Къде в Пловдив???-32

• 70 097
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Освен в Лекси,може ли другаде да се намери краве сирене на Пазарджик?

Не мога да отговоря, но защо го търсиш, хубаво ли е?

А някой знае ли къде продават млечни продукти Добрев?

# 286
Здравейте,момичета!!!
Къде поправят прахосмукачки?Скъсах маркуча на нашата от много дърпане и сега не можем да я оправим  Rolling Eyes

LG e,по-стар модел,но маркуча и тръбата изглеждат точно по този начин:
http://www.technomarket.bg/products/09097736/lg-v-cp753nd

Ще ви бъда благодарна ако ми помогнете,защото вкъщи вече се е заринало с боклук  ooooh!

# 287
  • Пловдив
Да, от Смирненски съм, но на мен не ми трябва Прима, а оригинален Памперс, понеже има разминаване между двата вида.5 на Примата нещо й е по-тясна в кръста като че ли.Преди купувах бяла Прима, но откакто им вдигнаха цената за 40 бройки се отказах и минах на Памперс.В Лидъл май са най-изгодни тези-27.99 лв, но за съжаление нямат 5, а са останали само 3.Навсякъде са около 30 лева, че и нагоре.Обикновено купувам от тези пакети, които са по 58 бройки вътре.Затова питам, ако мога да спестя едно 2-3 лева.
Не са Прима. Аз купувам белите пакети (на пакетите пише, че са произведени в Полша), но има и от зелените. Можеш да идеш и да провериш. Намира се на ул. Лерин до детската ясла. Продават и пюрета и каши.

# 288
  • Пловдив
Здравейте,момичета!!!
Къде поправят прахосмукачки?Скъсах маркуча на нашата от много дърпане и сега не можем да я оправим  Rolling Eyes

LG e,по-стар модел,но маркуча и тръбата изглеждат точно по този начин:
http://www.technomarket.bg/products/09097736/lg-v-cp753nd

Ще ви бъда благодарна ако ми помогнете,защото вкъщи вече се е заринало с боклук  ooooh!
Не може ли просто да си купите нов маркуч. Мисля, че в Техномаркет продават резервни.

# 289
Знам го магазина на Лерин, Бърборино е нали?Преди от там купувах памперси, но все си мисля, че памперсите в синята опаковка са им Прима.Но ще попитам приятелка, която живее наблизо.[

Такива ли са - или такива

Аз търся от вторите

# 290
  • Пловдив
Gitadam, зелени са като втория вид. Поне така си мисля, че купувам белите Premium care.

# 291
Момичета, къде мога да поръчам или купя направо нови пощенски кутии за входа?

Трябва да ми също и фирма да оправи звънците и да сложи чип-карта на входната врата. Някой наскоро да се е занимавал?

# 292
  • Пловдив
Можете ли да ми препоръчате дърводелец, който работи с масив?

# 293
  • Пловдив
Можете ли да ми препоръчате дърводелец, който работи с масив?

Какво точно ти трябва?

# 294
  • Пловдив
Момичета, къде мога да поръчам или купя направо нови пощенски кутии за входа?

Трябва да ми също и фирма да оправи звънците и да сложи чип-карта на входната врата. Някой наскоро да се е занимавал?
Кутии - евтини, метални като на всички нови кооперации продават в строителните хипермаркети.
За останалото можеш да питаш в тази фирма http://ariete.alle.bg/

# 295
  • Пловдив
А на мен ми трябва от къде да намеря сосове-дози-за овкусяване на салати?

# 296
gitadam, Памперс 5 има в ДМ до Гранда на 29.90, но не знам там дали ти е удобно

# 297
Памперсите в магазина на "Лерин" са от двата вида - има и Памперс, има и Прима.

Млечни продукти на Добрев съм купувала от магазина за месо, който е залепен за бившия Руски клуб.

# 298
Обадих се на приятелката да провери в Бърборино, каза ми, че имало Прима и Памперс, та ща видим.Вчера минах през т маркет, там са 28.50, ще взема от там, където са най-изгодни като цена.

# 299
  • Пловдив
Здравейте!
Някой ходил ли е скоро в Джъмбо? Търся масичка със столчета (детски) Нещо такова http://kasida.bg/moni-detski-komplekt-masa-sys-stolcheta-282-16671.html  но това не ми харесва особено
Или да се сещате къде мога да търся. Във Вис Виталис нямаше, както и в Хиполенда. По изискване на дъщеря ми трябва да са розови  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт