Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 151

• 70 676
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте гледах филма още преди когато го даваха по Нова телевизия и още тогава се вл'бих в него. Преди няколко дни реших да вляза във вашата тема и така ме запалихте да го изгледам отнова за три дни успях да стигна до 42 епизох ...направо се побърках...все толкова интересен ми е колкото и първия път... та исках да ви попитам имали някъде преведени и сериите след 42 или преводачите са стигнали само до там.... дори и да е така им благодаря за положения труд Hug

# 661
janvie,

Със субтитри до момента са готови първите 42 епизода!
Момичетата от екипа работят много бързо, за което отново благодаря!  Hug
Естествено целият филм го има с  бг аудио, но сега преоткриваме отново филма чрез гласовете на актьорите, което е много приятно за всички!
  Peace

# 662
Благодаря ти rina-rina az видях че го има качен с Бг аудио, но и аз като вас харесвам филма повече с техните гласове наистина въздеиства по много по силен начин Hug ще се опитам да изчакам превода,дано любпитството ми да не наделее за да мога да  му се насладя истински.... все пак благодаря на всички които полагат толкова услия и нека да ме извинят за нетърпението просто отново се влюбих в този филм   bouquet

# 663
  • Разград
Asi & Demir -Romance (Chopin )

# 664
  • Пловдив
Добър ден момичета! Имаме си ново попълнение. janvie - дабре дошла при нас!  Hug

# 665
  • Стара Загора
Здравейте и от мен в този дъждовен ден!И при нас вали ли вали....няма спиране тоя дъжд,едно хубаво нещо има,че съм си вкъщи на комп. и с вас във форума и с  Аси Grinning.
 И аз като renibo снощи се насладих на точно този епизод и тази прегръдка,думите на Демир ми се запечатаха и на мен в съзнанието.Но забелязвам,че той се изказва доста интересно в повечето случаи,не говори напряко и в същото време няма как да не разбереш какво казва.Също начина по който произнася името Аси,а тя как казва Демир-сякаш  и двамата имат една интонация,която е само за другия.
 Толкова са ми сладки и двамата ,че даже не чакам с нетърпение друга целувка,а само да видя как се гледат,как си разменят любезности,как прехвърчат искрите. В епизодите,които гледах снощи Демир продаде акциите си и купи чифлика на Ихсан.Той самият твърдеше,че го е направил за да изкупи вината ,която изпитва,че е искал отмъщение в началото,но истинската причина си е Аси.Много ме радва как е готов на всичко за нея-първо измъкна баща и от затвора,после ги взе на работа,отлага плащането на полицата,помогна за сватбата на Керим и Дефне и сега купи чифлика и намери момчето,което излъга Гунджа.Толкова е влюбен,а Аси толкова горда и непреклонна,кога ли ще се предаде?!
Любими моменти от тези серии :прегръдката след като Аси разбра,че трябва да се изнесат от чифлика и нищо не могат да направят;разходката до Адана и  в кафето-играта да си затворят очите и да  помечтаят-ех тоя Демир  така страстно и каза,как ревнувал от капките,които се стичат по лицето и (Two Heartsразтупка ми сърцето);когато и показваше Антакия от една височина и я молеше по неговия си начин да не заминава да не се отказва да се бори;в къщата на Демир,когато я свари с книгата и разбра,че е видяла кутийката с монетата;погледите,които разменят при влизане на Демир в чифлика,Аси е на терасата-точно ,както каза Джейлян-Аси е  Пепеляшка,а принца влезе и тя остана без дъх...после той и сложи колието с монетата....Ей тия сцени ще си ги пускам сигурно безброй пъти.
Дефне и Керим-големи сладури са ми.Явно Керим да се казваш,значи да си мнооого търпелив-и тук и в КВФ Керим е пример за търпение Grinning(шегувам се).Евала на момчето,че не  притисна  Дефне след п.б.н. и и даде време да свикне с него ,с къщата,с новият им живот.Така тя сама реши кога да бъдат заедно,съвсем неочаквано и за двамата и спонтанно.Мн.смешно ми стана когато майка и я питаше Дефне за "онова нещо"дали се е случило и как е минало,а на сватбата и направи забележка за копчетата Laughing.
Дядото Джамал Ага-голям образ е той, с тази негова луда любов на тези години...как не може да запомни името на слугинята си,а на певицата дълго и сложно,но го знае.Много се смях как остана в небрано лозе-носи кафетата сутринта и казва hahaha hahaha hahaha"Ето ги и кафета с
каймаци чакаме ги с мераци "и в същият момент Нериман с внучките на двора....А вечерта,когато накара Керим да изнесат чеиза от чифлика-ей голям смях се смях,как си нахлузи маската и се представи Джамал контрабандиста.Чак в тези епизоди аз разбрах,че той се ядосва на зет си защото преди години е молил на колене да ожени Нериман за Ихсан-явно сега иска да си го върне,да види Ихсан на колене и някак получи удовлетворение,когато разбра за случилото се с Гунджа.
Аслан ми е мн.противоречив герой-хем го съжалявам,хем ме е яд за постъпките му.Донякъде го разбирам,но по-често не и все пак си мисля,че има съвест и нещо добро в него,което излиза на моменти.Жалко,че Сухейля се мъчи с пари да го накара да и обърне внимание,жалко,че насажда у него тази злоба и ярост,които тя е стаявала години наред.Той е слаб и не може да се владее  и не трябва според мен в момента да му дава власт,защото той не знае какво да прави с нея,единствено наранява хората покрай себе си.Между другото аз искам да се затоплят техните отношения ,но това някак да смекчи Сухейля,да спре с този гняв,това отмъщение, да започне се радва на живота с  намерения си син...Но то ако се случи това сега,няма да има толкова серии напред сигурно Grinning....
Много емоционален филм!Малко филми са толкова смислени, затрогващи и истински.
Аз пак се отнесох с моите размисли и страсти Embarassed!Благодаря ви  Hug Hug Hug!

п.п.janvief,добре дошла и от мен Hug!Аз също съм от скоро в темата,но момичетата са страхотни и атмосферата е невероятна,приятелска и уютна!!!

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 14:55 от borovinka123

# 666
Боровинке, толкова прекрасни моменти си обхванала в разсъжденията си, че ме накара да поровя из архивите... За което ти благодаря!  Hug

# 667
Мечтаенето...

# 668
  • Пловдив
Eха и милата Боровинка стана Асиманка  newsm68  love001 Така е, влезе ли ти веднъж под кожата този филм, отърване няма. Голямо желание имам да запаля сега и Хриси от КВФ  Wink, ама ще изчакам първо да свърши Фатмето. Аслан ще стане положителен, ама доста по-нататък.

# 669
Порових се в колажите на Фунда. Тя наистина е направила целия филм по картинки и то с репликите!
5000 ли са, повече ли...

Край Демир все истанбулски красавици- Баля, Лейля...
А той се захласна по момичето от прашната Антакия.

# 670
# 671
  • Стара Загора
Злати Hugправа си-направо ми влезе под кожата "Гордата Аси" и няма измъкване.А на мен също ми мина през ума да подпаля и Хриси да го гледа,веднъж да почне няма да се спре,но хайде след КВФ Grinning.
rina-rina  Hug,страхотни колажи и гифчета постваш по тези серии,които гледам в момента.Много ти благодаря newsm51!

# 672
  • Пловдив
Злати Hugправа си-направо ми влезе под кожата "Гордата Аси" и няма измъкване.А на мен също ми мина през ума да подпаля и Хриси да го гледа,веднъж да почне няма да се спре,но хайде след КВФ Grinning.

newsm10 Ще я агитираме в комбина и няма да устои  Wink От сега се кефя какви коментари ще пише   Laughing

janvie добре дошла и от мен  Hug

Още една красота от бг фейса на Туба

# 673
  ЗДРАВИЙ ТЕ ! НАЙ ПОСЛЕ СЕ ОСМЕЛИХ ДА ВИ СЕ  ОБАДЯ.
ЧЕТА ВИ ОТ ДВЕ ГОДИНИ. НО ПОНЕЖЕ МИ СЕ СМЕЯТ ВНУЦИТЕ , ЧЕ   "АСИ " ЧЕТА  И ГЛЕДАМ  НЕ  ПОСМЯХ. Е  СЕГА МОГА  ДА ВИ ПОЗДРАВЯ С ТОВА КОЕТО СТЕ НАПРАВИЛИ : РАЗМИДЛИ , КОЛАЖИ , СНИМКИ , ПРЕВОДИ  И  КАКВО ЛИ ОЩЕ САМО  И САМО  ДЕ НЕ  СЕ ЗАБРАВИ ТОЗИ  ХУБАВ  ФИЛМ И ТЕЗИ  ЧУДЕСНИ АРТИСТИ. КАТО СИ ПОМИСЛЯ ЗАЩО НЕ СЕ СЕЩАМ ЗА ТОЛКОВА ХУБАВИ КАТО  АСИ И ДЕМИР. КАТО ЗА НАЧАЛО ДА  НЕ ВИ  ОТЕКЧАВАМ  ТОЛКОВА.  :

# 674
  ЗДРАВИЙ ТЕ ! НАЙ ПОСЛЕ СЕ ОСМЕЛИХ ДА ВИ СЕ  ОБАДЯ.
ЧЕТА ВИ ОТ ДВЕ ГОДИНИ. НО ПОНЕЖЕ МИ СЕ СМЕЯТ ВНУЦИТЕ , ЧЕ   "АСИ " ЧЕТА  И ГЛЕДАМ  НЕ  ПОСМЯХ. Е  СЕГА МОГА  ДА ВИ ПОЗДРАВЯ С ТОВА КОЕТО СТЕ НАПРАВИЛИ : РАЗМИДЛИ , КОЛАЖИ , СНИМКИ , ПРЕВОДИ  И  КАКВО ЛИ ОЩЕ САМО  И САМО  ДЕ НЕ  СЕ ЗАБРАВИ ТОЗИ  ХУБАВ  ФИЛМ И ТЕЗИ  ЧУДЕСНИ АРТИСТИ. КАТО СИ ПОМИСЛЯ ЗАЩО НЕ СЕ СЕЩАМ ЗА ТОЛКОВА ХУБАВИ КАТО  АСИ И ДЕМИР. КАТО ЗА НАЧАЛО ДА  НЕ ВИ  ОТЕКЧАВАМ  ТОЛКОВА.  :

Здравей, Здравка  Hug
Доста си почакала докато се включиш при нас, така че сега споделяй какво те вълнува - добри слушатели сме  Hug а и имаш да наваксваш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт