Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 151

• 70 657
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
   Радост голяма, дружината нараства!

newsm68 smile3501 newsm62

Боровинка така вълнуващо е описала чувствата си. Надявам се и на новите попълнения, за да стане в темата още по- приятно и уютно. Тук всички намират какво да сложат- снимки, колажи, клипове, смешки и закачки. Хич не очаквайте да ви изброявам, че ще си напрегна мозъка, а на тези ми години това е противопоказно.
  Да кажа и аз нещичко- какво му харесвам на сериала. Всички персонажи са пълни със заряд. Събуждат в нас противоречиви чувства- веднаж ги отричаме, мразим, ядосваме им се, а после им се радваме, харесваме, одобряваме. Всеки ни кара да усетим превратностите на съдбата, замисляме се над думите  и действията им, търсим обяснения и оправдания. Днес / изгледах23 серия / , например, се замислих за Джемал ага. Изглежда човек никога не престава да търси обичта- да я дава и получава, колкото и на преклонна възраст да е. Всеки търси топлина в дома си, друг е въпросът доколко е разумен в тези си въжделения, доколко не осъзнава реалността. Всички сме наясно, че Сармъшък е точно отровния бръшлян за Джемал ага.
    Да се присъединя към Злати- бг фейса за нашите любимци ни предлага много хубави материали, благодаря за което на Рина!  love001  love001

# 691
Гордата Аси" започва за пореден път по Диема Фемили   Ваня, това си е супер новина. Благодаря ти. Отново ще го гледаме...макар че свикнахме на оригиналните серии. Още веднъж благодаря.

# 692
  • Пловдив
    Хайде да се порадваме на Асиа!

и весело клипче с нея

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 22:09 от renibo

# 693
  • Разград
АСИ И ДЕМИР -ЕДНА СТАРА ЛЮБОВ

# 694
И аз се радвам момичета че нашата приказка ще имаме огромно удоволствие да гледаме на екрана и макар да съм очарована от оригиналните серии които най прилежно отново си ги свалям на дискове ще съм на първия ред да изгледам тази нестихваща магия за мен отново за ен ти път,но момичета аз искам да споделя разочарованието си от прочетените коментари в блога, боже не сме ли еднакви и защо да изпитвам срам от това ,че гледам турските сериали и в същото време съм БЪЛГАРКА с което се гордея но не разбирам защо е това отрицание като се крият зад фалшиви националистични лозунги .Ние всички сме учили история и защо не се отърсим от всички крайности все пак това са филми и независимо от националността те се правят за нас зрителите по целия свят и аз като една прашинка от този свят имам право да гледам каквото ми харесва независимо от коя държава е създаден филма даже и от извън земни да е   

# 695
  • Русе
Здравейте, Асиманки!  Hug

Ама каква изненада ме заварва тук  Wink ден, два да не се отбия и охооо - цели три нови почитателки са се показали. Добре дошли, мили дами   bouquet - включвайте се винаги, когато можете!  Peace

А и друго от Диема са осъзнали, че АСИ  Wink може да им оправи рейтинга, ами можеше и на Нова да го пуснат вместо другите споменати, ама... карай ние нали не губим!  Peace

# 696
леле, аз направо съм много измъчена и изтормозена от тоя филм
много ме натъжава
такава хубава любов, а те двамцата бял ден не виждат напоследък милите  Cry
сега точно минах отвличането, тъкмо се поуспокоих малко и Демир започна да чепка някакви гробове за баща си-утре ще го гледам, че не ми остана време
това също го отдалечава от Асито
развода на Дефне също допълнително ме намъчи  Cry
това дете с тумора в главата пък едва го преживях докато го оперират  Cry
скандала на Демир с Мелек, шамара...ужас, цял живот такава силна връзка и изведнъж..... Confused
гледаха ми се вече между тях гунки, цунки и маймунки /особено след затвора/, а то какво стана...трагедия след трагедия
направо не виждам кога ще го направят това детенце Асия  newsm78 то само проблеми им в главите
такова напрежение...с нетърпение чакам да свърши филма, казвам ви, убих се от мъка и бая си поплаках де /например когато Аси се жалваше на баща си, че е простреляла гадината Али направо не издържах и си поплаках с нея Cry/
моля ви дайте ми някаква капка надежда, че скоро всичко между тях ще е цветя и рози, разходки, слънце, любов, деца, безхаберие и най-вече-ЩАСТЛИВ КРАЙ  Praynig

# 697
YANOREN,
тръгнала си с бързи стъпки към дъното и за жалост най-лошото предстои.
Цунки, гунки и маймунки бая ще чакаш.
Бая сълзи ще пролееш, но и мноого любов ще видиш.
Не се отказвай, джанъм.
А след като видиш ,,SON'', доста време няма да знаеш и малкото си име, а камо ли къде се намираш.
Приятно гледкане!

# 698
  • Пловдив
 Янорен, за съжаление, има малко проблясъци, но уви!, доста мъки има още да видиш.Даже най- лошото предстои , ама не знам дали да ти пиша. На мен най ми харесват сериите с малката Асия, това слънчице ни кара да се усмихваме. То дава живот и на татко си. Но колкото и трагични да са моментите, сериалът ни показва една силна любов, която в края на краищата побеждава. Вярно малко са щастливите сцени, но пък сцените  с очите на Демир  са незабравими.

# 699
  • Пловдив
Добър вечер дами! Какви приятни изненади в нашата любима тема! Имаме още нови попълнения, ще ни пуснат любимия сериал отново по Диемата. ДОБРЕ ДОШЛИ на новите момичета! Пишете си на воля,за нас ще интересно да прочетем отново нашите мисли и чуства изказани и написани от още запленени дами!

# 700
  • Стара Загора
Момичета довърши ме тоя Демир в 32 еп.(озвучен на бълг)-страшен романтик е,аз направо се разтапям вече  със слушалките Embarassed:...гледам сцената(n-пъти),когато и подарява коня на Аси има едно погалване на ръката и и казва:"Възможно ли е да се боиш да обичаш?Има ли нещо по-хубаво от това?Виж колко спокойно стои до теб(тук говори уж за коня,ама ние знаем,че не само за него Laughing).Ето това е обичта.Конят е твой Аси...да твой е ,с цялото си сърце,с цялата си душа е твой.Не виждаш ли?Не виждаш ли Аси?"Ами той направо си и каза ,че е неин изцяло,толкова я обича....И пак ги секнаха-как можаха седлото да донесат точно тогава ooooh!
Хайде милички  Hug ,продължавам да гледам ,ама мн.ми хареса това обяснение в любов  трябваше да споделя!!! Embarassed

# 701
  • Разград
Murat&Tuba "Zbog njih" (Because of them)

# 702
Добър вечер на всички, за първи път пиша, но от както гледах филма за първи път преди половин година изчетох всичките дискусии от първата до последната тема. Много се радвам, че ще започне излъчване на сериала по диема фемили. Искам да благодаря на екипа, който превежда  епизодите, магията е истинска когато слушам оригиналната реч (независимо, че не разбирам езика).

# 703
tesetowavey wavey

Щом си ни чела, значи знаеш, че не сме страшни.

Пиши мнооого, за да имам какво да си чета.

Не страхуйся.

# 704
Докато  съм била на гости на Мерджан тук имаме новина! Гордата Аси по Диема! Peace
Много приятно!  smile3521

teseto,

Общи условия

Активация на акаунт