Къде в Пловдив???-32

• 69 976
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
- Къде продават капачки за токчета за обувки? Знам, че са стотинки и мога да си ги сменям, вместо да се чудя кога да ги давам на обущар и да ми взима по 4 лв за едни дребни капачета.
..........
Иначе също така обущарски консумативи продаваха и от лявата страна, на входа за завод "Флавия", но и за там не съм на 100 % сигурна, че все още действа магазинът.
Май не помогнах много  Blush.
Вече няма резервни части за обувки там ,останаха само обувките/намалени стари колекции/ ......иначе си работи магазина.

Е, тъкмо се зарадвах, че намерих откъде. А не знаеш ли някъде другаде да има?

# 196
Уви,освен за магазина на "Гладстон",за друг не се сещам.....,но не съм минавала оттам скоро за да съм сигурна,дали още работи.....

# 197
  • Пловдив
Ако обувките са български, може да пробваш при производител дали ще ти съдейства. Преди 25 години сами си сменяхме капачките, ама имаше малко производители на обувки и те си предлагаха капачките на петте модела, които произвеждат, във фирмените си магазини. Сега ми е чудно, кой би могъл да предлага капачки при това разнообразие на модели токове.  Thinking

# 198
  • Пловдив
За тези обувки, които са ми най-използваните, обущарят ми слага готови капачки и затова мога и аз да си ги слагам. Български са Arise, освен да ги питам. Просто исках отнякъде ако има да си взема, да си имам и за други обувки.

# 199
  • Пловдив
Тогава питай директно в Арайс, те май са в Пловдив. Явно той по някакъв начин се снабдява от тях.  Peace

# 200
  • Пловдив
И друго да попитам - за антицелулитен лосион, на нормална цена, може и български, но да има все пак някакъв ефект. Знам, че може би за малко пари, няма да е нещо кой знае какво, но поне да не е тоалетно мляко.

# 201
  • Пловдив
Момичета, има един хотел до Младоженския дом, отстрани на уличката, която излиза на кръстовището с четвъртък пазара. някой сеща ли се за името?

# 202
# 203
  • Пловдив

Точно той е, благодаря много   bouquet

# 204
Здравейте! Имало склад на Bertoni някъде преди с.Труд, накои знае ли го и дали пускат или само за вътрешни хора? Simple Smile

# 205
Здравейте! Имало склад на Bertoni някъде преди с.Труд, накои знае ли го и дали пускат или само за вътрешни хора? Simple Smile

виждала съм да пише Бертони, но не зная какво е , защото на същата сграда пишеше и нещо друго - пада се преди Рефан-а

# 206
Здравейте, може ли някой да ми каже кое такси е "набери и затвори"?

# 207
Здравейте момичета !Някой ходил ли е при д-р Бързински невролог ?Може ли мнение ?Благодаря !

# 208
  • София
Здравейте момичета !Някой ходил ли е при д-р Бързински невролог ?Може ли мнение ?Благодаря !

Миналата година през април се интересувах от невролози и то да имат доплер, те са сем- д-р Бързински, попаднах на добри отзиви за тях, дори бях направила час, но после отидохме на друго място, че ни беше по-удобно, нашата ЛЛ ми ги препоча също.

# 209
Аз, аз  Wink
Като цяло съм доволна - първичен, вторичен преглед, допълнително направление за физиотерапия, медикаменти по симптоми. Много внимателен и спокоен. Бях писала и по-назад в темата, че при мен се налаожи да се пробват варианти на лечение докато се стигне до истината. В смисъл, че не е като УНГ - имаш ангина - ето ти антибиотик и другата седмица си здрав   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт