Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 879
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
razel_dazel Благодаря   bouquet Стискам палци на всички ви!  Hug

# 406
Момичета, искам да ви попитам клиниката, почива ли през август?   bouquet
Доколкото знам, само част от юли няма да се правят ин витро процедури, но прегледи ще се извършват през цялото лято.
Миналата година се вълнувах от същия въпрос, и тогава не правиха част от лятото процедури, но пък си приглеждаха - аз бях поне на три прегледа, че и лапароскопия направих август.
Най добре е все пак да звъннеш на регистратурата, те ще ти дадат точна информация.
Успех!

ПП. Опаа, razel_dazel  вече е отговорила Simple Smile

Гига, успех и от мен!

# 407
Добро утро, момичета!   bouquet

От 20-ти юни до 20-ти юли ембриолозите ще бъдат в отпуска, затова няма да се правят процедури. Конкретно за д-р Минев мога да дам информация - ще почива от 1-ви до 10-ти юли.
Хубав ден на всички!  Hug

Гига, желая ти всичко да мине успешно!  Praynig Hug

# 408
Благодаря ви момичета за милите думи!
Виктория се роди 48 см. и 3100 кг., а Ева 45 см. и 2200 кг. Секциото мина удивително лесно и безболезнено, дори и на следващия ден бях много добре. Преживявала съм и лапароскопия и като че ли беше много по-зле.
Благодаря от все сърце на д-р Минев и екипа му! Невероятни са!
Ева расте и хубавее и се надяваме скоро да си е удома! Много добре се грижат за децата!

Успех на всички с процедурите и другия път като ви чета искам да има положителни тестчета и усмихнати мами!

# 409

Тайрисима  много се радвам  за теб и бебчетата ,че сте добре .Дай боже  всеки му да изживея такава радост !  Praynig
Гига как си мила,как мина процедурата  стискаме ти палци !  Hug Peace
Хайде момичета няма ли да се похвалите  с положителни тестове , да ни изненадате .

# 410
Тайрисима ,много се радвам за теб и малките принцеси ,дано всяка една  от нас да се чувства като теб след раждането Hug

# 411
Момичета, презапасила съм се с утрогестан, а вече трябва да го спирам. Имам 4 опаковки. Ако някой има нужда от него и все още го няма в аптечната мрежа, може да ми пише на лични.

# 412
ха не трябва да почиват аз имам ЗЕТ през юли,Ставрев така ми каза,а и без емриолозите как ще  ми размразят бебоците.вече 3 месеца все го отлагат заради нещо.аааааа да не ме ядосат само.

# 413
Ками, на мен Ставрев ми каза, че от началото на юли до 15-ти ще е отпуска...
Ако искаш все пак се обади на регистратурата и попитай.
Успех!
Желая ти едно или повече хубаво/и размразени бебета  bouquet

# 414
да ви кажа,хич няма да ги оставя на мира.не стига че сума си и време се въртим ами поне да ми бяха казали,такъв скандал ще им лепна че си нямате на идея.аз не стига че чакам от декември и все има по нещо и накрая нищо ами сега ще почиват.този месец трябваше да ги сложим,и накрая предния ден преди да ги сложим го отложиха,имало нещо изправиха ми косите направо,накрая нищо нямало.изгубих месеца сега пък ще ги чакам.няма как да стане.

# 415
  • Пловдив
kamito24, още на 8 май във форума на болницата са писали, че няма да правят процедури от 20 юни до 20 юли. Представа нямам защо твоя лекар не те е уведомил, защото това не е нещо решено в последния момент.  Rolling Eyes

# 416
Момичета, благодаря за подкрепата  Hug  bouquet  bouquet Hug Златни сте! Вчера всичко мина добре според доки. Още снощи се прибрах в къщи. Смени ми антибиотика и ми изписа лекарства за евентуални контракции. Всичко мина леко, само дето ме боли глава - сигурно от системата. Много се бях втрещила преди манипулацията, поплаках си и бях много объркана и изплашена, но за радост всичко мина. Това е от мен, много се надявам нито аз нито някоя от вас да изпада в това положение. Дано вече и да не се налага да правим други интервенции.
Много късмет на всички и хубав ден! Hug Hug Hug

# 417
Гига ,много се радвам ,че всичко е минало нормално,повече почивка и и позитивни мисли Hug
Момичета аз доколкото  знам във повечето клиники през летния сезон не правят процедури,вероятно е заради много горещото време.

# 418
Много ви благодаря на всички за информацията Hug  bouquet Гига много се радвам за хубавите ти новини Hug Доколкото и на мен ми е известно не е препоръчително през лятото да се правят инв процедури затова и клиниките /повечето/ почиват или правят профилактика на апаратурите си през лятото Peace

# 419
Колко дена преди ФМ си записахте час за процедурата? 80лв. ли струва все още?
Д-р Минев ми каза, че ако реша да правя ФМ при близнаци е добре да е около 16 седмица и после в 24.

Общи условия

Активация на акаунт