Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 884
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
Ах, Тайрисима, знаех си, че след това затишие от твоя страна ще последва радостна вест. Hug
Честити бебки на Тайрисима! Да са живи, здрави, с късмет и много да радват родителите си!
Тайрисима, когато имаш време, разкажи с повече подробности за самото раждане. Колко кг. се родиха куклите, колко са дълги? Simple Smile

# 391
Тайрисима, честити прекрасни куклички! Да растат здрави, щастливи и много да радват мама и тати!

# 392
Честита радост на мама Тайрисима   bouquet - бъдете живи и здрави и много щастливи всички  Hug

# 393
Честито,Тайрисима!Да са ти живи и здрави малките кукли и само радост да ви носят! Hug
Ние вече тръпнехме в очакване да разберем новината и правилно сме се ориентирали Wink
Дано всички да имаме късмета да износим бебетата си до твоите седмици! Praynig

# 394

Честита двойна радост Тайрисима,  най-щастливата мама  на света !
 Да са живи и здрави  принцесите с красиви имена , да радват  цялото семейство !!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 395
Тайрисима,честити ви кукли!Дано и Ева нададе и по скоро да си е у дома!

# 396
Тайрисима , честито мамче ! Живи и здрави да сте , в най-скоро време и Ева да се прибере вкъщи  bouquet

# 397
Тайрисима , честито и от мен!
Да са ви живи и здрави двете притцеси и да ви носят много радост!

Бързо наддаване до нужното на другото мъниче, че да си гушкаш и него.

# 398
Тайрисима , честито мила!!!  bouquet Да са ви живи и здрави дъщерите и много да радват мама и тати. Всичко ще е нарид и с Ева и скоро ще си гушкаш и нея у дома. Поздравления!!! Hug Hug Hug

ПП: Момичета, както писах по-рано - утре ми е редукцията. От вчера пия антибиотик Амоксиклав на 12 часа, но ми се гади и го повръщам след няколко часа. Много ми е зле и незнам как ще го пия още 5 дена. Сега отново съм така Sick Някоя от вас да се е чувствала така?

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 13:08 от giga82

# 399
 giga82 , нямам опит затова мога само да ти стискам палци за утре  Hug

Момичета , аз пък искам да попитам за ФМ при Кръшков , колко време предварително трябва да си запиша час и в коя седмица е най-добре да се направи ?

# 400
Гига,  успех утре! За амоксиклава не мога да ти кажа нищо, защото Ставрев все зинат ми изписва и нямам оплаквания от него. Praynig
Ния, за час питай на регистратурата, че сега е отпускарско време. Иначе ФМ са три. Hug   

# 401
Гига,успех днес .Всичко ще е наред Praynig Praynig.
Стискам палци на всички коремчета .

# 402
Момичета, искам да ви попитам клиниката, почива ли през август?   bouquet

# 403
Гига,пожелавам ти успех днес Praynig

# 404
  • Пловдив
Момичета, искам да ви попитам клиниката, почива ли през август?   bouquet

Едва ли ще почиват. Имаше питане във форума на болницата и бяха отговорили, че от 20 юни до 20 юли няма да правят процедури. Вероятно ще включват климатичната инсталация на новата сграда, но това са си мои предположения. И миналата година по същото време, пускаха климатичната инсталация, но на новото отделение и добре, че се случиха по-хладни дни, че сестра ми щеше да пукне от жега по време на престоя за раждането.  Laughing

Тайрисима, използвам включването да ти честитя раждането на двете съкровища.   Heart Eyes Пожелавам ти само хубави моменти и цялото щастие на света.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт