Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 872
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
ЕЕЕЕ със всеки изминал месец се увеличава цената на прегледа....!!!!!!!!!!!!!!!

Ти ме изумяваш. Rolling Eyes  Аз се преглеждам на тази цена поне от две години и от тогава гарантирано не е променял цените.  Thinking Точно заради това и не написах цена, защото съм ходила последно  на профилактика преди 4-5 месеца. Гинекологичен преглед 30 лева, УЗ преглед 40 лева, ГП+УЗП 55 лева.  Peace Цените в болницата са същите за съответните прегледи.

# 451
Досега не са ми взимали повече от 40лв за преглед,явно е по преценка на самия лекар!!!

# 452
  • Пловдив
Извини ме, мислех, че коментираш конкретно цените на д-р Минев. Има си ценоразпис в чакалнята.  Peace

Последна редакция: ср, 27 юни 2012, 14:16 от razel_dazel

# 453
Шанелче, ти докъде го докара ?
Сигмичка, доникъде още, дано следващия месец най-после можем да започнем стимулация  Grinning

И ти ли си в Селена?  Grinning

Относно прегледите - razel_dazel е дала точните суми, в болницата пак са си толкова, както и в повечето частни кабинети Peace

# 454
Аз също доста отдавна посещавам клиниката ,имало е случаи когато за преглед изобщо не съм плащала,само за изследвания.....но според мен  зависи от настроението на лекаря Simple Smile

# 455
  • Пловдив
paola09, кой е твоя лекар.  Rolling Eyes  На мен също ми се е случвало да не платя за преглед, особено за някоя фоликулометрия, но това само в кабинета на доктора. Но в болницата винаги съм плащала, още повече, че там парите не се дават лично на него, а на долу на касата. Да, за пациентите е много изгодно и прави добро впечатление, но до колко е колегиално......е друг въпрос. Все пак те са съсобственици и единият да краде от другите.  Stop За какво настроение на лекаря говорим.  Whistling

# 456
Как сте, момичета? Hug

# 457
Аз съм плащала винаги за преглед.
До миналата година беше по 40 лв. УЗИ-то, тази плащам при всяко посещение 50 лв. и отделно ако са ми вземали кръв/урина долу на регистратурата.
При д-р Ставрев съм.

# 458
Аз също съм при Ставрев,когато казвам ,че е имало такива случаи нали ,не си мислите ,че са много възможно е да са били и пропуск от страна на самия лекар.Едва ли им се иска да губят пари от нас!

# 459
Аз винаги съм си плащала , не съм си и помисляла , че може да не се плаща  Crazy
След 2 седмици съм при д-р Минев , мисля да се подложа на 2-ри БХС , знаете ли колко е взимането на кръв за него ? Най-добре да звънна пак в Селена  Crazy
Чудя се още дали да правя втория тъй като резултата от първия ми е ок според проф. Кременски.

# 460
Момичета, да се отчета и аз. Очакваме момиченце newsm44- много съм щатлива! И ние ще имаме голям избор във все по- многобройния отбор от малчугани:)
А какво мислите за ходенето на плаж от бременни? Много ми се иска, а малко се притеснявам да не навредя с нещо на бебка. Разбира се плаж рано сутрин и следобед, и само под чадъра. Аз засега нямам никакви проблеми (дано да е така и занапред) и съм много активна напоследък, дори си шофирам сама извън града- по 2 часа пътувам.

# 461
  • Пловдив
Аз ходих на море горе-долу в твоите седмици, не е имало проблем. Докторът ме предупреди да стоя под чадъра, да пия вода и да се къпя. Не е препоръчително да се излагаш пряко на слънчевите лъчи. Не мисля, че е е проблем да ходиш на плаж. Аз си ходех на и на басейн. Шофирането го спрях една седмица след като влезнах в деветия месец и то от страх да не ме хванат истинските контракции в движение, защото аз цяла бременност бях на лекарства точно защото получавах контракции непрекъснато и като ги спрях ме хвана шубето. Приятна почивка....... Laughing

# 462
George_80, честити ви розови гащи stork-girlДа си я износиш до термин без проблеми! Аз също не смятам, че има проблем да идеш на плаж, даже там може би ще си почиваш повече, от колкото ежедневното тичане напред назад в къщи. Но да се пазиш от слънцето много, само под чадър, иначе за къпането в морето май бях чела някъде, че е по-добре, от колкото басейните.
Niq_23, не е ли много рано да започваш да мислиш за втория БХС, пък и като никой не ти е казал, че има проблем, не се филмирай излишно Rolling Eyes

Ще се съглася с paola09, че по някога наистина не се е налагало да плащам по преценка на лекаря, но това е било в случаите, когато в рамките на няколко дни съм ходила поради някакъв проблем и не съм плащала, когато сме проверявали какво е положението. А разлика в цените на отделните лекари има, при Минев и Ставрев май се плаща по 50 лв., защото са специалисти, не знам дали и при Топалова е толкова,  а при другите лекари е 40 лв.

Аз днес рано рано бях на контролен преглед в Селена, док. ме зарадва, че шийката е 3 см   и момченцата ми си вървят много добре, вече са средно по 650 гр., двамцата са си опрели главичките в горния ляв ъгъл на корема и си "приказвали" там /док. така се изрази/ Joy   Уж за сега нямам никакви индикации за преждевременно раждане, само дето в моята глава филмите били много и така. Мога да си се разхождам, каза в никакъв случай да не се залежавам, но аз и така правя, защото вече започнаха да ме болят краката и ако изкарам 2-3 часа навън, после едвам стоя от болка в петите.
После бях и на Женска консултация, че имах час и за там, пълна програма, но всичко е наред. Вече ми текат последните болнични и се настройвам за ходенето в ТЕЛК за удължаване на болничните.

# 463
Белоснежка ,много се радвам ,че при теб всичко е наред и аз се разхождах доста ,обаче напоследък много ми натежа ,вече не си виждам краката толкова ми е пораснал корема LaughingОтносно плажа ,аз живея на 1км от морето и много обичам вечер да ходя и да се потапям във водата Simple Smile

# 464
*Белоснежка* , съвсем не ми е рано да мисля за 2-ри БХС , прави се от 15 до 19 г.с. , аз в момента съм в 15  Rolling Eyes А дали е необходим , мисля че всеки сам за себе си преценя  Peace

George_80 , честито момиченце   bouquet Относно морето аз разговарях с д-р Минев , тъй като в края на юли заминавам на море за 10дни , той ми каза да се мажа с висок фактор плажно мляко и повече под чадъра , за къпането ми каза , че няма проблем , така че мисля спокойно да си ходя на плаж  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт