Прави ли някой ин витро в "Селена"- 4

• 39 834
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря момичета , че ме успокоихте. Ходих да ме видят , бебето е ок .

marina1111, Chanel*, ana_chankova успешни процедури !

След седмица заминавам на море и нямам търпение вече  Grinning

# 631
Момичета, а как се свързвате по телефона /личния / с д-р Минев ??? newsm78 Днес му звънях неколкократно  в указания от него час след 21.00 и нищо ... Амииии малко се разочаровах  Rolling Eyes Embarassed още преди да съм го видяла и разговаряла с него ... Защо си дава телефона на лични /от форума на Селена/, като няма намерения да го вдига ...

# 632
Момичета, а как се свързвате по телефона /личния / с д-р Минев ??? newsm78 Днес му звънях неколкократно  в указания от него час след 21.00 и нищо ... Амииии малко се разочаровах  Rolling Eyes Embarassed още преди да съм го видяла и разговаряла с него ... Защо си дава телефона на лични /от форума на Селена/, като няма намерения да го вдига ...

Звънни поне още 2 пъти  Peace Като бях при него ми обясни , че като види един номер да е звънял настоятелно се обажда  Peace
Сега се редактирам , чела недочела не съм прочела , че си звъняла неколкократно. Странно , горното го написах , тъй като докато беше в чужбина , му звъннах веднъж и не ми вдигна , тогава ми обясни горното , което съм те посъветвала. Когато си е в България , не съм имала проблем при свързването с него... Сега си е в БГ .

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 23:07 от Niq_23

# 633
desdemona, досега не съм имала проблем никога да се свържа с д-р Минев, но понякога е зает и ми вдига на 3-4 обаждане... Може би просто си улучила такъв момент, опитай пак утре Peace

Благодаря на всички за милите пожелания!   bouquet

# 634
  • Пловдив
desdemona, аз съм правила инсеминация при д-р Минев в 21 часа в събота вечер. За раждането на дъщеря ми дойде в болницата в 3 часа през нощта.......Често по време на преглед е разговарял по телефона в мое присъствие, но е имало моменти, когато телефонът е звънял и не е вдигал. Дълго можем да гадаем каква е причината: раждане, спешен случай, говорил е точно в този момент по телефона....тогава отсрещната страна чува сигнал свободно, много пациентки звънят точно тогава, ноооо след отпуска, докато влезе в ритъм и график, поне още 10 дни ще е така.  Tired

# 635
Момичета да ви попитам, тези които са били по фанда, плащахте ли си за вземане на хормани по време на стимулацията и преди нея. И плащахте ли прегледите по време на стимулацията-там през 3 дни мисля че бяха.

# 636
Благодаря ви момичета   bouquet Свързах се най-сетне и се уточнихме Heart Eyes Много сте мили, дано сте ни на късмет  Praynig Hug

# 637
Момичета да ви попитам, тези които са били по фанда, плащахте ли си за вземане на хормани по време на стимулацията и преди нея. И плащахте ли прегледите по време на стимулацията-там през 3 дни мисля че бяха.
Аз бях по фонда.Преди стимулацията (на 2ри ден от цикъла)си плащаш прегледа и хормоните.По време на стим.хормони и прегледите са ти покрити от фонда(не ги плащаш).Единственно преди пункцията,поне при мен беше така,платих 3 хормона по 15.00лв.и прегнила 30.00лв.Успех от мен и много късмет!

# 638
Аз също бях по фонда.Преди стимулацията си плащах за хормони и прегледи.По време на стимулацията и след това манипулациите(пункция,трансфер,изследвания)не съм ги плащала!

# 639
в понеделник ми е трансфера момичета,аз бях на почивка прибрах се с тен,ей сега бебоците ще ме харесат много и ще си останат при мен.ще ви пиша момичета.

# 640
в понеделник ми е трансфера момичета,аз бях на почивка прибрах се с тен,ей сега бебоците ще ме харесат много и ще си останат при мен.ще ви пиша момичета.

Успех Ками  Praynig

# 641
Ееее,браво!Няма как да не те харесат, особено с тен!Успех,мила!

# 642

Ками успех мила !Нека снежинките  да си останат при теб  9 месеца и за финал един  хубав ревящ /и бебчета . Hug Praynig Praynig

# 643
Ками много късмет, мила Flowers Four Leaf Clover ! Стискаме ти палци и те поръсвам обилно с бременен прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 Това ще е твоя опит - повярвай Hug

# 644
Камиииииииии, newsm17 newsm10 !

Общи условия

Активация на акаунт