Pufies Fashion Collection – за модерни майки и бебета със собствен стил!

• 42 686
  • 375
  •   1
Отговори
# 165
Шада, имаше точно след поста на Янтра един списък на печелившите, както и благодарност към теб за идеята. Изтриха го.

# 166
  • Пловдив
Янтра, значи викаш хората в нужда и изоставените дечица не са достойни за скъпи памперси  Confused
Не съм казала, че не са достойни, цитирай ме ако обичаш. Казвам, че ако искат скъпи памперси да участват тук с всички нас или да си ги купят от магазина.

# 167
Има мода, да - всички дечица проходили или не - са с "оригинални" маратонки - Nike, Adidas...някаква мания или зараза по майките е не знам - защо е тази показност - децата са красиви, облечени във всичко - младостта им е красотата. Не робувам на мода - важно да е удобно и практично, да се пере лесно, да отива на детето и това е.
Не е просто мода а тези маркови маратонки струват колкото китайските по пазарите и магазините  Laughing защо да дам 15-20 за маратонки, които ще се скъсат още първия месец като от сайт от Англия можеш да си купиш на тази цена качествени. Същото е и с дрехите - купуваш качествени 100 % памук , красиви дрешки на ниски цени. Не е до мода, а до знание и съм убедена , че и вие също бихте пазарували така. Особено бебешките дрешки на запад са изключително евтини. Естествено и там си  имат марки с цени високи за нашия стандарт това не го отричам.
Мъника го обличам само в удобни дрешки, а каката вече на 7 години я докарваме като госпожица, но тя си е голяма кокона. Аз лично никога не съм съобразявла тоалета си с този на децата.

# 168
И едно предложение от мен - не е ли по-добре да връчите тези памперси за една година на майки в нужда или на някой дом за дечица??? До тук потенциалните печеливши са хора с възможности - то не бяха рокли, панталонки, биби и т.н в тон с пампите  Crazy Пък то не пречи ние тук да поддържаме темата "топла" за реклама 
Shada, напълно те подкрепям! Peace
Има достатъчно изоставени деца и такива с увреждания. Sad

# 169
  • София
Има си хора за всичко . Някои предпочитат скъпите дрехи, други- евтините.На мен ми е много сладко като видя майка с малка госпожица, които са си комбинирали дрешките в един тон поне.Моя синковец баща му от сега му подбира част от дрехите,че да са си в тон двамата! Не виждам нищо лошо в това.
Разбира се и преди писах,че е най-важно да са удобни дрехите!
А за домовете и нуждаещите се...не е необходимо да спечелиш награда,че да я дариш! Щом искаш да помагаш винаги има какво да дадеш на нуждаещ се!

Тук хората си рекламират продукта и си правят маркетингово проучване дали ще върви продукта им.....Така,че всички мнения ще са им полезни!

# 170
Шада, имаше точно след поста на Янтра един списък на печелившите, както и благодарност към теб за идеята. Изтриха го.

Странно! Няма логика да има списък с печеливши, защото той ще бъде само един  Rolling Eyes Може пък нещо друго да са измислили  Simple Smile

# 171
Новите пелени са страхотни - идва лято и дори момченцата ще могат да се "изфукат" с новите си цветни пеленки. Досега обличах малкия си син предимно с цветни весели гащеризончета с тик-так копчета отпред, които са целокупни и така не се налагаше да комбинирам горно с долно облекло. Сега обаче, с идването на летните горещини, мъникът ми ще бъде много сладък с шарена пеленка, под която се подават босите му крачета и тениска в подходяща разцветка  Heart Eyes.

# 172
Бихте ли използвали новия ни продукт ежедневно? Какво мислите за самите дизайни? Смятате ли, че Pufies Fashion Collection е това, от което бебешката мода имаше нужда?
Да, бих ги използвала всеки ден. Определено цветните пелени ще допринасят за доброто настроение при всяка една смяна. Дизайните ми харесват, ще се радваме да видим и моделче с преобладаващ червен и розов цвят. Модата, дори и бебешката, винаги има нужда от нововъведения - поздрави за чудесната идея!

# 173
  • Berlin
1вите 33ма (мисля беше), писали в темата, печелят чанта и пакет пелени. Пишеше го в рекламното съобщение.

# 174
Има ли някой, който е получил отговор, че ще му изпратят подарък, а не е получил? Като чета колко хора са получили, си мисля да не е станало разминаване при мен.

# 175
  • София
  Аз също не получих подарък, но разбрах защо и вчера им писах пак, сега си чакам подаръка, дано го получа   Peace
Предполагам пак ще пуснат списъка с 33- мата потребители, от които ще спечели само 1.

# 176
Много са сладки новите пеленки Heart Eyes Но май ще трябва да изчакаме още доста преди да можем да ги носим щом са само тези размери... Simple Smile

# 177
Предполагам пак ще пуснат списъка с 33- мата потребители, от които ще спечели само 1.

Един от всички писали, а не от 33мата спечелили.  Peace

Шада, списъка беше с 33-мата спечелили първоначалния подарък, кърмещ мозък.  Laughing

И за да не е само спам, ще кажа, че и на мен ми харесват дизайните, но трудно мога да ги комбинирам с друго освен с дюс цветни дрешки. Самите те са доста шарени и още нещо шарено ще стане много според мен. Но, за гол по памперс, много ми хатесва да се мота дребния из къщи.

# 178
Оленце, ся на кърмене ли ще се обиждаме  Laughing Ти ще ми паднеш на детската площадка и тогаваааа  Mr. Green

Що се отнася до памперсите ... и на мен ми идват доста шарени  Peace

# 179
Здравейте, мили майки,

Виждаме, че някои от вас са започнали да коментират и споделят снимки на нашите нови пелени Pufies Fashion Collection, което ни радва много!

Бихте ли използвали новия ни продукт ежедневно? Какво мислите за самите дизайни? Смятате ли, че Pufies Fashion Collection е това, от което бебешката мода имаше нужда?

Коментирайте и споделяйте своите снимки, защото на края на дискусията една от вас ще може да спечели пелени за една година!

С уважение,
Екипът на Pufies

Във времена на криза едно от водещите неща не само за пелените е цената. Ако цената на един от модерните памперси на Puffies съответства на цената на обикновените защо да не ги използвам всеки ден. Но защо да давам повече пари за нещо, което зимата (и не само) се крие под боди, ританки, чувалче и пелена??
Иначе дизайните са страшно сладурски и ще бъде удоволствие за окото да видиш малка госпожица с кокетна рокличка и такъв памперс отдолу!

Общи условия

Активация на акаунт