Избор на климатик

• 264 787
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 515
# 1 516
Енергиен клас:   A+++++
Не се занимавай с глупости.Такива климатици няма от оториирания вносител.Вземи си един климатик нормален климатик.Щом гледаш толкова голям климатик сигурно ви е за помещение над 50 кв.м
Погледнете MSZ AP71VG

# 1 517
  • Plovdiv City
Lubimec-13, като не сте наясно с японските модели, по добре не коментирайте. Модела е 2018~2019 година и е машина което даже и на живо няма да видите....А технологично е модел който отвява всичко на 220 V.

# 1 518
От чисто любопитство да попитам - климатици като показания внасят ли се в България?

# 1 519
# 1 520
Има ли добра марка климатици, чиито вътрешни тела да не са обикновени бели пластмасови? Виждал съм много рядко и винаги са доста скъпи. Бих дал +200лв за дизайн, но не хиляди, а като че ли само някои марки правят такива и то само най-високия си клас...

# 1 521
Има естествено - пластмаса, имитация на инокс, или черни.
Но за визията винаги се плаща допълнително.

То ме е страх вече да кажа, ама Мицубиши Хеви - премиум и дайъмънд сериите, имат вариант в цвят титаниум. Разликата е под 200 лв.

Не претендирам да познавам всички марки климатици на пазара, сигурна съм, че и от други марки предлагат различен цвят.

# 1 522
Lubimec-13, като не сте наясно с японските модели, по добре не коментирайте. Модела е 2018~2019 година и е машина което даже и на живо няма да видите....А технологично е модел който отвява всичко на 220 V.

Тост добър е?

# 1 523
  • София
Модела е 2018~2019 година и е машина което даже и на живо няма да видите....А технологично е модел който отвява всичко на 220 V.

Мани таа работа. Одобрено ли е от европейския съюз? Има ли декларация за съответсвтвие? Laughing
Не ми го фали. Simple Smile

# 1 524
Модела е 2018~2019 година и е машина което даже и на живо няма да видите....А технологично е модел който отвява всичко на 220 V.

Мани таа работа. Одобрено ли е от европейския съюз? Има ли декларация за съответсвтвие? Laughing
Не ми го фали. Simple Smile

Хахахах, баш така - само прави, никакви криви краставици!

# 1 525
@lubimec-13 а предимството на FH само Сензор окото и филтрите ли е?
Не има и по голяма мощност и клапите са му разделени на 4. Ако парите ви идва в повече вземете моделът AP50 много добър модел. Ще ви свърши страхотна работа.

Благодаря! Спряхме се на AP50. Дано останем доволни.

# 1 526
  • Plovdiv City
И като зацикли едни дефрости по време.....

# 1 527

Първо кое не ми е ясно, че оторизирания вносител не предлага такива клинатици ли? Защото аз това казах. Второ тая смачкана кутия... Втора ръка. Трето искам каталог пареметри сертификати и истинска гаранционна карта на мицибиши,сервиз,резервни части:като пластмаси, лувъри и други не универсални. Айде моля ви се при втора ръка климатик работата е като при жените: на късмет. И то на прекрасни цени.... По скъпи от на новите. Със здраве и много продажби от опит знам, че има хора които това търсят.

# 1 528
  • Plovdiv City
Lubimec-13, пак се изказваш неподготвен. Тази машина се продава нова....И когато човек не е наясно с нещо, по-добре да попита или да каже че не знае. В противен случай.....

# 1 529
Освен цената Smirk, единственото, което би ме притеснило за японското японско Мицубиши, са резервни части, ако нещо се развали. Може и да не е много вероятно да се развали, но все пак е техника, случва се.
Онзи СОР 7, дето стои на сайтовете, направо ме разплака:laughing:

Друго не ме притеснява.

Общи условия

Активация на акаунт