Къде в Пловдив???-32

• 69 996
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Момичета,да сте виждали къде продават тези продукти...http://www.google.bg/imgres?q=felce+azzurra&hl=bg&sa=X&a … 29,r:7,s:16,i:120

Ако е някъде в Тракия-още по-добре Wink

Аз писах, че съм виждала доста тяхни продукти в магазина на Сано до Душо Хаджидеков. Но какво точно имат и имат ли този шампоан не знам. Ако не намериш другаде ми пиши да погледна, магазина е до  нас.

# 166
Срещу Верди също продават Бефадо, освен другите полски модели. Явно си е до късмет. Аз съм купила десетина чифта до тук, пера ги в пералнята и освен избледняване на цвета нищо друго не е мръднало.

# 167
  • Пловдив
Момичета,да сте виждали къде продават тези продукти...http://www.google.bg/imgres?q=felce+azzurra&hl=bg&sa=X&a … 29,r:7,s:16,i:120

Аз писах, че съм виждала доста тяхни продукти в магазина на Сано до Душо Хаджидеков. Но какво точно имат и имат ли този шампоан не знам. Ако не намериш другаде ми пиши да погледна, магазина е до  нас.

А може ли да погледнеш дали имат от течния прах за пране.  Blush

# 168
Намерих в Тач.
Тъй като е сезона на кръщенетата, изчерпват се много бързо /друг е въпросът какви наличности поддържат/, но хората са коректни и бързи и ми доставиха желания размер за един ден. Меко и хубаво турско халатче, просто Тач си е качество отвсякъде.
Мерси много!  bouquet

# 169

Има душ гелове, лосиони и пяна за вана в Триумф ( Който беше Сани преди).

# 170
Джулси 23, за панталони виж в магазина Уайкики в Галерията, имаше такива
каквито описваш.

# 171
Здравейте! Искам да попитам и тук, тъй като темата се чете повече - някоя от вас била ли е досега на антицелулитен масаж в клиника Пълмед ?

# 172
  • Пловдив
mimim85, за педиатър в Кършияка мога да ти кажа, да не се записваш при прехвалената д-р Малинова, изключително некомпетентна е ... ние лично сме при д-р Мечкарова и сме доволни. Ако искаш повече инфо ми пиши на лични да ти разкажа за нея.

# 173
  • Пловдив

Има душ гелове, лосиони и пяна за вана в Триумф ( Който беше Сани преди).

Ааааа,браво точно душ гел ми трябва Heart Eyes Peace Мерси!

# 174
Stef, мерси за информацията за чорапогащниците, може да мина някой път от там, сещам се къде е и даже май съм влизала, но не си спомням да е имало голямо разнообразие.  Thinking

А сега имам друг проблем - чадърът ми е счупен някой сеща ли се къде има ремонт на въпросните? В последно време не виждам като че ли - явно хората предпочитат да ги хвърлят ако се счупят...  Rolling Eyes

# 175
  • Пловдив
Момичета,някой да е песещавал д.център във Форума в Тракия-Ян Бибиян/на 3етаж,където е Бътерфлай/ Rolling Eyes Питам щото в Грабо имат оферта за РД за 10 деца за 100лв.,та...дали си струва?

# 176
  • Бг
- Къде продават капачки за токчета за обувки? Знам, че са стотинки и мога да си ги сменям, вместо да се чудя кога да ги давам на обущар и да ми взима по 4 лв за едни дребни капачета.
Джулси, до миналата година имаше един магазин за обущарски консумативи на ул. "Гладстон", като тръгнеш от кръстовището с "Васил Априлов" посока към Търговската гимназия, магазинът се пада от дясната страна на "Гладстон", но скоро не съм минавала от там и да не те подведа.
Иначе също така обущарски консумативи продаваха и от лявата страна, на входа за завод "Флавия", но и за там не съм на 100 % сигурна, че все още действа магазинът.
Май не помогнах много  Blush.

# 177
  • Пловдив
Магазинът за обущарските консумативи на Гладстон е още там, наскоро минавах.

# 178
  • Пловдив
Има ли някой идея къде продават купи за салата - с центрофуга и вакуумни (за съхранение)?

# 179
  • Пловдив
Момичета, благодаря за отговорите за панталона и обущарските истории!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт