Къде в Пловдив???-32

• 70 037
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Почти съм сигурна, че няма, но все пак да попитам: Има ли градски транспорт до летище Пловдив или се стига само с travel

Все още няма, доколкото знам, в часовете, когато има полети на летището, през него минава рейса за Асеновград, който тръгва от автогара Юг. Най-добре се осведоми на автогарата за точното разписание.

# 121
  • Хасково
MilenaD, благодаря!  bouquet

# 122
Момичета, искаме юни месец да си сменяме личния лекар. Досега бяхме в ДКЦ 1 до понеделник пазара.
 Живеем в центъра и търсим свестно джипи в раьона. Знам, че това е доста относително, но ако някои има добри впечатления нека сподели.  bouquet

Моето джипи е в ДКЦ1-няма проблем да ти дам координати на лични Peace-или като цяло не искаш да е в ДКЦ 1-не съм имала проблем с нея до сега Peace
Нямам проблем да е в ДКЦ-1, дори ми е удобно. Ще очаквам координати на Лични, благодаря ти!

# 123
Здравейте!

Може ли някой от вас да ми предложи хотел в Хисаря и да има отлични впечатления от него.
Потърсих в нета, но излизат само няколко СПА хотели с доста високи цени. Единственото ми условие е да има басейн с минерална вода.

Благодаря и извинявайте за нахлуването!   bouquet
Ние лятото ходим на плаж в хотел Албена в Хисаря. Цените са добри и обстановката е хубава! Simple Smile

# 124
  • Пловдив
Момичета, някой има ли представа от къде в Пловдив мога да купя течност за правене на сапунени балони? Трябва ми 1 литър поне Simple Smile Евентуално си мисля за Джъмбо, но не съм ходила скоро а и ми е далеч. Ще съм благодарна за всяка инфоррмация.

# 125
  • до Пловдив
Просто запис 

# 126
Момичета, някой има ли представа от къде в Пловдив мога да купя течност за правене на сапунени балони? Трябва ми 1 литър поне Simple Smile Евентуално си мисля за Джъмбо, но не съм ходила скоро а и ми е далеч. Ще съм благодарна за всяка инфоррмация.

2 варианта - в джъмбо има големи разфасовки от 250 мл - 4 лв, така литъра ще дойде 16 лв
малко преди кръстовището на Победа и България, като идваш от моста на Герджика, вдясно е един магазин за техника Конрад Електроник, там продаваха любителски машини за пушек и сапунени балони. Имаше и течност. За съжаление и двете закупих и не проработиха. Върнаха ми парите хората. Въпросът е, че имаше течност за машината и беше в рафасовка от няколко литра.
Не знам обаче дали проблемът е машината или течността. Ако ги поддържат все още в наличност /защото беше преди 2 години/, да провериш върши ли ти работа.

Иначе течността от Джъмбо е без грешка, но идва доста скъпа.

# 127
Ето един полезен сайт за градския транспорт в Пловдив - http://www.masov-gt.com/index.php
 Peace

# 128
Момичета търся агенция за недвижими имоти. Имаме двор с малка къща в близко село и искаме да го продадем. Ако някой скоро е ползвал такива услуги моля за отзиви.  bouquet

# 129
Момичета,моля помагай те
знам,че в-сът ми е  за здравния,искам да заведа синът си за второ мнение при частен педи-препоръчаха ми др.Молева и др.Пепеланов,някой да има лични впечатления...може и на лични Blush Blush
Благодаря  bouquet

Не знам дали не е малко късно да ти отговарям, но все пак - като дете бях при Пепеланов, майка ми винаги е казвала само хубави неща за него.  Flutter Peace

66 върви сравнително редовно, но не ползвам 24 и нямам представа как е то. Другият вариант е с 10, но и тя върти - през Гребната, мола и оттам излиза на ХЕИ, част от Пещерско и отива към Математическата

Понеже пътувам с него до работа, веднъж попитах до колко часът върви - последният рейс за деня минава в 18:40, а иначе е доста нарядко през раб. ден - през около 20-ина минути, може би...  ooooh!

# 130
  • Пловдив
За Хисаря - хотел Албена е ок като обстановка и цени. Миналия юни бяхме там, тази година се гласим отново преди морето да го посетим. Иначе за Военния санаториум - миналата година лично сме ходили и питали за резервация, почти е невъзможно. Няма места, а дори и да има, казаха ни без децата. Иначе през деня на плажа да идеш няма проблем, на да им ползваш базата за няколко дни - трудна работа, ако не е през НОИ, но пак казвам - без деца, защото нямали назначен педиатър. Това ни го казаха миналия май месец на регистратурата.

За Д.Р Пепеланов - с 2 ръце.

# 131
  • Пловдив
Някой беше споменал пантофи Дефонсека. Днес видях, че на Малката главна, срещу офиса на Мтел има магазин , в който продават пантофи на тази марка , дори магазина се казва Дефонсека  Peace

# 132
А някой поглеждал ли е за полските пантофи срещу" Верди"? Есента бяха по 14-15 лв, дано сега не са ги увеличили, че аз с по-малко от   3-4 чифта не мога да се оправя.

# 133
От много години си правя очила в оптиката до Полиграфията .Цените са прилични и почти наполовина в сравнение с центъра , качеството много добро.

Благодаря, Анели!   bouquet

# 134
  • Пловдив
Благодаря за отговора Поля.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт