Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 151

• 70 658
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Добра нощ, момичета!  Hug
Като погледнах в темата, така се зарадвах!  Hug
Благодаря ти, Боровинка  Hug, че ми припомни вълненията, които ме „обливаха“  Joy когато гледах сериала за първи път!
Няма да казвам, щото ще повторя всички останали, че Аси е магия и диагноза!  Mr. Green Хванат ли си в капана, няма измъкване, страхотен, страхотен филм!  Peace
Добре дошли на новите момичета, споделяйте, моля!  Hug Така се вълнувам като ви чета, чудесно е!  Heart Eyes Благодаря ви!  Heart Eyes

# 706
Данче, много хубав поздрав към новите момичета си направила!  Hug

Габи, ах каква си хитруша! Пишете, че да има какво да чета! Joy Joy Joy

Казвам ви Лека нощ и ви пожелавам спокоен сън!

# 707
Линка, вълнуваща е всяка среща с любовта!  Hug
И аз обичам да чета!  Peace

Сега вече настина Лека нощ!

# 708
  • plovdiv
Добро утро!
Не мога да сервирам кафе ,но не можах да се въздържа.Толкова се радвам 4е има моми4ета които преоткриват Аси.Толкова ми става хубаво като 4ета вълненията им .Благодаря моми4ета 4е пишете и споделяте тук  bouquet

# 709
Добро утро!  Hug

Заповядайте на кафе!  Hug

Днес ще бъде прекрасен ден за всички вас!  Hug

# 710
Добро утро с пожелание за чудесен вторник! Hug

Линка,  Hug за кафето!

Златина74,  Hug !

# 711
  • Пловдив
Добро утро и от мен  Hug Линка, благодаря, че си ни отсрамила с кафето   bouquet
 Еха, страхотно, всеки ден нови момичета  Peace Добре дошли на всички, омагьосани от Аси и Демир   bouquet Дано сега, след като започне по Диема да дойдат още и още!

# 712
    ДОБЪР И СЛЪНЧЕВ ДЕН,МОМИЧЕТА...АСИМАНКИ!

# 713
ужас
вие ме разбихте направо  newsm78
е какво по-лошо от това може да предстои, не се случиха достатъчно лоши неща  Confused

# 714
Здравейте и от мен  Hug
Прочетоха от телевизията, че ще гледам Аси през лятото и веднага го пускат  Joy Joy
Вече не смогвам да поздравя новите момичета в темата, така че за всички тях  newsm51 newsm51

Колко ли ще станем, като започне излъчването  newsm78 Едно е ясно, че лятото няма да скучаем  newsm44

# 715
ужас
вие ме разбихте направо  newsm78
е какво по-лошо от това може да предстои, не се случиха достатъчно лоши неща  Confused

Не се разбивай  Hug предстоят и едни от най-хубавите моменти  Peace и едни от най-горещите сцени  newsm03

# 716
  • Русе
Здравейте!  Hug

Радвам се, че такова настроение цари тук  Simple Smile и то, преди старта на новото излъчване на този пленителен сериал!  Heart Eyes

Мили момичета, гледащи за първи път тази магия АСИ - не се отчайвайте от някои лоши моменти в него  Peace, помнете  Simple Smile, че след ''буря  Wink, винаги изгрява слънце''!  Hug
Този сериал е наистина  Heart Eyes направен така, та се вмъква толкова дълбоко в сърцето, че - ето ние всички, останали тук след първото му излъчване сме все още в неговия плен!  Peace
Аз, все още не съм го забравила и единственият друг сериал, който също ми влезе в сърцето е следващият на Туба - ''Запленяваща сърцето'' и сега разделям свободното си време  Wink между тези две красоти!  Heart Eyes

# 717
  • Пловдив
      За някои от нас е все още добро утро!

Хубав вторник на всички!
      Време му е на времето да се оправи, че да понаберем цветя с Асиа, а и лодката да стегнем за морска разходка- с мама и татко е винаги хубаво и весело

# 718
  • Стара Загора
Добро утро момичета!От мен цветя за всички вас,с благодарности за всички клипове,снимки,информация,коментари!!!

# 719
  • Пловдив
    За новите момичета- очаквайте този щастлив финал, защото до него пътят е труден и болезнен, но затова е заслужен и още по- романтичен! Гледам клипа вече няколко пъти и очите ми се пълнят със сълзи от умиление.

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 11:08 от renibo

Общи условия

Активация на акаунт