Къде в Пловдив???-32

• 70 018
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за отговора Поля.  bouquet

днес видях и китайска течност на около 300 мл на 2 лв, ако искаш за другата седмица мога да ти взема ако не ти се разкарва до джъмбо

# 136
Момичета,търся обущар,който да разширява обувки.

# 137
  • Пловдив
Момичета, знаете ли дали в Овиезе има намаления в момента на детските дрешки

# 138
Момичета,някой ходил ли е скоро в магазина на Адидас до х-л Ленинград?Интересува ме дали имат сандалки за деца.

# 139
  • Пловдив

В Тракия, до Мебелна къща под блока на Люляка има обущар и той има калъп за разширяване.  Peace

# 140
Момичета знаете ли случайно къде има хубави клинове? Интересувам се и къде мога да намеря фигурални чорапогащници на прилични цени...  Rolling Eyes

# 141
Момичета знаете ли случайно къде има хубави клинове? Интересувам се и къде мога да намеря фигурални чорапогащници на прилични цени...  Rolling Eyes
Купувам си чорапогащници, чорапи, клинове и прочие главно от едно магазинче, в което се продава само това Simple Smile Много съм доволна - има изключително богат асортимент, цените стават за всеки джоб - и евтини, и скъпи неща има, всички са хубави. Човекът, който работи там, е отзивчив и предлага всичко, което може да те интересува. Магазинът се намира в една малка уличка, точно след Джумаята - предстаи си, че слизаш по Главната, минаваш джумаята и стигаш Халите, където са дюнерите - уж хващаш към Бътерфлай, но свиваш в първата пресечка вдясно. Първо има магазинче за чанти и портфейли, след това е магазинчето с чорапогащниците. Следващото е пицарийка Simple Smile

Разтвор за балончета купувам от Джъмбо и съм доволна.

В Хисаря ходим само в Аугуста спа (заради басейна вътре...), но мисля вече да се преориентирам към друг хотел, защото мизерията си е все същата, постаите имам предвид, а цените все така високи, освен това условията за дете са ми меко казано абсурдни...Чувала съм страхотни отзиви за базата, която Миралюба е похвалила.

# 142
  • Пловдив
Момичета,
http://www.hotelgaitani.com препоръчвам и този хотел в Хисар, по-скоро хотелче.
Може да се ходи на процедури и басейн във Военния санаториум, а в този да се нощува. Неудобството е, че няма да слезеш по халат до басейна, а трябва да ходиш няколко пресечки.

# 143

В Тракия, до Мебелна къща под блока на Люляка има обущар и той има калъп за разширяване.  Peace

Има един такъв и на ул."Карловска", в района на Новотела.

# 144

Има един такъв и на ул."Карловска", в района на Новотела.

Момичета,благодаря ви много.Ако някой се включи и с оферта за Смирненски или района,ще съм още по-доволна  Crazy

# 145
Здравейте!

Може ли някой от вас да ми предложи хотел в Хисаря и да има отлични впечатления от него.
Потърсих в нета, но излизат само няколко СПА хотели с доста високи цени. Единственото ми условие е да има басейн с минерална вода.

Благодаря и извинявайте за нахлуването!   bouquet

И аз като Миралюба ще дам нестандартно предложение. Гостите на хотел Чинар лятно време ползват външните  басейни на хотел Хисар. Ако Чинар ви се вмества в бюджета това е най-доброто което можеш да ползваш - огромен басейнза възрастни на няколко нива, външно джакузи с гореща вода и детски басйн с две секции.
И аз да се включа в темата с туристически въпрос Имате ли впечатления от  хотел Беркут и спа хотел Екзотик - Марково? Чудя се кой от двата да избера за еднодневно бягство?

# 146
  • Пловдив
Момичета,благодаря ви много.Ако някой се включи и с оферта за Смирненски или района,ще съм още по-доволна  Crazy

Обущар в Смирненски има срещу Математическата, има и в една пресечка на Царевец към Райски кът, но не знам дали разширяват обувки. Добър обущар има и до прелеза на Шести.

# 147
  • Бг
И аз да се включа в темата с туристически въпрос Имате ли впечатления от  хотел Беркут и спа хотел Екзотик - Марково? Чудя се кой от двата да избера за еднодневно бягство?
Вилиан, аз лично предпочитам Беркут пред Екзотик. И в двата има басейн, но на Екзотик е по-голям. Иначе Беркут е на по-спокойно място според мен и стаите са по-просторни отколкото в Екзотик.  Но смятам, че и двата хотела държат неоправдано високи цени спрямо локацията, където се намират.

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 14:26 от Alexa_a

# 148
Alexa_a , благодаря за мнението. В Беркут ме притеснява само почасовото използване на сауната и парната баня. Андрешковски постановки. Кухнята къде е по-добра?

# 149
  • Бг
И на двете места готвят добре, поне миналата година беше така. Сега не знам, може да се е сменил персоналът. Ако предпочетеш Беркут за хапване може да пробвате и ресторанта на хотел "Бунара", там също готвят добре. За Брестник добро заведение за похапване е и "Позитано".

Общи условия

Активация на акаунт