Къде в Пловдив???-32

• 70 095
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Момичета къде в Пловдив има пелени на Памперс под 30 лева, т.е.на промоция, трябва ми 5, къде са най-евтини в града?
Вчера бях в МЕТРО и там 68 бр. №5 бяха 29 лв. и някакви стотинки.В търговиите в Кичука 54 бр бяха 22 лв. а във Вис Виталис има промоция на кашон от 111 бр. на цена 52 лв. Аз лично купувам от МЕТРО.

# 271
Спешно ми трябва куриерска фирма, която да доставя в рамките на часове /става въпрос за Германия-документи/. Повечето казали, че доставят в рамките на дни..... та затова

# 272
UPS, DHL - първите вземат пратките до 14ч. И двете куриерски фирми имат услуга за доставка до 10ч. или 12 ч. на обяд на следващия ден.

# 273
  • Пловдив
Момичета къде в Пловдив има пелени на Памперс под 30 лева, т.е.на промоция, трябва ми 5, къде са най-евтини в града?

Евтини памперси има в едно складче на търговията на Брезовска. Намира се срещу търговския център NOVA.. там има една много голяма автомивка и точно до нея е складчето. 5-ти номер, но друга марка купувам за 16 лв. 44 бр. На марката Памперс обаче не знам колко струват... предполагам към 20 лв.

# 274
  • Пловдив
Някой може ли да ми даде телефон на пекарната срещу Пожарната,до сладкарница Долче Мела ? Трябва ми хубава питка,а нямам възможност да отида до там да я поръчам.

# 275
Памперсите от Продавалника, турските са с 6 бр. по-малко.

# 276
UPS, DHL - първите вземат пратките до 14ч. И двете куриерски фирми имат услуга за доставка до 10ч. или 12 ч. на обяд на следващия ден.

А за същият ден някаква фирма ?

# 277

Освен по някоя стюардеса да го пратиш и да го вземат от летището  Crazy
Няма как за същия ден  Rolling Eyes

# 278

минала година са пращали/чрез фирма/ и е стигала за 3 часа пратката, но сега било друго......

# 279
Момичета,къде продават  най-евтино кремовете на Виши или като цяло къде козметиката от този тип е най-изгодна ?

# 280
Освен в Лекси,може ли другаде да се намери краве сирене на Пазарджик?

# 281
  • Пловдив
Ако Смирненски ти върши работа, ще ти кажа адреса. Цената е 21лв на пакет независимо от номера, внос са от Турция, но са произведени в Полша.

# 282
  • Пловдив
Някой може ли да ми даде телефон на пекарната срещу Пожарната,до сладкарница Долче Мела ? Трябва ми хубава питка,а нямам възможност да отида до там да я поръчам.

Може вече да е късно, защото виждам, че питането е от вчера, но не съм влизала във форума. Телефонните номера са: 032 65 10 11, 0888 70 20 91.

# 283

минала година са пращали/чрез фирма/ и е стигала за 3 часа пратката, но сега било друго......

Няма как да се случи да стигне пратка до Германия за 3 часа от Пловдив. Освен наистина някой който лети в деня да я вземе Peace

# 284
Да, от Смирненски съм, но на мен не ми трябва Прима, а оригинален Памперс, понеже има разминаване между двата вида.5 на Примата нещо й е по-тясна в кръста като че ли.Преди купувах бяла Прима, но откакто им вдигнаха цената за 40 бройки се отказах и минах на Памперс.В Лидъл май са най-изгодни тези-27.99 лв, но за съжаление нямат 5, а са останали само 3.Навсякъде са около 30 лева, че и нагоре.Обикновено купувам от тези пакети, които са по 58 бройки вътре.Затова питам, ако мога да спестя едно 2-3 лева.

Общи условия

Активация на акаунт