Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 874
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Ния, просто казах на Зорница, че искам час за тази дата. Тя сподели, че ако случайно Кръшков го няма тогава, ще се обади по телефона, за да променим датата и часа. Simple Smile

Лали , и аз казах за кога искам , ама ми казаха да се обадя седмица по - рано  Simple Smile
Не , че е толкова важно , предполагам пак ще се вредя  Grinning

# 436
А, знаете ли дали д-р Кръшков ще излиза в отпуск и в кой период?

# 437
Момичета Hug можете ли, да ме  ориентирате в клиниката, прави ли се изследването при мъжа СДИ тест и ако -да, каква е цената му, както и цената на разширената спермограма?
В  сайта им не е активна страницата с цените затова се принудих да попитам тук ... Благодаря на тези, които ще се включат  bouquet

# 438
desdemona, според мен най- точна информация ще получиш като се обадиш в Селена Simple Smile. Въобще не се притеснявай, каквото те интересува относно цени звъниш и питаш Simple Smile. Поне аз така правя.

# 439
  • Пловдив
Разширената спермограма е 70 лева, но за теста не знам цена.

# 440

дездемона  в клиника селена  СДИ тест не правят,  ние правихме по препоръка на  д-р топалова ,но  в софия  в клиника щерев  цената  е 200 лв.  ,но предварително трябва да имаш  записан час  при  микробиолозите  , като вземат материала  в момента  преценят  дали е  добър за СДИ теста и чак след това ти дават  бележка  ,за да платиш . Успех  мила ! 

# 441
Благодаря ви за отговорите момичета  bouquet Hug

# 442
Здравейте момичета, искам да попитам тези които са пациентки на д-р Минев, имам запазен час при него за тази седмица в частния му кабинет за първоначален преглед , та дано установим къде е проблема и да ни се сбъдне най-голямата мечта , та мисълта ми е спазват ли се горе-долу часовете , т.к. ще излизам от работа и ще пътувам и може малко да закъснея? Благодаря ви предварително и се извинявам т.к. не е много по темата.

# 443
  • Пловдив
Чудо ще е да отидеш и да влезеш в точния час, но на мен ми се е случвало два пъти за две години.  Laughing Като се има предвид, че излиза в отпуск другата седмица, малко вероятно е закъснението да по-малко от час. Аз ходех винаги навреме, но си носех книга да чета, сега поне има интернет в чакалнята. Късмет.   bouquet

# 444
Благодаря razel_dazel , за бързия отговор значи и да закъснея малко няма да е фатално Simple Smile. И едно последно питане каква е цената на прегледа, за да съм подготвена предварително?

# 445
  • Пловдив
Писах ти ЛС, защото не съм много сигурна в информацията за цените и да не подвеждам и други, които евентуално четат.  Peace

# 446
Вчера влязох точно навреме при д-р Минев, но май си беше чист късмет  Grinning

Мога да дам актуална цена, гинекологичен + ехографски преглед = 55 лв.

Успех, ani!   bouquet

# 447
Благодаря за отговорите момичета! Hug

# 448
Шанелче, ти докъде го докара ?

# 449
ЕЕЕЕ със всеки изминал месец се увеличава цената на прегледа....!!!!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт