Къде в Пловдив???-32

• 70 001
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Не знам какви са цените на този хотел "Чинар", но за възрастни входа за басейна на хотел "Хисар" в делничен ден е 10 лева на човек, в почивните дни е по-скъпо. А миналата година за 5 и повече нощувки, хотел "Хисар" предлагаха цена от 129 лева на вечер за двойна стая с включена закуска. А закуската е каквото се сетиш, че и повече от това: три вида супи, всякакви колбаси, яйца, пържени филии, мъфини, плодове, млека, кафе, нещо като фрешове от автомат......изпускам със сигурност още много неща. Деца до 6 години се настаняват безплатно. Стаите в делукс крилото са нови и много просторни и не знам дали е много на сметка вариант да спиш другаде и да ползваш басейна.

Ако става въпрос да 1-2 нощувки е добре, но за по-дълго време.  Thinking  Но вътрешния басейн на хотел "Хисар" не става. Много е дълбок, поне за мен. А за деца пък хич не става.  Peace

# 151
Благодаря на всички за насоките на хотел в Хисаря. Помогнахте ми много!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 152
  • Пловдив
Момичета,търся обущар,който да разширява обувки.

В Тракия, до Мебелна къща под блока на Люляка има обущар и той има калъп за разширяване.  Peace

Има един такъв и на ул."Карловска", в района на Новотела.

Момичета,благодаря ви много.Ако някой се включи и с оферта за Смирненски или района,ще съм още по-доволна  Crazy
В Смирненски добър обущар има на кръстовището на Царевец и Солунска, до офиса на ДСС, срещу Сани (надявам се да се ориентира). Онзи до МГ-то не я върши никаква, да не говорим, че на едни боти при смяна на капачките ми сцепи токчетата.

# 153
  • Пловдив
Момичета,някой ходил ли е скоро в магазина на Адидас до х-л Ленинград?Интересува ме дали имат сандалки за деца.
В петък ходих имаше , но нямаше много номера от сандалите.

# 154
Здравей те скъпи мами имам една молба към вас бременна съм в края на 6 месец и не съм много на ясно кога и как да си избера педиатър, за предпочитане е той да е някаде в Кършияка така че моля за инфо относно педиатрите в този квартал. А също така ако може да споделите как стоят нещата относно раждането с избран екип- колко трябва да отделя за докторката при която ще раждам.Много се извинявам ако това не е за тук но имам нужда от информация и незная къде другаде да попитам.Благодаря ви предварително. Blush

# 155
Не знам какви са цените на този хотел "Чинар", но за възрастни входа за басейна на хотел "Хисар" в делничен ден е 10 лева на човек, в почивните дни е по-скъпо. А миналата година за 5 и повече нощувки, хотел "Хисар" предлагаха цена от 129 лева на вечер за двойна стая с включена закуска. А закуската е каквото се сетиш, че и повече от това: три вида супи, всякакви колбаси, яйца, пържени филии, мъфини, плодове, млека, кафе, нещо като фрешове от автомат......изпускам със сигурност още много неща. Деца до 6 години се настаняват безплатно. Стаите в делукс крилото са нови и много просторни и не знам дали е много на сметка вариант да спиш другаде и да ползваш басейна.

Ако става въпрос да 1-2 нощувки е добре, но за по-дълго време.  Thinking  Но вътрешния басейн на хотел "Хисар" не става. Много е дълбок, поне за мен. А за деца пък хич не става.  Peace

И аз не знам какви са цените в Чинар, но последните две години виждам чадъри с тяхното лого на външния басейн. Останала съм с впечатлението, че за тях е безплатен. Просто предложих това като по-евтин вариант на хотел Хисар.  Мисля, че това беше въпросът.
А за закуската в хотела - обилна е, няма спор /пропуснала си любимите ми кроасанчета/.
До вътрешния басейн има и детски надуваем,а от миналата есен и джакузи.

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 17:18 от vilian

# 156
  • Пловдив
Не споря.  Peace Не случайно писах, че не знам какви са цените в другия хотел. Редактирам се. Погледнах им сайта с цените. Спестяваш 20 лева на вечер, ако плащаш вход за двама човека на ден за басейна на хотел "Хисар".  Peace

# 157

В петък ходих имаше , но нямаше много номера от сандалите.
Мерси,ще мина тогава да разгледам! Peace
Ерин,намери ли детско халатче?И на мен ми трябва за кръщене,ако си открила,моля да споделиш!

# 158
Намерих в Тач.
Тъй като е сезона на кръщенетата, изчерпват се много бързо /друг е въпросът какви наличности поддържат/, но хората са коректни и бързи и ми доставиха желания размер за един ден. Меко и хубаво турско халатче, просто Тач си е качество отвсякъде.

# 159
Здравей те скъпи мами имам една молба към вас бременна съм в края на 6 месец и не съм много на ясно кога и как да си избера педиатър, за предпочитане е той да е някаде в Кършияка така че моля за инфо относно педиатрите в този квартал. А също така ако може да споделите как стоят нещата относно раждането с избран екип- колко трябва да отделя за докторката при която ще раждам.Много се извинявам ако това не е за тук но имам нужда от информация и незная къде другаде да попитам.Благодаря ви предварително. Blush
За педиатър в Кършияка не мога да помогна. В коя болница ще раждаш? Има теми за болниците в Пловдив, най-добре е там да попиташ. Потърси в този подфорум http://www.bg-mamma.com/?board=19.0  Успех и лека раждане ти пожелавам Hug

# 160
  • Пловдив
Момичета,да сте виждали къде продават тези продукти...http://www.google.bg/imgres?q=felce+azzurra&hl=bg&sa=X&a … 29,r:7,s:16,i:120

Ако е някъде в Тракия-още по-добре Wink

# 161
В тази тема, или на последните страници от старата, точно някой питаше за тези продукти, но пусто, не мога да намеря на коя страница беше Crazy Потърси,ако имаш повече време от мен Grinning
Между другото - ти успя ли да си намериш автобус (нали ти питаше за 24) Hug

# 162
  • Пловдив
В тази тема, или на последните страници от старата, точно някой питаше за тези продукти, но пусто, не мога да намеря на коя страница беше Crazy Потърси,ако имаш повече време от мен Grinning
Между другото - ти успя ли да си намериш автобус (нали ти питаше за 24) Hug

Да,аз питах...Но реших да ползваме 66/т.е.мъжа ми Laughing/ Днес беше пробно,но маршрута е дълъг до там и отнема около час.Ох,къде го има това освен у нас... Whistling

# 163
  • Пловдив
Здравейте! Относно пантофките с/у Верди до Градската градина - ние нямахме много късмет. За около месец едната отпред се разлепи, както и двете отзад до горния ръб се разнищиха /бието отгоре се отдели от плата на петата/. Отидохме, рекламирахме ги, човекът се опита да ни обясни, че това е от неправилно сваляне и т.н., но в крайна сметка ги смени. Платих му само цената на едро на новите пантофки. Сега обаче, отново, едната се е разлепила отпред. Това е моят случай, може просто такъв да ни е бил късмета или тази партида точно да не е добра. Иначе досега сме купували Бефадо, по-скъпи са, но нямам никакви забележки, носим ги докато омалеят.

Сега два въпроса:
 - Искам да си купя черен панталон - от по-тежък, тънък, леко еластичен плат, с нормална права кройка, без ръб, спортно-официален. Къде да проверя?
 - Къде продават капачки за токчета за обувки? Знам, че са стотинки и мога да си ги сменям, вместо да се чудя кога да ги давам на обущар и да ми взима по 4 лв за едни дребни капачета.

# 164
  • Пловдив
Някой знае ли къде се продават билети за "Спанак с картофи" която ще се играе на лятно кино "Орфей" на 21 май?

P.S. Вече разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт