Къде в Пловдив???-32

• 69 903
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Д-р Николай Цонев е гастроентеролог Peace

# 376
  • Пловдив
За хляб препоръчвам с две ръце тази фурна. За жалост е в Прослав, но понеделник, сряда и петък зареждат и в Медената къща до Военна болница, може и да си поръчаш конкретен хляб да ти доставят в тези дни.

Хлябът им е супер! Но са в Прослав... Зареждат и Медената къща, но с много малко хляб, и повечето пъти като мина следобед вече е свършил...

Иначе този ръчният в кафявата хартиена опаковка от Триумф става. Има го и на други места, но не на много...
И още един пак от Триумф, ръжен в прозрачна опаковка, нарязан. Производител НИПЕКС Н ЕООД - Смолян, другаде не съм го виждала.

# 377
Здравейте,
Необходима ни е консултация със специалист УНГ за 5 месечното ни бебе. Моля, ако някой има информация да сподели, за което ви благодаря предвараително!

Препоръчвам д-р Петров. Кабинета му е на Сточна гара. http://informator.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Info&ID=4673  Не изписва АБ, освен ако не е крайно необходимо, винаги пробва първо с хомеопатия.
Знам, че има добри специалисти УНГ и в Каспела. Работят с ЗК, така, че си вземете направление за да не плащате.  Peace

Благодаря!

# 378
Къде в Пловдив има магазин за стилни  дънки , които не са китайски и са до към 50-60 лв ?

# 379
  • Пловдив
От днес в Лидл ги има тези пончота ( newsm78 това ли е множественото число на думата newsm78)

Цена: 11.99

Мдаааа, днес купих такова пончо от Лидл. Аз пък да питам къде продават дълги блузи тип туника  дето са много широки, ама много широки и раздърпани.

# 380
  • Пловдив
Благодаря за инфото за хляба. Много я хвалите тази фурна в Прослав, ама много ми е далече, пък и става въпрос за по-често пазаруване. През Медената къща мога да минавам, но вечер, което означава, че и това не става. Ще пробвам ръчния хляб от Триумф.  Peace

# 381
  • Пловдив
Много благодаря на всички които ми отговориха за пончото    bouquet
Отивам днес да купя за малкия.
Само да питам в всички ли ги има, че да знам в кой Лидъл да отида.
За хляба да споделя и аз че любимия ми е ето този - бял ръчен хляб ритърн кръгъл
 http://www.bread-return.infojoker.com/cgi-bin/index.pl?_state=In … ;page=5&LANG=
Взимам и един друг от Триумф типов с мюсли отгоре, но този на ритърн е по-добър.

# 382
Много благодаря на всички които ми отговориха за пончото    bouquet
Отивам днес да купя за малкия.
Само да питам в всички ли ги има, че да знам в кой Лидъл да отида.
За хляба да споделя и аз че любимия ми е ето този - бял ръчен хляб ритърн кръгъл
 http://www.bread-return.infojoker.com/cgi-bin/index.pl?_state=In … ;page=5&LANG=
Взимам и един друг от Триумф типов с мюсли отгоре, но този на ритърн е по-добър.
Във всички магазини на Лидъл ги зареждат.

# 383
  • Пловдив
miraluba, и в нашата фирма пълним касетите от вас Peace

Благодаря за инфото за хляба. Много я хвалите тази фурна в Прослав, ама много ми е далече, пък и става въпрос за по-често пазаруване. През Медената къща мога да минавам, но вечер, което означава, че и това не става. Ще пробвам ръчния хляб от Триумф.  Peace
- В Медената къща можеш да си заявиш хляба (а и много други неща - попитай на място) предварително. Така, че дори и да минаваш вечер, хляба ще седи и ще те чака Hug

# 384
Здравейте !До сега се ровя в нета да си намеря клуб в който да се танцува повече бачата а не салса но за съжаление не можах да открия  SadАз ходих в гранда но там е салса ,при поко -локо пък е куб. салса а на мен много ми се иска да се науча по добре бачата  PraynigАко някой има инфо или посещава някой клуб да пише .БЛАГОДАРЯ !!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 385
  • Бг
Къде в Пловдив има магазин за стилни  дънки , които не са китайски и са до към 50-60 лв ?
Блуъбсешън, провери във фирмените магазина на Мориц. Единият е на Шести септември, като минеш  прелеза посока към Гребната, магазинчето се пада в ляво, малко навътре, до него има кафене. Другият е в Кичука, на бул. "Н. Вапцаров", като се движиш в посока към бившето кино "Тракия", малко преди бившия "Камел", вдясно на булеварда се пада магазина, няма начин да го пропуснеш.
Имат хубави моделчета, фирмата е производител и цените са горе-долу приемливи. Ако нещо си харесаш, шият и по поръчка.
Дано съм била полезна  Wink.

# 386
Здравейте !До сега се ровя в нета да си намеря клуб в който да се танцува повече бачата а не салса но за съжаление не можах да открия  SadАз ходих в гранда но там е салса ,при поко -локо пък е куб. салса а на мен много ми се иска да се науча по добре бачата  PraynigАко някой има инфо или посещава някой клуб да пише .БЛАГОДАРЯ !!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 387
  • Пловдив
Джулси, може да се разбирате да ти запазват, но пак си е ангажимент, не е като да си го вземеш докато си пазаруваш другите неща от супера.

# 388
  • Пловдив
Да, може...ама аз, примерно, никога не съм сигурна дали точно днес ще ида до "Медената къща"...Затова и не поръчвам, минавам понякога, ако има взимам. Наистина е много хубав.

# 389
Момичета, утре нали се отработва? Имате ли представа Централната поща да ще е с редовното си работно време?

Общи условия

Активация на акаунт