Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 151

• 70 677
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро на всички кукли! Hug Hug

Вземам си от кафенцето на Ринка и а дано се успокоя, че съм БЯСНА!

Писна ми от този дъжд! Цял океан се изсипа над китното ни градче.

Взех да си мисля...,,Да не би индианците от Северна Америка да са се плъоснали на земята и да правят молебени за дъжд, а тяхното божество да е объркало полукълбата?'' Ако е така..Моля ви червенокожи братлета ,,Спрете да се молите, че изгнихме млади и зелени''.

Хайде лек и успешен ден и седмица!
Много, мнооого новинки и клюки! Praynig Praynig

# 646

Габи, много си насъбрала на дъжда!  Joy Joy
Подготви се да има още и още...

Днес БГ-мама във фейса е пусната тази снимка

и е написала:

Намерете красотата в лошото време. Всичко има смисъл, стига да му вдъхнем настроение.
Добро утро и хубаво начало на работната седмица Simple Smile)

Все пак успях да ти пусна нещо в любимото ти зелено!  Hug

# 647

Кате  Hug, виждам, че си на балкона! Изглежда най-после имаш почивен ден!

Има доста да гледаш Мурат от последните дни! Peace
Туба обаче не се показва! В това студено и дъждовно време не е и за излизане!  Wink

# 648
Здравейте  Hug
Докато изчета написаното и то стана обед  Joy
Пъво да благодаря за новите преведени епизоди на Аси на целия екип   bouquet  bouquet

Бях на едно шоу в съседна държава  Wink и, Габи, нищо че не разбирам езика, пак ми хареса  hahaha hahaha Много е свежо и весело момчето ни, но той си е такъв   love001

Много работа, много дъжд, но днес реанимирам  Hug
Боровинка, с голям интерес чета коментарите ти и си припомням своите вълнения по време на първото си гледане, въпреки че тогава не бях и чувала за бг мама и всичко съпреживявах сама. Мислех си, че съм луда заради пристрастеността си към филма, но после попаднах тук и разбрах, че има и други сродни на мене души и се успокоих  Hug За лятото съм планирала да го изгледам наново и да потъна пак в магията на Аси и Демир  Hug

# 649

Хубавецът ми той  Hug

# 650
  • Пловдив
Мараба мокри кукли  Hug Има ли кафенце за мен  newsm78 Оооо, Кате, ти изплува най-после  Hug
Вече мислех да идвам да те издирвам  Wink От мен да знаеш, който е казал, че работата краси човека, излъгал е  Laughing Карай по- яваш .

Сватя, ами като искаш да ти е сухо иди в Сахара, джанъм  hahaha Я как хубаво си вали, а ако знаеш колко гъби има  Wink Hug

Ринка, страхотен колаж  Hug

# 651
  • Пловдив
   Гледам, пловдивчанки сме на линия. То ще е от дъжда. Нали много красиви и вълнуващи сцени се случваха в дъжда.
   Снощи последното, което видях, преди да угася лампата , беше тази прегръдка на Демир и Аси. Много ми харесаха и думите на Демир- че обичта не може да се скрие, независимо от казаните думи. Тя трепти във въздуха. И човекът отсреща я усеща. Дали, макар и на разстояние, Мурат усеща нашата обич / еле, тази на Катето Grinning Grinning /. Кате, аз не дочаках лятото, ами си гледам още отсега. Пък какво ми пречи и през лятото пак- годините ли, акъла ли, образованието ли hahaha hahaha

# 652
Злате, аз пък от българската  страница на Туба си харесах това  Hug

Рени, то любовта ни към Мурат извира от сърцата ни и няма как да не я усеща  Hug
Пловдивчанки сме на линия, защото при нас все пак вали по.малко отколкото в Северна България / имам предвид Русе  hahaha /

# 653
Малко музика и Аси и Демир с "моето клипче", за което благодаря на Рина, че го направи специално за мен   love001 newsm51

# 654
  • Пловдив
      Може небето да е облачно, но през облаците прозират красиви и любими лица-

# 655
      Може небето да е облачно, но през облаците прозират красиви и любими лица-

Рени, това е едно от  най-любимите ми клипчета!  Hug

И аз започнах епизодите отново!  Wink

# 656

Рени, това е едно от  най-любимите ми клипчета!  Hug

И аз започнах епизодите отново!  Wink

Рина, да се надяваме тогава и нови клипчета да сътвориш  Hug не че са малко направените от теб, но знаеш, че сме ненаситни, що се отнася до Аси  newsm53

# 657
  • Пловдив
    Казали са хората
          Незабравима... любов!

# 658

Казали са хората
          Незабравима... любов!

А започна с  голямо опъване на нервите! И шамари имаше!

# 659
  • Пловдив
Определено за нас тази любов ще остане незабравима  Peace Не знам те дали успяха да я забравят, но ние -никога!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз много харесвам бг страницата на Туба във фейса

http://www.facebook.com/pages/Tuba-Buyukustun-Bulgarian-fans-clu … l/380195852002337

Сватя, туй е за теб, последна тенденция Висша мода  Laughing
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 12:50 от zlatinag

Общи условия

Активация на акаунт