Отговори
# 285
Вени   ooooh! и при те не е било леко излизането от упойкта Sad . Аз имам и операция на ПКЯ пак с пълна упойка и излязах толкова примерно и културно от нея  newsm78, но може би не бях толкова разстроена,а по скоро леко притенена не лягаш за обедна дрямка все пак.А и може би краткотрайната упойка на кюретажа е причина.При нас беше за 10-15мин.Засичахме едната жена като влезна след  8 мин. й казаха лека нощ(така ни приспива анестизиоложката-чуваше се една врата ни делеше)и след 12мин вече вървейки и облечена с долното си бельо я докараха на леглото .И мен ме били докарал така непомня че съм вървяла,но като ми казаха взеха да се прокрадват леки спомени.
Но, всичко свърши Tired  ще изчакам 3-4 месеца (нямам търпение)и наново  Peace.Дано бързо да се възтанови организма ми и смятам че ще е така ,всичко болежки ,операции лекарства са ми изцяло свързани с тези ми проблеми.Най сериозното ми разболяване през живота изкючвайки всички с половата с-ма е настинка -не помня да съм пила хапчета, АБ ,да съм боледувала,лежала дори от малка.А за последните 6-7 години посетих всички отделения на една АГ клиника.

Вени ,нищо не са ми изписали само АБ и вит.С и след първия цикъл на прегледа ,може би тогава. newsm78 с евентуални изследвания и всичките ми резултати и епикризи.

Сега продължавам напред да търся работа,да търсим и начини да приемат малката на ясла,ще почваме да й правим стая докъдето имаме възможност с това което остана   Rolling Eyes от парите преведени за майчинството и да свършва тази проклета за мен година . Confused

Лек завършек на деня и дано оттук насетене изпишем темата с много хубави, весели и положителни моменти.  Hug

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 16:23 от лилка

# 286
  • Русе
Лилка,дано тази" проклета" година (за теб) завърши,като една много щастлива година!Горе главата!Всяко зло за добро!Трудно е,но го приеми всеки получава уроци и трудности по пътя си на Земята.Сигурна съм,че скоро ще дойде при вас ,Вашето детенце! Сега ти е нужно да укрепнеш,физически и психически и да продължиш!Ходи на Йога ,много може да ти помогне,ако имаш интерес ще те свържа с приятелка която води уроци в Бургас! Hug Прегръщам те!
Вени, Hug!
Краси Hug
Just а Woman Hug
Ние сме добре.Вмомента сме малко на село,толкова е хубаво.Тишина,птички,прохлада,децата са навън....... 1swing Поздрави и целувки на всички! Hug Heart Eyes

# 287
Лилка, много сужалявам за случилото се, направо не можах да повярвам  Hug Гушкай малката, наплачи се и наистина изчакай 6 месеца. Моята първа бременност приключи така и доктора ми каза да изчакам 6 месеца, беше непреклонен, това е един от най - добрите аг. Нека организма си почине.
 Аз ви чета, но ... все не успявам да се включа  Embarassed Ние с малката сме добре, вече в 36 седмица, вчера си изкарах акъла, защото изведнъж ме заболя зъб и се наложи по спешност да отидем, там на Гурко. Един млад лекар, махна нервите,  сложи ми упойка, първо от най - безобидната, но не ме хвана и се наложи някаква Форте, в която няма арсен, но има адреналин. Сложиха ми и лекарство, а днес ще го изграждат. Вчера нямах контракции, дано днес не се наложи упойка, но много ме е страх за бебка, четох, че доста мами са ходили на зъболекар и са им слагали упойки, но ми е притеснено за малката.
 Иначе новото при нас е, че най - накрая имаме успех с гърнето и скоро се надявам да махна памперса.
Поздрави и целувки на всички, чета ви, ще гледам скоро пак да се включа.  bouquet

# 288
Привет! Лилка, мила, много съжалявам за това , което си преживяла  Hug, но съм сигурна, че прегръдките и целувките на рали ще ти помогнат да се съвземеш. Пожелавам ти сега в скоро време една нова работа, да се откъснеш малко от мислите си, дано приемат Рали на ясла и след 5-6 месеца или когато е писано съм сигурна , че ще си имаш още едно бебче Hug  Иначе при нас  какво ново , ами след 2 седмици ходене на ясла си хванахме и първият ясленски вирус  Sad От петък вечер сме с висока Т , стигна 39.2, свалям до 38 и пак се вдига , утре ще я водя при педката  да видим какво ще каже. Иначе можем да се похвалим с това, че вече  2 седмици сме без памперс изцяло, както през деня, така и през нощта  Grinning Казва си и само на гърнето си върши всичко. Дори през нощта става и казва , като й се пишка. Много съм доволна, стана някак изведнъж и най- вече откакто тръгна на ясла, едно хубаво нещо от там, засега. Дано да има и други плюсове, а за болестите ми е ясно, че ще си ги влачи постоянно, дано поне да са по-леки Praynig   Засега това е около нас , дано оздравее  малката по-бързо и всички мъници да са ни здравички .

# 289
И аз да се похваляяя - трети ден съвсем без памперс е и Йо - много се гордея с нея и баба й. Гледат се вкъщи тази седмица, заради ръчичката да нямаме пак проблем, а и бабата е в отпуска и от първия ден я пусна без памперс и постепенно без нито един пропуск последните дни. През нощта слагам, макар че тя нощем не пишка, но за всеки случай. Дори сега вечер като сложа памперса и не ще  Mr. Green
Иначе с приказването сме до под кривата круша общо взето, но ... и това ще стане

# 290
Лилка много съжалявам, че ти се случва това  Cry Пращам ти положителни мисли. Всичко ще е наред, ще видиш!

# 291
Лилка, съжалявам още веднъж.

Между другото, спрях малкия от ясла.  Общо взето, след 3 дни за по 2 часа. Явно до 3 г. сме у дома  Peace

# 292
Айде да драсна и аз два реда, че темата едва крета  Tired

Ние сме добре, чета редовно, но не пиша, защото няма какво.  Rolling Eyes
Ударихме на камък с отучването от смученето на палеца, слагах й лепенка, за да не го смуче. Но след като 3 дни следобед въобще не заспиваше, реших, че ще отложим тази работа за по-нататък.  Crazy
Засега удряме на камък и с ходенето в тоалетната  Joy. Но пък я оставям вкъщи без памперс и като направи пиш идва и ми показва, ама до там...даже не й пречи, че е мокра  ooooh!.

Подхванахме ремонт на терасата, че от миналото лято не бяхме ремонтирали нищо и ни доскуча  Mr. Green. Дано по-бързо я направим, за да си пийваме биричка вечер на хлад.  Sunglasses

Това е от нас. Поздрави и целувки на всички ви  Hug

# 293
  • Под кленовите дървета
Аз да си похваля момчето Simple Smile
- два месеца без мляко
- от четвъртък досега без памперс

Млякото много лесно го отказахме, памперса ни коства три кофти дни, като първият беше най-тежък.

# 294
  • Русе
Браво на децата!И ние така я караме без памперс,само нощем слагам.През деня пада,дебнене,питане,опити,но като цяло не го е осъзнал.Днес два пъти ме води до тоалетната,но пък после два пъти ака на ламината.Той сега толкова да се кефи на голо дупе,че и слипчета не иска!Дори и блузите си съблича. Crazy
Ангелка,радвам се ,че се разписа! Hug Лека бременност до края,не е останало много! Hug
Нелка,на вас успешен ремонт.Ние довършвахме разни неща вкъщи,не искам скоро да чуя. ooooh! В близките години,нищо не искам да правя.Каквото-такова!

# 295
Добър вечер!
Ще се научат няма къде да ходят.И ние сме от две три седмици без памперс,от седмица и повече нямаме фал.Бързо свикна за дни.Само нощем слагаме ,но той си е винаги сух.Вече не прилича на памперс ,но още може да се ползва  Wink  май ще бъде изхвърлен преди да се намокри.Днес беше при нашите на вилата и забравих да оставя за обедния сън и е била без памперс нямало е авария. PeaceДаже е много щастлива като направи нужното да ходи "аз сама сама фърляме тук тук на гането" и тръгва към тоалетната.Много й знае човката ,не се спира все бърбори.

# 296
  • Под кленовите дървета
Браво на децата!И ние така я караме без памперс,само нощем слагам.През деня пада,дебнене,питане,опити,но като цяло не го е осъзнал.Днес два пъти ме води до тоалетната,но пък после два пъти ака на ламината.Той сега толкова да се кефи на голо дупе,че и слипчета не иска!Дори и блузите си съблича. Crazy

Аз се притеснявах, че само ние я караме на ексхибиционизъм Mr. Green
аз се заливам от смях като пращаме акото в тоалетната, как маха с ръка и вика "Тцау тцау акии", същинско гръцко "Ч" с български акцент Joy

# 297

Mr. Green много ме усмихна.

Гърнето си го ползваме от отдавна и редовно. Но откакто се преместихме контрола отиде... От известно време се опитваме да понаместим нещата, но няма особен резултат. Държи да "ака гърнето", но в момента в който остане без памперс се изпишква. Отбелязва че му е мокро, неприятно и дотам. Когато сме някъде далече от вкъщи и ни заюрка за гърне е страшно. Не знам, за момента баща му се занимава с този "проблем"

Мамите на момченца, през колко минути ги подпитвате дали има "пиш", Вени защо първия ден беше най-тежък? Разкажи ако ти се пише   Hug

# 298
Добро утро!

Само аз ли съм мама-мързелана дето не учи детето на гърне Joy Виждам го, че хич му не дреме - онази вечер се изпика върху мокета докато го събличах за баня... никакво внимание не обърна на направеното Mr. Green Смятам през юли-август(ако му узрее мозъчето) да почнем опитите за отказване. Той хич не харесва децата да седят на гърне Joy даже като види някое седнало (Криста) и прави опити да го дигне hahaha

Иначе по въпроса на Ради - Мартин го подканях за пишкане на всеки 20 минутки за да свикне с идеята, а в един щастлив момент той започна сам да си казва.

Андрей е сополив и този път реших да пробвам нещо ново за което четох някъде У неТО Mr. Green - спрях му млечните продукти.... ми учудващо има резултат Mr. Green някак намаляха сополите. Не че не му слагам разни неща в носа, но друг път и с тях и без тях си се сополяви 2 седмици, а сега още на третия ден е вече в пъти по-добре. Та като се разсполяват дЯцата може да пробвате и вие и да споделите има ли ефект Laughing

# 299
  • Под кленовите дървета

Mr. Green много ме усмихна.

Гърнето си го ползваме от отдавна и редовно. Но откакто се преместихме контрола отиде... От известно време се опитваме да понаместим нещата, но няма особен резултат. Държи да "ака гърнето", но в момента в който остане без памперс се изпишква. Отбелязва че му е мокро, неприятно и дотам. Когато сме някъде далече от вкъщи и ни заюрка за гърне е страшно. Не знам, за момента баща му се занимава с този "проблем"

Мамите на момченца, през колко минути ги подпитвате дали има "пиш", Вени защо първия ден беше най-тежък? Разкажи ако ти се пише   Hug

Радвам се, че се засмя Simple Smile

Ами имахме проблеми защото той зимата беше свикнал на тоалетна и тогава беше момента, ама аз нееее, да не се разболее ooooh! Та той отлично разбираше какво и как да прави, ама в памперса или на пода беше най-удобно. Пробвах с говорене, поощряване, пак говорене, игнор и този път ми писна и го почнах с шамар по гъзята (не че да го заболи, но да усети, че това е наказание). Първия ден се изпика 20 пъти от инат на пода, на дивана, столчето за хранене и то 20 пъти за два часа. Като видя, че след всяко напишкване следва шамар се отказа. На следващия ден сам седна на гърне и се изака и изпишка. Като видя колко се зарадвахме и го хвалихме и го галихме не се е напишквал или наааквал. Сега трябва да се научи да стиска, докато свалим гащите навън и да не пишка срещу вятъра с отворена уста hahaha (както казах, вече има опит)

Общи условия

Активация на акаунт