Къде в Пловдив???-32

• 69 859
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
За утре дали има работещ офис на Easy Pay newsm78 И къде?
Пикадили Wink

# 436
Сега като има нов офис на КЗП,старият до библиотеката функционира ли?

# 437
  • Пловдив
Благодаря ви!  bouquet

# 438
Момичета, вчера ми се наложи да отида до ДКЦ-то до Понеделник пазара, и видях, че отпред са сложили нещо като мини-зоопарк, с птици, зайци и патици...Някой случайно да има информация какъв е този абсурд - условията на живот, и въобще, клетките, басейнчето, огражденията - всичко е под всякаква критика, животните се мъчат в ужасни условия. Не ми дава мира гледката от вчера, не знам към кого да се обърна за сигнал и въобще, има ли смисъл...

# 439
Преди време е имало репортаж за това, по-скоро заради абсурда животни да се отглеждат на входа на здравно заведение, но нищо не се е променило.
И работещите там са пропищяли  от тази идея, но клетките си стоят поне от есента.

# 440
всичките магазини за конфекция - теранова, калиопе, H&M, Бершка
Ау, пропуснала съм, къде в Пловдив има магазин на Бершка?  Shocked

# 441
Знаете ли къде има що-годе евтини магазини за капково напояване? И ако може горе-долу някакви ориентировъчни цени за полиетилена.  Peace

# 442
всичките магазини за конфекция - теранова, калиопе, H&M, Бершка
Ау, пропуснала съм, къде в Пловдив има магазин на Бершка?  Shocked

e, няма, съжалявам
софия, стара загора, бургас, варна, кой откъдето има път

# 443
Някой знае ли къде мога да видя роло щори с детски мотиви? Гледах в сайта на Солис, че имат такива, а другаде някъде?  Rolling Eyes
аз съм си печатала, защото колкото и да са разнообразни, няма това, което ти е в главата
рекламните агенции печатат, може и на чисто бяло, може и на екрю
Ерин, а колко ориентировъчно ще струва да се напечатат  newsm78. Не съм се сещала, че може и такъв вариант да се мисли.  Thinking

А за Бершка се успокоих, че не съм изостанала с инфо-то  Joy

# 444
нямам спомен, върти ми се в главата, че всичко излезна около 500-600 лв - носачи, плат, печат... но сега със сигурност са паднали цените, поне аз плащам за печат наполовина отколкото преди четири години /повече печатници, по-малко работа, изучих се кой на какви цени печата и тн т/

# 445
  • Пловдив
За кардиолог-с две ръце за Д-р Атанасов,7-мо ДКЦ-Събота пазара,а иначе мисля,че е завеждащ Кардиология в Транспортна,но не съм 100% сигурна!
Повече от година Атанасов НЕ преглежда в ДКЦ-то  на Събота пазара, а само в транспортна болница.

# 446
Може,скоро не ни се е налагало да го посещаваме!

# 447
  • Пловдив
Продават ли сладоледи JIMMY'S в Лекси или Била?

# 448
  • Майничка
За Билла не знам, но в Лекси има.

# 449
И в Била има.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт