Звездни компромати-138

• 77 751
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • вятър в маслините, вятър над хребета
joy_r  като каза мъже , скоро гледах RocknRolla , сценарист е Гай Ричи , страхотен филм  Peace
та влюбих сА в английския актьор Toby Kebbell Heart Eyes Flutter
Сладур е Тоби, но в този филм аз имам очи само за Джери Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хайде на мъжете, за всеки вкус по нещо Mr. Green
Райън Гослинг за InStyle Men Germany
Майкъл Фасбендер за Esquire UK
Лиам Хеймсуърт за GQ Style Australia 1 2 3 4
Ейдриън Броуди за L’Officiel Hommes Korea 1 2
Робърт Дауни-Джуниър за Esquire Magazine
Крис Еванс за Details Magazine 1

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 19:14 от joy_r

# 361
  • София
Николета и Алисия копират мен! Мога да приложа снимки с голо рамо от преди 10 години.  Crossing Arms

# 362
  • ...край Дунава
Николета и Алисия копират мен! Мога да приложа снимки с голо рамо от преди 10 години.  Crossing Arms
Аааааааааааааааа  Joy Joy Joy Joy Joy

Този Крис Еванс природно готин ли си е, или е от фотошопнатите снимки, направо чак копчетата ми се подмокриха Mr. Green

# 363
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ауум, как бях омазала линковете, срам Laughing.
Сисли, аз го харесвам Крис, природно убав е Heart Eyes

# 364
  • На земята, която е всъщност звезда.
Мислех, че някой вече е пуснал новината за раждането на Анабел Арабаджиева, внучката на милионерите Ветко и Митьо.

# 365
  • Пловдив
Още веднъж  Бионсе - нещо роклята не ми се нрави, но не мога да реша дали самата рокля или доколко е подходяща  Thinking

Аня  Рубик - не я знаех коя е, сега погледнах в нета, но и тук роклята ме впечатли  Mr. Green

Марк Джейкобс и неговата рокля ме впечатли  Mr. Green

# 366
  • Русе/София
Още веднъж  Бионсе - нещо роклята не ми се нрави, но не мога да реша дали самата рокля или доколко е подходяща  Thinking

Аня  Рубик - не я знаех коя е, сега погледнах в нета, но и тук роклята ме впечатли  Mr. Green

Марк Джейкобс и неговата рокля ме впечатли  Mr. Green
След втората и третата снимка Бионсе направо е превъзходно облечена. #Crazy #Crazy #Crazy

# 367
Аня Рубик, пък имитира Анджелина Джоли  Mr. Green

# 368
  • Tам през Атлантическия океан

Хем слаба, хем грозна  Whistling Ако заглади косЪм  Mr. Green може и да смекчи ръбатите си черти  Sunglasses

Да ви покажа още английска хубост от към мъже  Flutter 

На някой може и да не му аресат , ама това е моя вкус за мъже т.е. да не са красави  а  да са интетересни , да имат излъчване  Flutter Бе , слабост са ми  английските актьори и филмите също  Peace

http://www.bluntlondon.com/work.php?id=259

# 369
  • София
Мислех, че някой вече е пуснал новината за раждането на Анабел Арабаджиева, внучката на милионерите Ветко и Митьо.
писах преди няколко страници - анабел стайко стайкова Simple Smile

# 370
  • Балчик

ауууууу

# 371
  • На земята, която е всъщност звезда.

Нали щяха да я кръстят на някой от дядовците, но...явно са се отказали от Ветка и Митка.  Laughing

# 372
# 373

Нали щяха да я кръстят на някой от дядовците, но...явно са се отказали от Ветка и Митка.  Laughing
А дядо Ветко май е с истинско име Вълчо Joy

# 374
Хм, като те гледам имаш тен, да не ходиш на солариум, да копираш николета?  Simple Smile
Много ясно, че я имитирам, направо съм Флюбена в нея ха-ха. Joy
Моят любим английски актьор е:
Том Харди

Общи условия

Активация на акаунт