Къде в Пловдив???-32

• 69 696
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
хейй, какви мрежести пантофи имало Simple Smile
а за по-големи синковци има ли такова чудо? 32-33н.

# 76
  • Пловдив
Някой махал ли си е от тези малките брадавички- папиломи? Ако да, нека сподели къде.

# 77
Някой махал ли си е от тези малките брадавички- папиломи? Ако да, нека сподели къде.

Аз мога да кажа,че се преборих с на щерката брадавицата ако говорим за един и същи вид.
Всяка вечер налагане лед докато може да издържи и след това капка оцет.След по-малко от месец се махна.Не вярвах,че ще се получи но преди това пробвахме,какво ли не от традиционната медицина и нищо.

# 78

Аз мога да кажа,че се преборих с на щерката брадавицата.Всяка вечер налагане лед докато може да издържи и след това капка оцет.След по-малко от месец се махна.Не вярвах,че ще се получи но преди това пробвахме,какво ли не от традиционната медицина и нищо.

Моят приятел ги гори с калиев перманганат.Не знам обаче колко е здрсвословно.

# 79

Аз мога да кажа,че се преборих с на щерката брадавицата.Всяка вечер налагане лед докато може да издържи и след това капка оцет.След по-малко от месец се махна.Не вярвах,че ще се получи но преди това пробвахме,какво ли не от традиционната медицина и нищо.

Добри отзиви за премахване чух и след тампониране с сока от смокиново листо. Мъжа ми има доста (сигурно са от същия вид), смокинята ни е пред входа, но няма кой да го подсеща да го прави по-често, за да видя ефект. Мои близки твърдят, че се махат и има ефект  Peace

# 80
хейй, какви мрежести пантофи имало Simple Smile
а за по-големи синковци има ли такова чудо? 32-33н.
Ние сме вашата номерация и за нас вече няма  Sad Правят ги до 31 номер по необясними за мен причини  newsm78

# 81
Махнах ги с виорнер .Това е азот май ,но не съм сигурна .

# 82
Момичета, записвам се в новата тема с въпрос- кажете ми магазини за техника втора употреба или такава с транспортни дефекти. Ще търся конкретно съдомиялна.

Ето тук има два гаража, в които се продава такава техника, но не мога да кажа конкретно за съдомиялна: http://www.bgmaps.com/link/9C4B682979F466037D45197532C54CE5
И тук http://www.bgmaps.com/map/plovdiv има един магазин втора употреба техника.

# 83
Страхотна тема, записвам се с въпрос.
Има ли вече изкарани хубави сандалки - интересувам се  за момче 33-34-35 номер.В МОЛ а или конкретни магазини, имате ли някакви наблюдения?
Купила съм един чифт но искам още нещо добро да взема.
Благодаря предварително!

# 84

Добри отзиви за премахване чух и след тампониране с сока от смокиново листо. Мъжа ми има доста (сигурно са от същия вид), смокинята ни е пред входа, но няма кой да го подсеща да го прави по-често, за да видя ефект. Мои близки твърдят, че се махат и има ефект  Peace

потвърждавам. Капка от сока от дръжката на смокиново листо, обаче пресен.

# 85
  • Пловдив
ЕРИН, от лично наблюдение, пелените за многократна употреба не са подходящи за нощен сън, защото не могат да поемат толкова количество. Ползвала съм ги само за вкъщи през деня, защото в общи линии трябва да ги сменяш след всяко напишкване.
В този сайт - http://www.ekomama.net/producti-za-bebeta/producti-za-bebeta-html.html има доста добри неща (имат и доставка). Ползвала съм и "маркови" пелени за многократна употреба и китайски (от e-bay) - и двата вида попиват еднакво и трябва да се сменят след напишкване (в смисъл - второ напишкване не могат да поемат без да пропуснат). Ако искаш, мога да ти дам от моите да пробваш.

# 86
Здравейте, момичета!
Предстои ми да си купя очила за късогледство и астигматизъм (за първи път ще нося). Можете ли да ми препоръчате добра оптика с прилични цени? Знам, че това не е нещо, от което да пестя пари, но не съм с много големи възможности.

# 87
Момичета, ако можете да ме ориентирате къде мога да открия хубави картички от Пловдив.  С нощни пейзажи и т.н. По центъра или в Тракия ми е най- удобно, но ако има някъде другаде по-голямо разнообразие ще се радвам да споделите. Искам да ги изпратя в САЩ на скъпи хора и искам да са много хубави. И знам че не е за тази тема, но знаете ли за колко време долу-горе пристигат от България до САЩ нещата?

# 88
Момичета крайно съм възмутена  #2gunfire
Бихме път до Пазарджик за една печка ,която е харесах от продавалника  била нова представете си като отидохме там какво видях  ShockedПлота одран и печката вкара в шкаф ужас нямам думи .
Предишния ден го питам дали е за вграждане не е ми казва и аз парите в джоба и да я взимам  #Crazy
Малеееее нямам думи добре ,че не взех и кола да ми докара печката  ooooh!

# 89
Здравейте, момичета!
Предстои ми да си купя очила за късогледство и астигматизъм (за първи път ще нося). Можете ли да ми препоръчате добра оптика с прилични цени? Знам, че това не е нещо, от което да пестя пари, но не съм с много големи възможности.
На Иван Вазов до Виваком .Пише табела оптика .Аз съм доволна и цените са прилични има и лекар .

Общи условия

Активация на акаунт