Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 871
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
*Белоснежка* , съвсем не ми е рано да мисля за 2-ри БХС , прави се от 15 до 19 г.с. , аз в момента съм в 15  Rolling Eyes А дали е необходим , мисля че всеки сам за себе си преценя  Peace
Отговора ми беше провокиран от самото твое изказване "Чудя се още дали да правя втория тъй като резултата от първия ми е ок според проф. Кременски". Ни най-малко нямам намерение да натрапвам моето мнение на някой, просто исках да кажа, че по някога сами се подлагаме на излишни процедури и се вкарваме във филми и по този начин вредим само на самите себе си.

# 466
*Белоснежка*  , права си ,понякога сами се подлагаме на излишни процедури   bouquet

# 467
  • Пловдив
Само за пациентките на д-р Ставрев цените в болницата са по-високи. Аз затова питах за кой  лекар става въпрос. Това е лично негово решение. Peace

# 468
Момичета идвайте на море ,нали и бебешоците трябва да се топнат във водата Hug

# 469
Момичета, благодаря ви за отговорите Hug Много е хубаво когато прочетеш мнения, които съвпадат в твоето и се поуспокош. Така можеш да се наслаждаваш пълноценно на морската почивка. Ама наистина, когато ние се чувстваме добре и бебоците ще са щастливи newsm10.
Белоснежка, много е хубаво, че всичко с бебчетата ти върви нормално и така ще бъде докрай Peace
Паола, благородно ти завиждам за близостта до плажа!!! Обожавам морето.

# 470
Ния, ние с тебе вървим с един ден разлика. Аз няма да правя нито един от БХС. Може на някой да звучи несериозно, но ще разчитам на феталната морфология и на Божията помощ.

# 471
george_80 , всеки трябва да направи това , което смята за нужно и го кара да се чувства добре  Peace Въпрос на личен избор е , на ФМ и аз ще ходя в 20г.с.  Peace
Момичета днес съм на лекар , но не в Пловдив , а в Стара Загора. Надявам се всичко с бебето да е ок  Praynig

# 472
 george, поздравление за момата  Hug да се роди жива и здрава около термин
 Ние си запазихме час за 4д за 15 г. седмица, как мислите, дали е подходящо времето? Какво се гледа в тези седмици?
Хубав ден, момичета и много късмет  Hug Hug Hug

# 473
 Джордж, честита ти девойка! Hug
Белоснежка, дано твоите момчета да са по-кротки от моята госпожица, че вчера имах чувството, че ще изскочи отдолу, така силно ме риташе с крачета в шийката. Peace
Относно цените на прегледите - аз съм при д-р Ставрев и от началото на тази година най-редовно си плащам по 50 лв. за УЗИ, гинеколокичният преглед се заплаща отделно. Бях си записала час за преглед за 20.07., т.е. след отпуската на д-р Ставрев, но вчера към 11 ч. започнаха едни моментни, режещи болки ниско долу в корема и като му се обадих, каза да отивам непременно. Днес отскочих да ме погледне и не видя нищо обезпокоително, нямало индикации за преждевременно раждане. Просто плацентата ми била разположена много ниско долу, а вдигането на матката нагоре зависело от съотношението плацента - матка. При мен плацентата си е много обширна, защото бяха две бебета, а сега остана едно. Продължавам с помече почивки и лежане. Simple Smile

# 474
Момичета , по време на бременността прави ли се гинекологичен преглед и ако да кога ? Имам спомен , че д-р Минев ми спомена за такъв ама като не съм сигурна  newsm78

# 475
  • Пловдив
Не си спомням кога точно беше гинекологичния преглед, май около началото на 5 месец. Тук може да прочетете за феталната морфология, но тези срокове са малко разтегливо понятие.

# 476
Мерси razel_daze    bouquet

# 477
И при мен беше в началото на петия месец.

# 478
Ния, мен д-р Ставрев ме преглежда миналата сряда, когато вече бях 6-ти месец, но искаше да види, какво става с конеца от серклажа. Hug

# 479
Благодаря момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт