тежък мъжки фактор, много лоша морфология, проблеми с бройката, подвижността. На всичкото отгоре мъжът ми е с един тестис, лежа в болница заради орхиепидидимит, с невероятни болки и отоци, после претърпя операция от варикоцеле, не че имаше подобрение в показателите, но поне болките му намаляха. Много лош резултат от ДНК - фрагментация, абе от всякъде....
Но въпреки това, ембиолога явно си е свършил перфектно работата.

# 80
ИКСИ имаш време за снмката. В Селена са страхотни специалисти и съм сигурна, че ще имаш успех там  Hug

velka честито  Hug Все по-бързо и уверено да ходи Божидар  Hug

# 81
ИКСИ, ще имаш време да успееш със снимката. Още повече, че прочетох, че от 20 юни до 20 юли няма да правят ин витро процедури. А срока от шест месеца е да стартираш процедурата, а не да я завършиш. Може да започнете и в последния ден на шестия месец. Аз имам някакви спомени, че и друго момиче беше споделило, но за друг лекар от "Селена", че е казал това, което са и казали и в Турция. Определено и лекарите и апаратурата са едно много високо ниво. Стискаме ти палци тук да е твоя късмет. От сърце ти го пожелавам.  Hug

П.П. Странно. Вчера имаше въпрос, а днес стои само отговора.....цъкThinking
За съжаление, тя няма да има заповед с 6месечен срок,на 20 юли навършва 43г. Толкова ме е яд че я отрязаха в клиниката на Стаменов, и не и подадоха документите с приоритет,аз ги подадох заедно с нея и още август си получих заповедта. Просто нямам думи как ощетиха пациентите си с забраната да ги разглеждат..... после пък самият фонд спря да ги разглежда,.

# 82
  • Пловдив
velka., не знаех тази подробност Confused   Confused Надявам се да има вариант да стартира процедурата.  Praynig  Praynig

# 83
Момичета да Ви питам , има ли някоя бременна която не е от Пловдив пък ходи в Селена и там ще ражда? Как стоят нещата с прегледите по ЗК другаде ли ходите?

# 84
По принцип Селена има договор с ЗК, но не всички лекари работят по нея.Аз така и не разбрах,кой работи и кой не по ЗК.Специално за Ставрев със сигурност си плащаш всичко.Най-добре питай на тел.032-648020

# 85
  • Пловдив
Лекарите, които водят женската консултация по ЗК са д-р Петрова и д-р Асен даскалов. Това по информация от форума на "Селена". Нямам никви отзиви за нито един от двамата, дори не съм ги виждала.  Peace

# 86
Ясно , а възможно ли е д-р Минев например да ми дава болнични ? т.е ако не работи с касата може ли да дава болнични и как става изобщо?

# 87
  • Пловдив
Niq_23 , аз съм си следила цялата бременност само при д-р Минев, но не съм ползвала болнични, защото се осигурявам на висока сума, но не работя. Д-р Минев не работи с касата и соътветно няма право да издава болнични, затова може би по-добър вариант за теб е да си правиш феталните морфологии при него и да се следиш веднъж месечно, ако прецениш, че ти се пътува до Пловдив. А за болничните да потърсиш друг вариант.  Thinking

# 88
Да , разбирам. Но все пак аз искам да родя при него. Ако ходя само на ФМ и 1 месечно при него , дали е възможно да родя при него?

# 89
  • In a surreal moment!
Милички имам повод да ви почерпя, но все не ми остава време,Божи проходи на 2 май,такава панта е че не ми остава време за компа.
Нека ти е жив и здрав, Велче! Божи е прекрасен! Нека ходи , нека тича и шета на мама и тати и ви прави винаги щастливи! Дай Боже!  Heart Eyes Hug

За съжаление, тя няма да има заповед с 6месечен срок,на 20 юли навършва 43г. Толкова ме е яд че я отрязаха в клиниката на Стаменов, и не и подадоха документите с приоритет,аз ги подадох заедно с нея и още август си получих заповедта. Просто нямам думи как ощетиха пациентите си с забраната да ги разглеждат..... после пък самият фонд спря да ги разглежда,.

Велче, туи ме вкамени... Какво значи това, как няма да ми е 6м срока. Това , което разбрах от новия правилник е, че ще важи да си подал молба преди да си навършила 43г, а не за опита...Та нали за това бяха осъдени?!?
Оххх сега пък и 1м Селена няма да правят опити...леле...то бива да нямам късмет, ама това мойтооо...

5-ти ден от цикъла и още кървя...кога ще спре, че да ми вземат натривка за вагинален секрет, кога ще излезе резултата, че да направя снимка до 10-ти ден от цикъла?!? Тия събота и неделя много ми бъркат тотото... Не, няма да се ядосвам, оставям се в ръцете на Бог и каквото стане. Ще ида да запаля свещичка и да се помоля и на Божията майка... Дано ми помогнат, че пропадам от липсата на късмет вече.

Хм...знаех си аз, че Стаменов винаги е с едни ход напред...Като ми каза, че Заповед няма да видя май излезе прав....Да не се бях хващалана въдицата за 4 хистероскопии, да се бях махнала и да бях отишла в Селена по-рано.....ехххх като се обърне колата пътища много...

Общи условия

Активация на акаунт