и при те не е било леко излизането от упойкта
. Аз имам и операция на ПКЯ пак с пълна упойка и излязах толкова примерно и културно от нея
, но може би не бях толкова разстроена,а по скоро леко притенена не лягаш за обедна дрямка все пак.А и може би краткотрайната упойка на кюретажа е причина.При нас беше за 10-15мин.Засичахме едната жена като влезна след 8 мин. й казаха лека нощ(така ни приспива анестизиоложката-чуваше се една врата ни делеше)и след 12мин вече вървейки и облечена с долното си бельо я докараха на леглото .И мен ме били докарал така непомня че съм вървяла,но като ми казаха взеха да се прокрадват леки спомени.Но, всичко свърши
ще изчакам 3-4 месеца (нямам търпение)и наново
.Дано бързо да се възтанови организма ми и смятам че ще е така ,всичко болежки ,операции лекарства са ми изцяло свързани с тези ми проблеми.Най сериозното ми разболяване през живота изкючвайки всички с половата с-ма е настинка -не помня да съм пила хапчета, АБ ,да съм боледувала,лежала дори от малка.А за последните 6-7 години посетих всички отделения на една АГ клиника.Вени ,нищо не са ми изписали само АБ и вит.С и след първия цикъл на прегледа ,може би тогава.
с евентуални изследвания и всичките ми резултати и епикризи.Сега продължавам напред да търся работа,да търсим и начини да приемат малката на ясла,ще почваме да й правим стая докъдето имаме възможност с това което остана
Лек завършек на деня и дано оттук насетене изпишем темата с много хубави, весели и положителни моменти.

Поздрави и целувки на всички!
Казва си и само на гърнето си върши всичко. Дори през нощта става и казва , като й се пишка. Много съм доволна, стана някак изведнъж и най- вече откакто тръгна на ясла, едно хубаво нещо от там, засега. Дано да има и други плюсове, а за болестите ми е ясно, че ще си ги влачи постоянно, дано поне да са по-леки
Засега това е около нас , дано оздравее малката по-бързо и всички мъници да са ни здравички .
Пращам ти положителни мисли. Всичко ще е наред, ще видиш!

. Но пък я оставям вкъщи без памперс и като направи пиш идва и ми показва, ама до там...даже не й пречи, че е мокра 

май ще бъде изхвърлен преди да се намокри.Днес беше при нашите на вилата и забравих да оставя за обедния сън и е била без памперс нямало е авария.