Pufies Fashion Collection – за модерни майки и бебета със собствен стил!

• 42 639
  • 375
  •   1
Отговори
# 240
На мен най-много ми харесват: Blooming Garden и Vintage Club Remix, въпреки че и в другите две серии има моделчета, които много ми допадат!

Аз съм фен на Back to College, макар че малкият не носи роклички, под които да му се вижда пелената. Mr. Green Тъй че само ние ще си знаем какво има под панталончето.

Моят фаворит са Blooming Garden!  Heart Eyes

Най-много ми харесват Back to College.И най-добре ще се връзват с дрехите на малкия Peace
Но и от другите колекции има модели, които ми допадат.

Най-много ми харесват Back to college, страхотни цветове  Peace.

[...] най-интересни са ни Back to College-чудесен дизайн на каретата!

Като майка на момиченце-Blooming Garden Peace

Vintage Club Remix ми допадат най-много на картинка.

Десените на новите памперси са страхотни! Като мама на момченце, много ми харесва серията Vintage Club Remix..   

Най-много ми харесват Back to College.

И за мен Back to college са фаворит Simple Smile

Невероятни са всички! Оригинална идея и страхотно изпълнение! Blooming Garden  са ми фаворит!   bouquet

На мен тази идея определено ми допада, за такъв вид памперс, най-много ми харесват-Blooming Garden!

А с какво бихте комбинирали своите любими дизайни на Pufies Fashion Collection?
Покажете ни в снимки! Нека създадем една своеобразна галерия на цветното лято!

С уважение,
екипът на Pufies

# 241
Новата колекция е много забавна и модерна! Ще доставя удобство на мъничетата и радост на майките. Със сигурност ще буди много поводи за усмивки в малки и големи! Препоръката ми е да има дизайн в преобладаващ червен цвят - много любим. Това са нашите предложения:
Червени цветя
Мини в розово
Лилава магия
Пролет
Цветен елемент
Жирафче на райета
Цикламен микс
Океански приятел
Обичам Пуфис
Пуфис модна колекция

Пожелаваме ви да бъдете все така креативни!

Когато натиснете върху наименованието ще ви се отвори комбинация от дрешка с модна пеленка! За съжаление няма как да покажем нагледно как ни стоят, защото съвсем скоро ни предстои да се родим. Надяваме се да ви харесат! Simple Smile

# 242
Новата колекция е много забавна и модерна! Ще доставя удобство на мъничетата и радост на майките. Със сигурност ще буди много поводи за усмивки в малки и големи! Препоръката ми е да има дизайн в преобладаващ червен цвят - много любим. Това са нашите предложения:
Червени цветя
Мини в розово
Лилава магия
Пролет
Цветен елемент
Жирафче на райета
Цикламен микс
Океански приятел
Обичам Пуфис
Пуфис модна колекция

Пожелаваме ви да бъдете все така креативни!

Когато натиснете върху наименованието ще ви се отвори комбинация от дрешка с модна пеленка! За съжаление няма как да покажем нагледно как ни стоят, защото съвсем скоро ни предстои да се родим. Надяваме се да ви харесат! Simple Smile

Страхотни са! И Вашият вкус е страхотен!

# 243
Много Ви благодаря!   newsm51

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 16:15 от BE_YOU

# 244
Аз съм фен на FunkArt и Back to College  newsm10

# 245
На мен май всички ми харесват и бих си ги редувала. Но ми липсва една любима комбинация - червено на бели точки.

# 246
Поздравления за добрата идея на Pufies, ще внесе свежа нотка в иначе така рутинната дейност за всяка майка на малко съкровище "смяна на памперс".Всички модели са страхотни и ще ги ползваме с удоволствие.
Относно модата, да има още от новородени .Тъй като ние вече открихме "сезона на детските площадки" 1swing подбирам дрехите на моето малко момченце да са от естествени материи и удобни за игра, но се съобразявам и с актуалните модели, които се предлагат.На пазара вече има толкова голямо разнообразие, че дори и най-суетните родители няма да се затруднят при избора на дрехи за дечицата.

# 247
Здравейте, мили майки,

В сезонът на топлото време, плажните приключения и солената морска вода, смятате ли, че този дизайн отговаря на емоциите на лятото?

А с какво бихте комбинирали например тези красиви и модерни пелени от Pufies Fashion Collection? Покажете ни в изображения! Знаем, че ще предложите подходящи, модни и уникални комбинации!

С уважение,
екипът на Pufies

# 248
История кратка сега ще Ви разкажа:

Стягаме багажа и направо към плажа.
Новите модерни пелени бързам да Ви покажа:

С тези палави чертички, не Ви ли приличат на морски вълнички?

Дори във вечер хладна съм готова за игри.
Вече зная - това са моите пелени!

Ето ме отново - този път в лилавата гама,
пак ще съм супер мадама!

Благодарим на Пуфис за което,
ще е сухо и щастливо детето!

Извинете ни за лошото качество на снимките.

# 249
Всички цветове са страхотни, дано успеем да ги пробваме!

# 250
Десените на новите пелени са страхотни. Като че ли обаче Blooming Garden ми харесват най-много, а и най-добре ще се съчетаят с дрешките на моята принцеса.

# 251
Десените наистина а чудесни, приличат на истински платове като дрешки.

Цвета на моделчетата пелени е малко блед, това на сложеното върху тях покритие ли се дължи?

Би било забавно и привлякло вниманието на дечицата да виждат по себе си и картинки на тема Животни, тема Приказни герой, тема Пеизажи и т.н. HugМалко идеи за размисъл давам.

# 252
  • Пловдив
BE_YOU изглеждаш супер ентусиазирана, защото си още преди стартовата линия. Бебето не е кукла да го обличаш и разсъбличаш. Като ти гледам избора на дрехи - някои са доста непрактични. Сигурно звуча като вкисната стара мърморана, но съм сменила ... 10-12хиляди памперса #Crazy

# 253
# 254
corpsy, тези снимки на наш фотограф ли са?

Общи условия

Активация на акаунт