Pufies Fashion Collection – за модерни майки и бебета със собствен стил!

• 42 680
  • 375
  •   1
Отговори
# 180
  • в белята
И ние си получихме подаръка и съм очарована ,както и приятелките ми ,които получиха от мен по няколко бройки за проба. Party
По рано мисля ,че Пуфис споменаха ,че цената на новите ще е същатата ,така,че ще се радвам да си взимам от тях ,дори само заради това да ми е по -весело като сменям пелените.А и като бъдеща кръсница ,веднага измислих страхотна торта от памперси ,която с нетърпение чакам да сътворя.

# 181
  • София
Предполагам пак ще пуснат списъка с 33- мата потребители, от които ще спечели само 1.

Един от всички писали, а не от 33мата спечелили.  Peace

Шада, списъка беше с 33-мата спечелили първоначалния подарък, кърмещ мозък.  Laughing

Благодаря, аз не кърмя вече, но и аз съм доста завеяна  Mr. Green 

# 182
И аз по тези въпроси ще кажа,че при мен изборът на пелени не се влияе от цвета и картинките. За мен идеалните пелени са биопелени, без химикали, да попиват добре, да са удобни и меки. Биопелени у нас са само Виона, които вече не купувам, коментирала съм в други теми, да не се повтарям. Относно цветовете, не харесвам розово и не купувам розово, но купувам пелените-гащички на Памперс, които са розови, защото попиват добре и се слагат лесно. Това, което ме притеснява са химикалите, но на този етап от всякакви пелени, които съм купувала, от тези съм най-доволна. Що се отнася до моите предпочитания за цвят, ако можеше да избирам, бих избирала пелените да са с бял цвят, но не избирам за себе си, а за детето и в този случай при еднакво качество, бих избрала тези пелени, които са с картинки на животни и цветя. Когато обличам детето и има картинки на дрехите винаги казвам ауу, цвете и показвам или казвам къде е калинката, а, куче, какво казва кучето и така, това става винаги, когато видя животно и растение за секунди. И детето се радва и посочва животните и се опитва да повтаря. По същия начин това може да стане и с пелените ако са с такива картинки.

# 183
  • София
Още от самото раждане на дъщеря ми започнах да й избирам дрешките винаги с внимание и удоволствие към всеки детайл Simple Smile Малката винаги си играе с един памперс, докато я сменям, така че съм убедена, че много ще се изкефи на новите дизайни  Peace Винаги се хвали, че е облечена с нови дрехи и се фръцка на всеки  Mr. Green

# 184
Страхотна идея е за тортата от памперси, чакам с нетърпение да стана леля и ще се пробвам да направя тотра от тези пелени. Надявам се да се справя.

Някой правил ли е торта от памперси и дали лесно се прави? Embarassed

# 185

ето я и моята бонбонка, която обожава да се разхожда по пелени и единия десен идеално се върза с обувките. Laughing

# 186
Някой правил ли е торта от памперси и дали лесно се прави? Embarassed

Заповядай темата от форума - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=302605.0

# 187
  • София
Здравейте.

Видях темата и реших да се включа с мнение. Памперсите на Пуфис изглеждат доста симпатично, но в крайна сметка смятам, че памперса си остава прилежно скрит под другите дрехи и не е необходимо чак толкова "моделиране" на облеклото. 

Моята дъщеря носи нормални бебешки дрешки и не смятам, че пазаруването на "маркови" дрехи по някакъв начин я обогатява. По-скоро намирам това за някаква форма на комплексиране на майките.  В крайна сметка и тези, и "другите" дрешки умаляват адски бързо и се цапат еднакво.

И последно- не е важно с какво е облечено детето, а какво е изписано на личицето му!

Това е от нас. Поздрави и бъдете здрави.  Hug

# 188
Стана ми интересна темичката и сега да се включа и аз Simple Smile Въпреки че не ползваме пелени от доста време, новите pufies  много ми харесаха. И защо да се крият под другите дрехи? Лятото особено ще е доста по-комфортно за всяко бебе да се разхожда само по пелена, отколкото облечено и с панталонки или полички Simple Smile А и pufies изглеждат наистина красиво (погледнах снимката по-горе)
Като се реша да си родя второ дете, мисля, че отново изборът ми ще е тази марка пелени Simple Smile

Хубав ден!

# 189
  • София
magy77 - Много добре се връзват с обувките Simple Smile Peace
Супер дупе  Laughing

# 190
  • София
 Много ви благодаря, Pufies   bouquet

# 191
И едно предложение от мен - не е ли по-добре да връчите тези памперси за една година на майки в нужда или на някой дом за дечица???

Благодарим за идеята, ще я вземем под внимание!

Мили майки,

Към момента пелените Pufies Fashion Collection можете да намерите в мрежата на магазините DM и Lilly, както и в редица магазини за бебешки стоки в страната!

Всички потребители, участвали в дискусията до 10-ти май получиха лично съобщение, в което помолихме да споделят своя адрес, за да получат своите подаръци! Измежду тях, вече изпратихме подаръци на следните потребители:

•   сакси
•   rapunzel
•   Deni-Meni
•   БебОле
•   *MaGiKa*
•   rinnabg
•   Shada
•   milena006
•   galia8680
•   малката лисичка
•   happy_vessy
•   Ну Заяц
•   BE_YOU
•   kemata
•   Viva_123
•   abs
•   Shamsina
•   Keyt
•   Nad1_Nad1
•   Ева на третия етаж
•   viola2003
•   Marinka876
•   Ivimu
•   Belbey
•   ine
•   mohini0511
•   didanka
•   терпсихора
•   1905vv
•   Янтра
•   Omnia Vincit Amor
•   Мама Цоцоланка
•   Kremi G

От коментарите разбираме, че голяма част от подаръците са достигнали успешно до вас и са ви зарадвали, което радва и нас! Подканваме и останалите участници, получили лично съобщение, да върнат в отговор необходимата информация, за да получат своя подарък от нас!

Наградата "Пелени за една година" ще бъде изтеглена на 28-ми май (понеделник), а в тегленето участват всички потребители, включили се в дискусията до тогава!

Ще ни бъде изключително приятно да видим повече снимки на вашите бебчета в новите Pufies Fashion Collection, а защо не и в подходящи тоалети, които си пасват с новите ни дизайни!

Междувременно можете да видите някои от нашите предложения!

С уважение,
Екипът на Pufies

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 11:55 от Pufies Fashion Collection

# 192
  • София
Ау, много са сладки!!! Особено сега като идва сезона на голички бебоци, облечени само в пампита, ще е много цветно и готино!

# 193
Здравейте и от нас . Ние още от родилния дом сме с Pufies . Бебо се чувства добре с тях. Цветните пелени ще радват детското око .Само да се появят на магазина ще ги пробваме веднага. Сигурна съм че сте сме атракцията на плажа .

# 194
 Laughing ох тоз последния младеж е мн сладък. Ще му направя и на моя една фотосесия, но първо към ДМ и дано ги има пеленките там Simple Smile

Мама Цоцоланка мн ти благодаря, разгледах темата и има страхотни красоти

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 14:13 от petiofi

Общи условия

Активация на акаунт