Къде в Пловдив???-32

• 69 958
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, търся хубав куфар, в Самсонайт днес нищо не харесахме, а за друг магазин с качествени куфари не се сещам, моля за подсказка  Rolling Eyes
Куфари на Самсонайт - в магазина срещу фонтана на Главната. Те са производители /бившето "Щастие" за чанти и произвеждат за Самсонайт/. Вярно, че са по-скъпички, но в срока на гаранция, не ти отремонтират и закърпват закупения, а ти го подменят с нов. Офицялен предсавител на марката за Б-я са.  В МОЛа Самсонайт са друга фирма - само търговци. Peace

# 256
  • Пловдив
Момичета, търся склад на ТСМ в Пловдив. Отделни магазини намерих- в Кършияка например. Но те препродават и то скъпо. Нещо като този склад , който беше на Кукленско с всякакви неща и техника, и домакински...

# 257
  • Пловдив
Jul, ако не се лъжа центрофуга за зеленчуци имаше в Техномаркет на Пазарджишко шосе или в Метро и новото Лекси може да провериш, помня цена около 20лв.

Ще проверя и на двете места, благодаря! В Метро няма.

# 258
  • София
Съжалявам, че пиша чак сега, но нямах по-рано възможност - относно кашоните в Баумакс - има няколко размера на различни цени, можете да проверите.

# 259
  • Точно където трябва
Извинявам се, защото съм сигурна, че е писано но сега не могада го намеря. Къде мога да дам дреха за боядисване и приблизително колко ще ми струва? Става въпрос за тънък ленен костюм без хастар.

# 260
Случайно да сте виждали някъде в Пловдив да се продават маратонки Вихрен (благовградски, преди години бяха Адидас, но загубиха лиценза и ги нарекоха Вихрен)? 

# 261
  • Пловдив
Къде в Пловдив правят дървени кошове за бебе по поръчка Thinking

# 262
  • Пловдив

Виждала съм във Вис Виталис дървени кошове, но незнам дали са по поръчка.

# 263
  • Пловдив
jul, meri 68 благодаря ви  за насоките   bouquet

# 264
Момичета, трябва ми тел. на магазин Сити тойс в мол Галерия.
Този, който излиза в нета 0885 111149 не ми върши работа. Никой не отговаря на него.
Вчера купих една кола от там, но явно от кашона са изпаднали едни две частички и не могат да се сглобят гумите. В това лошо време не ми се разкарва до там, искам първо да се обадя.
Блягодаря предварително!

# 265
Момичета,случайно да знаете да има златарски ателиета някъде в Смирненски или около Ресторант-стадиона???
Искам да занеса една обица за ремонт,а в това лошо време не ми се ходи до главната  Simple Smile

# 266
  • Пловдив
Ще ми се и на мен да разгледаме животни някъде. Може и към Стара Загора да идем да разгледаме зоото им. Ние като си нямаме...

# 267
  • Пловдив
Тук има страхотни кошари. Ако искаш им се обади и ги питай дали правят и кошчета. Намират са в Асеновград.https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001637291417

# 268
Момичета къде в Пловдив има пелени на Памперс под 30 лева, т.е.на промоция, трябва ми 5, къде са най-евтини в града?

# 269
Памперс съм си взимала от Продавалника на цена 20лв на пакет-турски,но са същите,като другите!По повод Зоологическите градини,миналата седмица посетихме тази в Хасково,в парк Кенана,е останахме повече от доволни!Чист въздух,парка е доста голям,а зоологическата градина е много хубава!

Общи условия

Активация на акаунт