Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 623
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Присъединявам се към поздравите за мама Пантерка. Пожелавам и всичко най-хубаво и много приятни емоции и преживявания с малкото човече. Страхотни са тези новини. А на екипа на болницата пожелавам да продължава все така успешно да сбъдва мечтите на хората.

Лали, сестра ми прави амниоцентеза миналата година. Тогава платихме 370 лева, като пробата беше изпратена в София и резултатът излезе след една седмица. Тогава нямаше две цени, или поне не съм разбрала за такава опция. Имаше вариант за някакво друго изследване, което обаче отнемаше около месец, за са излезе резултата и тя щеше да се побърка да чака и затова избрахме първия вариант, но цената беше еднаква за двете изследвания. На теб може би ти предлагат и двете изследвания комбинирано и затова да има две цени.  Thinking

Аз като се поинтересувах, разбрах, че тези две изследвания сами по себе си покриват някакъв процент, но двете комбинирано май дават най-достоверен резултат. Но за да не те подведа, може би най-добре е да го обсъдите с доктора и да решите какво да правите. При сестра ми, д-р Минев, след много обстоен преглед с ехограф даде 95 % гаранция, че не съществуват основания за притеснение, но сестра ми все пак реши да се презастрахова. Като ти излезе риск 1:50 от БХС.....и се чудиш какво да направиш. Амниоцентезата отхвърли риска и сега вече имаме юнак почти на годинка.   Laughing

# 136
Тайрисима, и ти ще си следващата успешно родила, и то близнаци Party Как си,как се чувстваш вече в осми месец, тежат ли много кукличките? Hug
Чуствам се добре! Полежаваам повечко, слушам какво ми е наредил д-р Минев и си кротуваме вкъщи. Иначе тежестта е голяма, като ставам сякаш гравитацията иска да ме залепи за пода. Но няма да се оплаквам, а пожелавам на всички да изживеят с радост и спокойствие тези хубави мигове!

# 137
Иве с теб май се засякохме на прегледа и нашите мъже вече са пораснали много единия е 800гр,другия е 900гр.

Аха, аха вярно е Simple Smile
Малее, какви са шишковци бебоците Simple Smile, браво Simple Smile Видимо изобщо не личи, предвид колко добре изглеждаш с корема.

Какво каза Кръшков на ФМ?

# 138
Пантерка, честита ти бебка Зорница!Да ви е жива, здрава и да расте обградена с много любов - в което не се съмнявам. Много се радвам за вас Hug Hug Hug  bouquet
Лали, стискам палци всичко да е на 100% ок и вярвам че ще е така и ще родиш малката кукла около термин  Heart Eyes Grinning
iv4eg, не се съмнявай, че резултата ще е отличен Praynig Hug
На всички останали момичета пожелавам късмет и хубав ден  bouquet

# 139
първо да кажа едно голямо ЧЕСТИТО на Пантерка да ви е жива и здрава и да ви радва малката принцеска Благодаря ви момичета за подкрепата като ви чета и ми идва повече кураж и вярвам все повече в чудесата  Hug   Hug   Hug   а и да питам как става удължаването на заповедта че при нас септември минават 6-те месеца от получаването и се притеснявам че ако пак се объркат нещата може да изпуснем срока?

# 140
Честита принцеса на мама Пантерка! Да е жива и здрава, и да носи много радост на родителите си!   bouquet

Дано хубавите новини в темичката не спират да валят!  Hug

# 141
  а и да питам как става удължаването на заповедта че при нас септември минават 6-те месеца от получаването и се притеснявам че ако пак се объркат нещата може да изпуснем срока?

Понеже аз го правих миналия септември мога да ти отговоря - във ФАР-София се подава заявление за удължаване на заповедта /по образец е, дават ти го от там и само попълваш данните си/, носиш и старата заповед /издават новата на базата на старата/, носиш и документ от клиниката, че е е имало причина да не започнеш опита до сага, аз носих епикризата от лапароскорията, но имаше момичета, които например имаха нужда от време да регулират високи стойности на хормоните на щитовидната жлеза и носеха правените изследванията. Можеш да говориш и с док за да ти напишат кратка епикриза , в която да упоменат проблема за нестартирането на опита и необходимостта от време за корекцията му.

Молбата ти се разглежда бързо, обикновено на следващото заседание и най-късно до месец отива да си вземеш новата заповед.
Успех ти желая!

# 142

Честита дъщеричка на мама Пантерка ! Нека расте здрава,красива и много обичана !

момичета с тази прекрасна новина се заредих с много положителни емоции. Иначе  и аз като някои от вас ще  чакам  още няколко месеца и се надявам да стартирам с нова процедура и  успешен  резултат  . Сега  пусках  изследвания за усвояване на фолиевата киселина и там нещата с в норма. Това е от мен . Желая ви успешен ден !  Hug Hug

# 143
ivetod значи трябва да отидем пак до София ли там ли се подава молбата?

# 144
ivetod значи трябва да отидем пак до София ли там ли се подава молбата?

Ами, ние ходихме, спомням си че бяхме на преглед в Пловдив и след това пътувахме до София за да ги подадем. Предполагам, че няма да има проблем и с куриер да ги изпратите, ние просто решихме да отидем, за да не губим време.

Адрес: 1431, гр. София, бул. "Акад. Иван Гешов" 15, ет. 11; Фонд за асистирана репродукция

# 145
Иве,всичко мина нормално при Кръшков ,каза че засега сме в идеална форма добре вървим.След 1 месец иска пак да ме види ,защото вървим доста големи,като цяло удоволствието от 4д е неописуемо ,много шаваха и прегледа ми отне около 40 мин,но съм много доволна ,подробно ми обеснява всичко. Hug

# 146
ivetod благодаря за инфото дано не ни се налага да удължаваме   Hug

# 147
Тайрисима ,стискай зъби още малко мила ,ти и аз май сме следващите, които са в очакване,надявам се всичко да върви добре и да си имаме здрави и щастливи бебчета Hug

# 148
Хмм полезна информация Иве. Ще се постаря да  я запомня, защото и ние сме си подали документи по фонда. Въпреки, че сега правим платено инвитро. Имам замразени 4 ембриончета за още един опит. Дай Боже да стане сега с този опит, а молбата да я удължавам за второ бебенце. Така, че се услушвам и аз, а и малко информация не е излишна на никой.
ilito_87 късмет, дано до август ти мине времето като един месец.
paola09 и Тайрисима наистина, потрайте още мъничко. Малко ви остана до щастливия финал.  Всичко ще е наред, ами да му мислим ние, които дори не сме стартирали, но всеки по реда си. Прегръдки на всички. Hug

# 149
благодаря ти iv4eg късмет и на теб стискам ти палци да ти е успешно инвитрото   Hug

Общи условия

Активация на акаунт