Минавам набързо, че времето ми супер кът напоследък! Хем да подбутна темата, хем да ви се оплача!
Вдигнала съм ръце от Мишо, ужасен е просто, на моменти ми идва да го напердаша чак! В яслата винаги казват, че много е слушал, но вечер вкъщи е непоносим. Прави по 30 бели в секунда и изобщо, ама изобщо не ме отразява като му се карам. Но по-голямата ми болка са памперсите! Много ме е срам, но ние дори дневния не сме махнали! Изобщо не си казва, пика си и си ака яко в гащите и изобщо не му пука и не се притеснява от този факт. Има случаи в които за 1 час се напикава по 3 пъти. В събота събрах цяла пералня с напикани и наакани дрехи. Просто не знам какво да правя вече. В яслата седи с памперси , защото не им стигат дрехите за преобличане иначе. Ако някой има предложения в моя полза, ще съм много благодарна да сподели!
Пожелавам на всички лека вечер, на болните да оздравяват и така:)
Иначе рисува много (за жалост не само на хартия, но ще пребоядисваме стените, то се е видяло), дърдори страшно много, може да те купи и да те продаде, но тия пусти цветове...Не знам, на очен ли трябва да го заведа? Той, милия, е стресиран от очните доктори. Не знам дали писах, но през август имахме адска случка със САВО (препарата против мухъл) в очите, и след промивките толкова се стресира, че сега като види пръскало и започва да вика "Внимавай, не в очите! Не иска доктор!"
Ама той си е ок, без него няма как. Тук за първи път има ясла заради това ще да е, капацитета е 18 деца, записани са 12, ходят 5-6-7, според зависи. Аз за това я пуснах, понеже са малко, познават се, да не скучае зимата, че за сега решихме да си останем морски.
!

.
.Но пък като я изключим имат време ,всяко дете различно.Рали още от 2г и трите имена си знае,кои град живее,кой комплекс, кой блок (някои път не го докарва)зодията си, на мама на тати зодиите.Сега сме на дните от седмицата.Те си запомнят това, което им харесва.Ще им дойде времето на цветовете