Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 868
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Само да се включа за бързо. Да ви кажа, много, ама много съм разочарована от Селена и "светилата"които работят там. За пореден път се убеждавам, че ти пълнят главата с празни надежди, само и само да ти вземат парите, да си построят по-голямата болница и да си ходят по чужбините. А пък, че имат ангажименти към пациентите им, просто не им дреме.

# 481
iv4eg , какво се е случило , че толкова те разочароваха ?

# 482
Ще ви пиша малко по-късно, явно съм ядосана много, но това което написах е точно така. и съм сигурна, че всяка от вас го е изпитвала, но все си е казвала-еми така е, и го забравя.

# 483
напълно съм съгласна с iv4eg ,ако нямах замразени нямаше да съм в тази клиника.за толкова години вече им знам методите на всички,и ето че пак съм  в техните ръце.на 7 юли съм при Ставрев,ако наистина е в отпуска а той ми каза тогава да ходя ще им спретна скандала вече.в тази клиника душата ми взеха.стреса е много голям.ден преди трансфера  ми казват че имам тумор,няма трансфер ами биопсия,после се установява че нямало нищо е как така????ей така за пари.да ме припиват и човъркат и да взимат пари да си строят болници.ако този опи ми е неуспешен ще се сбогувам с клиниката.

# 484
  • Пловдив
Кои са "всички" и кои са "светилата"? Лекар, ембриолог, биолог, анестезиолог, акушерка, на регистратурата....... Ако става въпрос заради един и същ човек, може ли всички да го отнасят. За съжаление навсякъде в българските клиники организационните неуредици допълнително усложняват обстановката и действат изнервящо. Клиники малко, пациенти много.  Tired

Ако ще ти помогне, вдигни скандал, но едва ли момичето на регистратурата има отношение към това, кога доктора ти е казал, че ще е там, а пък го няма. То не зависи от нея.

За грешно поставени диагнози в последния момент имаш пълното право да поискаш обяснение, обаче.  Peace

# 485
здравейте,момичета!  искам да ви попитам има ли такива от вас, които са си сменили доктора в клиниката? замислям се отдавна да сменя Ставрев с Минев? проблем ли е това? притеснявам се дали от клиниката автоматично прехвърлят досието ми и как се процедира  в този случай? на някоя от вас да се е случвало такова нещо и да има опит с такава смяна?

# 486
Ивчег, сподели, моля те, какво се е случило! : newsm78
Ками, в петък бях на преглед при д-р Ставрев и каза, че от днес излиза в отпуск. Нямало да го има до 15.07. и при нужда каза да се обръщам към д-р  Ненев. Peace
Рейн 7, не е проблем да смениш лекаря, просто си записваш час за преглед за д-р Минев и при прегледа ще му кажеш, че си била пациентка на д-р Ставрев.  Hug
Днес бях на УЗИ, бебка вече е 835 гр., отваряше и затваряше очички и устичка, сякаш дъвчеше нещо. Водите ми са близо до долна граница, но все пак - в норма.

# 487
Лали, знам че мога да запиша час при Минев, но той ще може ли да види изследванията и процедурите, които сме правили при Ставрев?  Hug

# 488
да ще им вдигна скандала разбира се.защото те трябва да си предвиждат отпуските и да ни казват,а не на мен да ми вървят 200лв за замразени всеки месец защото са в 2 партиди и вече 4 месеца ме бавят.само мои 15000лв има в клиниката,питата ли ме откъде ги събирам.така и те щи си правят сметката.

# 489
Камито,не се ядосвай,всички знаем че клиниката не прави процедури юли,тогава ходят и на конференции в чужбина,.
7     Бременност и раждане / Проблемно забременяване / Re: Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4    : Ср., 06 Юни 2012, 13:41
няма да има трансфер момичета утре съм на биопсия,откриха ми нещо на шийката на матката,туморно ли е какво незнам,ще го изследват.много съм притеснена,направо незнам какво да мисля.

по добре е да ти отложат трансфера и нищо да ти няма отколкото да се окаже нещо злокачествено,според мен много добре са постъпили щом са видели че има нещо притеснително не са си затворили очите както в много други клиники.
За паричките си права в това скъсано време много трудно се заделят дори и 200лв.
зареди се с положителна енергия и всичко ще си дойде на мястото,винаги съм казвала всяко зло за добро.

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 22:26 от velka.

# 490
  • Пловдив
През юли по-скоро са в отпуск повечето лекари, но това се знае още от пролетта. Аз винаги съм питала от единия месец за другия дали доктора няма да пътува за конгрес, обучение.....и си правя сметка. Тези неща не се планират в последния момент.  Thinking

Затова продължава да не ми е ясно служителките на регистратурата каква отношение имат по въпроса, че те да го отнесат. Ми днес 10 човека да им вдигнат скандал.....и после очакваме отношение. Те са на заплата там, не си строят болници с нашите пари. И какво е това замразяване по 200 лева на месец. То не е ли за определен период от време. Доста висока ми се вижда сумата.  Rolling Eyes

# 491
Защо тези лекари взимат толкова много пари за замразени....тотално са полудели!!!!!!!!!!

# 492
Замразяването за 1 месец е 100 лв., иначе ако се плати накуп за 6 месеца е 430 лв. /ние платихме в края на май/, за година е около 600 май,но за това не съм сигурна. На Kamito им удължават замразяването извънредно,може би,защото предстои процедура и за това го правят месец за месец и така и излиза по-скъпо.

Ками,много добре те разбирам,и моя трансфер като се отложи и ми казваха, другия месец със сигурност ще го направим, но аз си знаех, че няма да стане, понеже идваше точно по коледни и новогодишни празници, така и стана. Но късмета си ми е бил за януари, за което не съжалявам. Може пък и твоя да е за август  fingerscrossed Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 12:28 от *Белоснежка*

# 493
Мерси белоснежка. аз сега нямам вече замразени. Ти се бъркаш с Камито. А за плащането е 100 лв. на месец, и 400 лв. за 6 месеца. Камито просто плаща на месец по 200 лв. защото има на две места замразени и затова вместо 100 дава 200лв. А за това че е страхотна обирджийница си е така  и никой неможе да ме разобеди. И всеки доктор си взима каквото му падне. При единия да те види за 1 мин. на ултразвука е 50 лв,при другия е 40 лв. По време на стимулацията, и преди трансфера, когато те викат на 3 дни-единия лекар взима по 50 лв на преглед, а другия казва-те си влизат прегледите в цената, защото аз бях платено. Сами си правете изводите. Но такава ще е-щом искаме да постигнем най-хубавото, ще е ги търпим, ще си затваряме очите и така.Дано поне следващия път да ми е спешен.
Приятен ден на всички

# 494
Коригирах се, Ив   Joy Бременен мозък, по-някога се обърква hahaha

Общи условия

Активация на акаунт