Къде в Пловдив???-32

• 70 716
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
Привет, мами!
Ще ходя на сватба и си търся официална рокля. Знаете ли къде в Пловдив мога да намеря нещо подходящо? newsm78

# 301
  • Пловдив
Привет, мами!
Ще ходя на сватба и си търся официална рокля. Знаете ли къде в Пловдив мога да намеря нещо подходящо? newsm78

В "Дика" на главната.

# 302
  • Майничка
...Или да се сещате къде мога да търся. Във Вис Виталис нямаше, както и в Хиполенда. По изискване на дъщеря ми трябва да са розови  Mr. Green

В детския магазин на Гладстон, посока от "Верди" към светофарите имаше в началото на април детски к-ти.

# 303
  • Пловдив
Здравейте!
Някой ходил ли е скоро в Джъмбо? Търся масичка със столчета (детски) Нещо такова http://kasida.bg/moni-detski-komplekt-masa-sys-stolcheta-282-16671.html  но това не ми харесва особено
Или да се сещате къде мога да търся. Във Вис Виталис нямаше, както и в Хиполенда. По изискване на дъщеря ми трябва да са розови  Mr. Green
От ДЖЪМбО идвам. Има много столчета с масички но не знам дали имаше розови.

# 304
  • Пловдив
Можете ли да ми препоръчате дърводелец, който работи с масив?

Какво точно ти трябва?

За начало да ми сглоби един гардероб, а после евентуално разни други неща да ми направи (след като си изясня концепцията де).

# 305
Здравейте,момичета!!!
Къде поправят прахосмукачки?Скъсах маркуча на нашата от много дърпане и сега не можем да я оправим  Rolling Eyes

LG e,по-стар модел,но маркуча и тръбата изглеждат точно по този начин:
http://www.technomarket.bg/products/09097736/lg-v-cp753nd

Ще ви бъда благодарна ако ми помогнете,защото вкъщи вече се е заринало с боклук  ooooh!
Не може ли просто да си купите нов маркуч. Мисля, че в Техномаркет продават резервни.

Много благодаря  Hug
Купихме оригинален,че тези бързо се късали  Crazy

# 306
  • София
В момента монтират кутии и домофонна система чипове в нашия блок, фирмата е Елбраво - http://www.elbravobg.com/]

# 307
Elbravo sa MNOGO ZLE s obslujvaneto sled montaja ! Tiq shte gi preporacham na nqkoi , koito mi e napravil mnogo losho.

# 308
  • Пловдив
Къде мога да намеря цвички 26-27 номер?

# 309
Къде мога да намеря цвички 26-27 номер?

Провери в Гранда -магазина е на втория етаж,продават трика,балетни пачки и цвички, в събота като минах оттам видях,че имат,но не знам кой номер бяха  Grinning

# 310
В Deichmann има цвички,но не знам какви номера!  bouquet

# 311
Цвички купувах скоро от Мат-стар , в Кауфланд-а м-на,към 8 лв!

Къде зареждат тонер-касети за лазерни принтери качествено ??? Последния път такова лошо мастило ни сипаха че нямам думи  ooooh! а имаме 3 принтера в офиса за зареждане!

# 312
  • Пловдив
Аз зареждам в Т&C на кръстовището, което се получава на "Родопи" и "Капитан Райчо" - срещу Евмолпия. Коментирали сме фирмата и в предни теми - мисля, че имаше и други доволни от тях.

# 313
аз си зареждам при Румен /с/у Евмолпия, в новата кооперация/ вече повече от 10 години и проблем не съм имала никога
ако е имало дефект в касетата, всичко ми е било подменяно веднага
пълненето не е като оргиналната касета и това е хубаво да се знае

# 314
Благодаря за експресните отговори, отивам да търся Румен  Mr. Green , а и съвсем близо ни е офиса   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт