Отговори
# 360
  • Под кленовите дървета
Честита бебека на Краси Simple Smile)
Да расте жива и здрава, много послушна и обичлива Simple Smile

Ние сме ок вече, гледаме да ходим възможно най-много по селата, Ники вече говори и повтаря почти всичко, с някакви негови интерпретации. Станал е най-силният и подвижен фъстък в квартала, сигурно ми се чудят дали не му давам Ред Бул Mr. Green

# 361
Краси честита ви радост  stork-girl

Змейче тия болести..... напарво могат да си вземат силите за месеци напред - бързо оправяне на всички
Нели - Десекс - какви са тия дъълги почивки бре  Crazy искаме и ние. И аз много харесвам Велинград през лятото ама....пак ще се разминем
Моята скромна отпуска за гледане на дете свърши, после с татито се гледаха една седмица и сега е ред на свеки. Ние сме без памперс от месец и нещо, но единия ден докато се гледаха с татито - три фала  ooooh! - карахме се дори - реших че нещо я тормози и затова се напишкала ама повече нямаше такива пропуски. В неделя ще ходим на сватба и мисля този път да я пооставя в ресторанта за час поне да видим как ще е и тогава да я водя при бабите, но ще видим как ще се държи. Онзи ден в едно ресторантче не се отдели от сервитьорката за 5 минути само я преследваше и "лельосваше" и завалата не можеше никаква работа да си свърши ама й се кефеше де  Mr. Green

# 362
Привет!

Честита дъщеричка на Краси да са живи и здрави и много щастлива! Hug

mira sm, пак не сме добре, Боби миналата сряда се влоши пак с пристъпи и днес с много секрети и сега сме с отхрачващ сироп.
И този път не е алергия а си е вирус и аз покрай него се разболях с гадна кашлица, днес ходих за половин ден на работа и като ми стана лошо от нерви и притеснения е, сега съм болнични и ще се гледаме.
Вече няма и да ходим на детска( нали излизат във ваканция) и чак септември. Педката изписа сега Бронховаксом, малко силен ми се вижда но ще го давам по схема 3 месеца и дано има ефект, че вече ми писна всеки месец да пием един куп лекарства.

Змейче, бързо възстановяване на вас и дано приключите със тази ужасна серия. Praynig Hug

Гледам за почивки си говорите, на нас тази година ще ни се размине морето, а и нали трябва някак си да се редуваме да гледаме Бобче през август.

Нелка на Велинград е страхотно, за децата си е супер. И на мен много ми хареса там. Hug
Hug

Мимаче, да релаксираш хубаво Hug

Лека вечер от мен! Hug

# 363
Дилянка мила мноого позитивна енергия ви изпращам и дано свършат тия орисии при вас.Кръга е много порочен и понякога ти се струва че няма край.Наистина е много неприятно. Hug  bouquetСтискам палци.За Бронховаксона пак съм скептична. Crossing Arms
Крисчана голяма забава си е имала малката Mr. Greenне й се сърдете....
Нашата почивка на Тасос отпада и съм много ядосана.Майка ми са я отрязали за отпуската и вече е късно да вадим на малката паспорт а и нямаме никакво време.Сега ще мисля наново къде да пчиваме освен Несебър.....Много ме е яд. #Cussing out
Нелка браво на вас. Peace HugПожелава ви страхотно изкарване на всичките места.  bouquet

# 364
  • София / Сливен
Честито бебенце на Краси да расте жива и здрава много щастлива!

# 365
mira sm, и аз съм скептична вече към всичко, но ще пробвам. Hug
Давах пчелен прашец, пробвах и ехинацея, коластра, милтивитамини и нищо не действа. Sad  Сега чух добри отзиви и за Саменто но ще го мисля. newsm78

# 366
  • София / Сливен
dilqnkaa аз съм го пила  Саменто на капки и повишава имунитета а и прочиства организма от токсини.

# 367
Момичета, благодаря ви много за пожеланията! Ние в родилното бяхме само една вечер. В 13:40 на 20-ти юли родих, на 21-ви надвечер се прибрахме вкъщи. Исках най-вече заради Джулиан да си дойдем, че баба му и дядо му за първи път го гледаха и казаха, че е много тъжен и депресиран (смятайте, това за 24 часа, и толкова не могат да се оправят с него), даже беше повърнал, страшно много по думите на свеки, защото бил тъжен. Наистина изглеждаше много объркано и оклюмало детето като се прибрахме. Не е лесно да мислиш за 2 броя и да покажеш достатъчно любов и на двамата, особено на големия, за да не се чувства пренебрегнат. Трудно свиква с малката сякаш, много промени му се струпаха изведнъж. Тази седмица мъжът ми си е вкъщи, но от понеделник тръгва на работа и оставам сама, дано успявам да се грижа за него както преди и да не се чувства пренебрегнат. Вчера каза на Скарлет да спре да яде зърното на мама и я фрасна по главата. Много странно ме гледа като я кърмя и леко приплаква. Даже веднъж се опита и той да захапе, но му казах, че неговото време мина, а и той доста намаза, затова да не се оплаква  Laughing Няма смисъл да ви казвам къщата ми на какво е заприличала, няма оправяне. Аз душ не мога да намеря време да взема, какво остава да чистя. Джулиан е свикнал всеки ден да го водя някъде, сега ще пострада малко вкъщи докато Скарлет поотрасне и се осмеля да ги водя двамата по паркове и площадки. Дано бързо свикне момчето ми и разбере, че все още си го обичаме както преди. Приемам всякакви съвети от майки на две деца.

# 368
Краси, да са ти живи и здрави и двамата   bouquet

Ами родилните рани? Просто си оставаш сама с двамата след седмица и толкова...

# 369
Здравейте мили майчета.
Отдавна не съм се мяркала тук и дрес ми се отвори възможност да драсна някой ред.
Нашия татко замина за Швеция преди повече от месец и сега съм СОЛО с двамата малчугани. Себастиан е с гадна кашлица от извесно време, пи сироп, и снего и без него все така. Водих го при педи, слуша го и не й хареса това което чу, направи му снимка и дадохме кръв и за огромно наше съжаление сме на антибиотик Sad. Дано бързо се оправи.

Имам и едно въпросче към мамите на които децата им не са искали да цокат каквито и да било залъгалки, но пък засметка на това са открили че има и пръстчета които могат да цокат ?! От няколко дни Себс си цока десния палец и се виждам в чудо вече ... някакви съвети ?!

Пламенски расте, дивее и трупа белези с които да сваля мацки след време  Laughing. Опасна работа е. Най-сетне и той успя да махне памперса и от месец насам вече няма инциденти или ако има са много рядко. Пишкането докато спи обаче не можем да го оправим още и затова като спи следобяд и нощем слагам пампрес. Ще видя кога и как ще ги махам и тях.

Краси, честита малка рожба и тук! Много да ви радва и да ви слушка. Иначе с баткото ще влезете в някакъв ритам след време. Нещата сякаш от самосебе си се нагаждат. Аз на Пламен му давам да ми "помага" с бебето, той изхвърля изцапаните памперси, подава кърпички и нови памперси, като го къпя Пламен мие крачетата и ръчичките на бебето, носи му играчки и дрешки, маже го с крем, по крачета и ръчички и като цяло се опитвам да го приобщя към това което правя с бебето и мисля че няма лоши емоции към него нито пък ревност поне за сега. Всичко ще се нареди.  Hug

На кратичко това е от нас ... хубав и усмихнат ден на всички.

# 370
Привет момичета! Simple Smile

Първо честити девойки на Ангелка и Краси! Да са здравички и послушни!

Говорите си за отпуски...ние най- вероятно ще ходим пак на Елените в началото на септември. Гледаме да избягваме юли- август, за да не прегреем мозъка на малката. Но бая вода има да изтече до тогава, та ще видим....иначе си купих 3 чифта бански Simple Smile

Моята истинска почивка обаче беше София Рокс фест. За два дни се върнах 5 години назад в безгрижието си Simple Smile

Ще отбележа и аз успешното махане на памперса. Вече 3 седмици сме без него, въпреки че за следобедния сън и през нощта слагам. Още не знам и колко ще е успешно когато тръгнем на по- дълга разходка без гърнето, което иначе влачим навсякъде с нас. Тук приемам и съвети, моля Simple Smile

Не знам дали ви прави впечатление, но Евгения и повечето дечица около нас започнаха да боледуват по- често лятото, отколкото зимата. Вече съм се видяла в чудо- то не бяха ангини, бронхити, сега повръщане+ диария, а от снощи сме и с кашлица. Кажете някой изпитан имунустимулант, като изключим меда.

По този повод, и се обръщам по-специално към dilqnkaa, че случаите ни вероятно са сходни, заведох Евгения на УНГ в ИСУЛ, при доцент, ала- бала, та човекът за всеобщо учудване ни каза, че 3та сливица не и е толкова проблемна, колкото другите две. Били страшно уголемени, оставяйки само тесен процеп през, който да диша.  Не било препоръчително да се вадят сливиците, че в 90% от случаите се развивала астма, с което нито един от педиатрите ни не беше съгласен.Каза че сме за алерголог, но още не сме отишли, защото трябваше да минат 10 дни от антибиотика. Трябвало да се направи кръвен тест и т.н. Този петък имаме час и ако не минем пак на по-сериозно лечение за кашлицата, ще споделя резултатите. Като цяло се очаква да има чувствителност към хиляда неща и да минем на строга диета поне за година.

Не знам кога пак ще се разпиша, та ви пожелавам весели приключения през лятото!

# 371
Ох не знам какво стана това лято. Ние продължаваме да си кашляме, а уж в петък като ходихме при педката е здрав.Толкова много му е паднал имунитета, че не може да се възстановим вече цял месец. Cry

Кибела, сходни са ни с вас нещата Cry, сподели при кой алерголог ще ходиш и какво са ви казали( и аз мисля да заведа Боби), похвалиха ми алерголожката от Детско здраве.  Аз сега ще давам Бронховаксома и се моля да има някакъв ефект.

Краси, мила ще се наредят нещата, стискам палци Джу да приеме по бързо малката принцеса. Hug

# 372
  • Пловдив
Краси, отново честита бебка  Hug
Джулиан е доста привързан към теб и ревнува силно от сестричката си. На първо време се сещам, че можеш да играеш с него на някакви тихи игри докато я кърмиш или да четете книжка. Така може да свързва нейното кърмене със забавление и за него  Laughing Двегодишните обичат да са полезни - може да го ангажираш да ти носи памперс или кремчето й като я преобуваш, даже той да избира дрешки за нея. Така ще се почувства важен и значим  Heart Eyes

Имам и едно въпросче към мамите на които децата им не са искали да цокат каквито и да било залъгалки, но пък засметка на това са открили че има и пръстчета които могат да цокат ?! От няколко дни Себс си цока десния палец и се виждам в чудо вече ... някакви съвети ?!

Бела беше така и я бях оставила до към 1,3 г. да се успокоява по този начин - после се отказа доста бързо и лесно.

Ще отбележа и аз успешното махане на памперса. Вече 3 седмици сме без него, въпреки че за следобедния сън и през нощта слагам. Още не знам и колко ще е успешно когато тръгнем на по- дълга разходка без гърнето, което иначе влачим навсякъде с нас. Тук приемам и съвети, моля Simple Smile

Да, същата работа сме и ние - слагам само като спи памперс и доста често е сух, но навън навсякъде се мъкне гърнето... Пробвала съм я изпишкване като я държа или на голяма тоалетна - не, дере се и нищо не става  Sad

Дилянка, милия Бобчо, дано скоро се оправи и да има резултат от имуностимулиращите  Praynig

При нас - татито вече си е вкъщи, Кали пак е на морето, Бела и тя си е вкъщи след седмица на село. Много й харесва там - по-хладно е, в подножието на планината е селото

# 373
Здравейте момичета,
Първо да честитя малката сладка Скарлет на Краси  и тук ,да е жива и здрава ,много усмихната и послушна ,бързо адаптиране на батко Джу към  новия член на семейството  Hug
Нели и Кибела ние с вас направо сме абонирани за болести ,Радо преди месец изкара гнойна ангина 3 дни беше с 40 градуса,сега от една седмица е с червено гърло даахме суметролим ,но не виждам някакво подобрение ,та сега съм на тръни ,
Нашата педиатърка също ни изписа Бронховаксом ,за пореден път т.к. аз до сега все не съм обмисляла дори да го взема .Този път тъкмо реших нашия татко се противопостави ,та сега пак явно ще пропуснем и просто се моля да се позакрепим поне малко ,че и аз с новата ми работа няма как да отсъствам ,но така ще е.Вече мисля че си има един период от 1-2 години според детето ,в който да боледуват и после вече да разредят боледуванията ,но да видим.
Нели ще чакаме отзиви от Бронховаксома ,хубав ден на всички.

# 374
  • София
Здравейте и от нас!
Честита малка сладка бебка Скарлет на Краси!
Не съм се разписвала от доста време. Общо взето сме добре. Края на месец юни пак бяхме в болницата с бронхиолит. След това отново спряхме Габи от ясла. Водихме я и на море, но на 6-тия ден я хвана чревния вирус. За пръв път я хваща това чудо. Много тежко го изкара- три дни много висока Т 39,4С, повръщане и разстройство. Всеки ден беше на системи, антибиотик и едва на 4-тия ден започнахме да овладяваме ситуацията. На 5-тия ден си тръгнахме от морето вече доста позакрепнали. В понеделник ще я пускам пак на ясла, защото отпуската свършва. Планувам да я водим на Сандански. Дано плановете ни се реализират. Една докторка ми препоръча един сироп за имуностимулиране AD Liquid for kids 2х1ч.л. Нейното внуче миналата есен изпило едно шише и не е боледувало. Решила съм да го пробвам, но от септември. Сега наблягам на истинските домати на дядо и баба, плодове и  слънце. Дано болестите са далеч от нас!  Praynig
Между другото аз смених прическата. Доста намалих косата и съм много доволна от резултата.
Това е за сега. Ще гледам пак да ви пиша.

Общи условия

Активация на акаунт