Звездни компромати-138

• 77 743
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • На земята, която е всъщност звезда.
Относно дъщерята на Том Круз... Няма ли кой да обясни на това девойче, че хамбургерите не са полезни нито за фигурата, нито за здравето. Младо момиче е, а явно не полага никакви грижи за теглото си. Като гледам и приятелят й е от едрогабаритните. Разбирам да си дебел заради някакво заболяване, но да плющиш мазни сандвичи е направо самоубийствено.

Миранда Кер с Флин на плажа  1  2

Какъв е дундъо. Вече и бирено шкембенце пуснал. Grinning

# 526
За него почвам да се съмнявам,че наистина е вампир....сякаш не остарява. Grinning

Същото важи и за Киану Рийвс

# 527
  • София
Киану е моят вече. Както и този екземпляр. Единственият рус мъж, който ми харесва наистина. Освен, много отдавна, един герой от теленовела.  Laughing

# 528
# 529
Киану е моят вече. Както и този екземпляр. Единственият рус мъж, който ми харесва наистина. Освен, много отдавна, един герой от теленовела.  Laughing

Аз взимам този

Рияна в болница

# 530
  • София

Раян доста ми прилича на един друг Раян- Куантен от True Blood. Това е сериал със страхотен мъжки каст! Crazy Heart Eyes

# 531
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аа, не може да сравняваш Рейнолдс с Титана, престъпно е направо Naughty Laughing

# 532
  • София
Аа, не може да сравняваш Рейнолдс с Титана, престъпно е направо Naughty Laughing

Ъ? Embarassed Чувствам се в небрано лозе. Laughing

# 533
  • Tам през Атлантическия океан

Nа фона на това което получават 90% от издръжките са трагични  Rolling Eyes  Предполагам има неща/средства и извън  посочените   суми ,които  просто не се обявяват , дано да е така  Thinking

Дори и извън 'звездните кръгове' съм с впечатлението че българския мъж след раздяла си бие камшика в истинския см. на думата  . Жената да му мисли  Sunglasses

# 534
Понеже не четеш темата за сериала Laughing. Куонтен-Джейсън= Титан на мисълта Mr. Green

# 535
  • София
Понеже не четеш темата за сериала Laughing. Куонтен-Джейсън= Титан на мисълта Mr. Green

Чета я, но явно не както трябва.  Laughing

Аз в момента му гледам едно интервю на Раян, как е станал актьор, много добре се справя с южняшкия акцент в  True Blood.

А с Рейнолдс го сравнявам, няма как, за мен си приличат. Иначе пристрастията ми са към, хи-хи!- Титана. Добре сте го измислили. Sunglasses

# 536
Като четеш внимателно знаеш, че Титанът има една титанично компроматна снимка, която периодично размятаме в темата Blush Joy. Който я плякне тук, ще е доставил компромат, какъвто не сме виждали от сума време Mr. Green

# 537
  • София
Не го знам тоя Титан, но давайте компроматната снимка, не се стискайте. Момъкът хич не е за изхвърляне.  Crazy

# 538
Извинявам се, ако сте го коментирали, но мен тази снимка ме потресе.  Shocked

# 539
И двамата Райъновци много ми харесват Grinning
а и Гослинг Grinning

А относно Алисия.. то какво да кажа... нямам думи, четох, че била стреснала някакви дечица в парк...

http://-spam082-/n/alisiya-plashi-detsa-v-stolichen-park.54026.html

Общи условия

Активация на акаунт