Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 838
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Гига, това са чудесни новини- момченце и момиченце- браво, ще си имате и от двете:)
Момичета, успех на всички на прегледите, процедурите, леко раждане на мамите, на които им предстои най- хубавият момент Hug И нали си знаете- това е най- позитивната и късметлийска тема Peace  bouquet

# 616
Момичета, снощи племенничката сложи една кукла на корема ми и ме натисна. Не усетих много голяма болка , но много се стреснах  Cry Веднага и се скарах , но тя е малка и не разбира - на 5 е. Сега съм притеснена и незнам дали да не отида на лекар ?
Гига , супер , че вече знаеш пола. На мен д-р Минев ми каза 96% момиче , но докато не стане 99% да не се навивам. Така , че още не знаем със сигурност , тъй като лекарят ми по ЗК ми каза 100% момче  Shocked

# 617
Ния, за да се успокоиш, отиди най- добре на преглед, въпреки че едва ли има нещо обезспокоително Hug
Момичета, някоя от вас прави ли ФМ при Кръшков в 19- 23 г.с.? Моля да споделите мнения- обяснява ли ви всичко подробно, колко време е прегледа, на 4Д ли е всъщност? Нещо се колебая дали да ходя при него, а София ми е на 4 часа път.

# 618
grorgre80аз правих ФМ при д-р Кръшков,много съм доволна .Обеснява всичко  и ти отговаря на всички въпроси ,които имаш,прегледа е около 40-50 минути!

# 619
george_80, и за правих даже мисля беше 23с. Повече от половин час бе прегледа, гледа всички органи, пуска и доплер, ФМ я прави на 2Д, а 4Д пуска само за наш кеф. Тъй като ние ходихме и преди това, мисля 16 с. или по рано, около 10 мин разглежда миналия запис, за да направи сравнение с това което вижда сега. И аз като Паола съм доволна от прегледа.

Паолче Simple Smile, понеже четох че ще определяте дата за секцио, това за Бургас ли значи или за Селена. Ние още мислим, ама в това горещо време хич не ми се пътува  с бебе 200 км. Тази седмица сме на преглед при Ставрев да видим до кога ще съм на Клексан и Аспирин. И трябва да реша за раждането, че времето отлита Simple Smile

# 620
Благодаря ви иветод, паола за отговорите Hug. И аз ще се запиша при него.  Peace
Толкова е хубаво, че вече сте на финала. Стискам ви палци, пожелавам леко раждане и очакваме радостните новини!
И..скорощните мами, препоръчайте някаква настолна книга за отглеждане на бебче:). Мисля, че ще е хубаво да си уплътня мноогото свободно време с нещо полезно за в бъдеще (извинете, ако пооспамя малко темичката ни:))

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 07:51 от george_80

# 621
Ния, не мисля, че се е случило нещо притеснително, но ако не си спокойна, можеш да отидеш на преглед. Бебетата не само са много пластични, но и са добре защитени. Hug
Иве, ти кога си на преглед? Аз имам час за петък. Peace
Джордж, и аз правих ФМ при д-р Кръшков. Имам база за сравнение, защото ходих на фетална ехокардиография при д-р Марков в София, който направи и ФМ на беба. Нямаше голяма разлика от двете ФМ. Д-р Марков дори ме вика август месец, но няма да ходя, защото не искам да се избивам от толкова път. Сега в петък имам час за ФМ при д-р Кръшков. Simple Smile

# 622
Момичета, има ли някоя, която стартира инвитро или ЗЕТ сега?

# 623
Иве,аз ще си раждам в Бургас,на мен също не ми се бие толкова път до Селена.Ставрев би беше казал да спра клексана и аспирина още 32та седмица.Вече съм се прехвърлила тука и от 2 месеца, не съм ходила до Пловдив,много ми идва пътя.Стискам ти палци мила,дано всичко да е наред Peace

# 624
Момичета, има ли някоя, която стартира инвитро или ЗЕТ сега?

Да, аз стартирам ин витро  Simple Smile

Много късмет на всички настоящи и бъдещи мами в тази късметлийска темичка!  Hug

# 625
Успех Шанелче  Hug

# 626

Благодаря, Сигмичка!  Hug Много успех и късмет и на теб!   bouquet

Да добавя само, че кабинетът на д-р Минев от днес вече е в Селена, на 4-я етаж, след кабинета за Фетална морфология /на д-р Кръшков, ако не се лъжа/  Simple Smile

# 627
Зравеи те момичета.Престои ми на следващия цикъл Стимулация.Ще правя Инвитро процедура при д-р Ставрв от Аг.Селена.Каза ми на втори ден от цикъла да отида да ми пуснат изследвания(хормоми).Така и не разбрах от притеснение, какви точно хормони.И на базата на тея изследвания ако са наред почвам стимулацията от 3 ден.Правилно ли сам разбрала ?Много ми е не ясно всичко,първо Инвитро ми е и дано е последно.И за стимулацията всяка сутрин се ходи да ме боцкат и през колко дена се ходи на преглед при док? newsm78

# 628
marina1111, правилно си разбрала. На 2-ри ден ти пускат изследвания за хормони- не си спомням кои точно. На 3-ти ден имаш преглед и в зависимост от излседванията и прегледа, ти назначават дозите за стимулация, която започва веднага. После имаш прегледи през два- три дни.
Успех marina1111, Chanel*, ana_chankova!  Hug

# 629
Марина,Шанел,Ани успех !
На коремчетата леки оставащи месеци ,че в тия жеги сигурно никак не е лесно  .
Коя маминка е с най скорошен термин?
И аз не раждах в селена(за което съжалявам,но важното е че всичко мина )

Общи условия

Активация на акаунт