Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 877
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
giga82 , вчера звънях на д-р Минев , за да го питам за 2-ри БХС , прави се от 15 до 20 г.с. , обадих се в Селена , казаха ми същото , а прегледа на 4д , който е ФМ се прави 20-22 г.с. Това е моята информация  Peace

Цената за 4д е 80лв.

# 421
  • Пловдив
giga82 , за по-сигурно се обади поне 10 дни по-рано. Аз съм ходила, но просто за разнообразие и не ми беше важна точната седмица, но най-ранния час беше за след 7 дни. Защото д-р Кръшков не прави само това и всъщност прегледите са по няколко на ден. Аз дори трябваше да почакам да излезе от операция и малко закъсня часа.  Peace

# 422
giga82 , вчера звънях на д-р Минев , за да го питам за 2-ри БХС , прави се от 15 до 20 г.с. , обадих се в Селена , казаха ми същото , а прегледа на 4д , който е ФМ се прави 20-22 г.с. Това е моята информация  Peace

Цената за 4д е 80лв.
Може би разликата е в зависимост от бебенцата. Ние сме с двечки и може това да е причината newsm78

# 423
Гига, развам се, че всичко е минало безпроблемно Hug Сега си почивай и радвай се на бебенцата и гледай напред.

# 424
Гига  и ние сме с двечки,правих ФМ в 26 седмица ,запиши си час поне седмица п-рано.

# 425
Гига,много се радвам, че всичко е минало нормално. Сега вече повече спокойствие и се наслаждавай на бременността с две човечета в корема Simple Smile Пък и като започнеш да ги усещаш е още по-хубаво.
Аз първата ФМ, на която мериха нухалните гънчици, я правих към 13 г.с., но не беше в Селена, а при моя си лекар по ЖК. На втората бях при Кръшков в 20 г.с. / 80 лв. струва,без значение колко са бебетата/. Той ми препоръча да направим още една в 28 г.с. А час си бях записала още в началото на май за 31 май. Сега Лали бали ни е записала и двете за 20 юли, тогава тъкмо ще влизаме в 28 г.с.

Последна редакция: ср, 20 юни 2012, 16:17 от *Белоснежка*

# 426
Тайрисима, на всяка мама пожелавам леко раждане, подобно на твоето. Бебките са се родили с чудесни мерки, ще бъдат фини мадами. Hug
Гига, нали ти казах, че психически изживяването е по-обременяващо, отколкото физически. Сега можеш да си отдъхнеш вече. Hug
Белоснежка, може би имаш предвид, че съм записала часове за 20.07.?! Hug
Днес бях на преглед при Ставрев. Каза повече лежане и лежане от 24 г.с. до 32 г.с. Водите ми били в норма, плацента - ок, конецът държал, но бебка била много ниско долу. Вече е 580 гр. /истинска "дебеланка"/. Взе ми и влаг.секрет и дано да не изскочат пак някакви гадинки! Praynig

# 427
Поправям се веднага Joy

# 428
Поправям се веднага Joy
Май е от бременността. Размекнали са се мозъците ни. hahaha

# 429
Момичета, преди няколко дни са се родили тризнаци по 2,600кг всяко, заченати инвитро в Селена. Майката е добре и всичко е минало нормално, други подробности не знам. Това е майка герой, дано всички ние да имаме дози шанс и това щастие Simple Smile.

# 430
Честито на тази мама-героиня,дано и ние да можем да се похвалим с леко раждане и здрави бебоци!

# 431
Тези мами са единици, а това износване си е направо уникално, като си представя, че се боря да износването на едно бебе.  Simple Smile
Момичета, как сте? Голямо затишие е настъпило тук. Дано скоро се включите с хубави новини. Hug
Вчера бях на ЖК и от началото на бременността досега съм качила 15 кг. Май, докато стигна термин, ще се търкалям. newsm78

# 432
Лали ,спокойно мила ще ги възстановиш килограмите,по-важно е да сте здрави и всичко да е наред Hug HugАз какво да кажа ,вече почти  не излизам ,освен ако има някой да ме вози ,много е горещо и при нас влагата допълнително ме натоварва.

# 433
Как се записвате чак за 20.07 ? На мен момичето ми каза да се обадя една седмица по-рано , от сега не поискаха да ме запишат за 4д  Crazy Вярно ,че на мен ще ми трябва час около 3 август , ама в този отпускарски сезон , да не би да не успея да се вредя ?

# 434
Ния, просто казах на Зорница, че искам час за тази дата. Тя сподели, че ако случайно Кръшков го няма тогава, ще се обади по телефона, за да променим датата и часа. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт