Къде в Пловдив???-32

• 69 963
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, знаете ли дали зоологическата градина работи? Помня, че щяха да й правят ремонт, но нямам представа как е положението, а искаме да заведем малката някой ден там.  newsm78

Не, не работи и скоро няма и да работи.

Жалко!  Confused Ще я водим тогава да позяпа животните пред хипермаркет Рила, то там е половин зоологическа.  Mr. Green

# 241
Момичета, знаете ли дали зоологическата градина работи? Помня, че щяха да й правят ремонт, но нямам представа как е положението, а искаме да заведем малката някой ден там.  newsm78

Не, не работи и скоро няма и да работи.

Жалко!  Confused Ще я водим тогава да позяпа животните пред хипермаркет Рила, то там е половин зоологическа.  Mr. Green

Защо не си направите една разходка до Острова в Пазарджик? Миналото лято бях там. Паркът е много поддържан, има заведения, а животинчета има много и има и по-екзотични от тези в Рила. Мисля, че ще ви е по-интересно  Hug

# 242
Да, и това е идея! Благодаря!  Hug

# 243
  • Пловдив
Къде поставят тик-так копчета?

# 244
  • Пловдив
С цнтрофога и вакуум търся, в Икеа гледах - няма.

Не съм убедена, че е това, което търсиш, но мисля че гледах такива купи в немския магазин на Заимов. Иначе Tupperware имат със сигурност, ама 90 лв бяха последно като се интересувах, множко ми се струват.
http://www.tupperware.bg/xchg/bg/hs.xsl/811.html

# 245
Случайно някой да е чувал в Пловдив да се провеждат курсове/ обучения по алтернативна (по-точно народна) медицина, в частност ме интересуват такива за любители, по фитотерапия?
Другият вариант е да се запася с един тон литература и да чета ли, чета ...  Tired

# 246
  • Пловдив
Къде поставят тик-так копчета?

На Капитан Райчо, точно срещу Маркет Центъра, има 4 магазинчета - дрехи, второто е за копчета - там слагат "тик-так", цигари и кафе............

# 247
В "Смирненски" някъде да има капачета за токчета?

# 248
Дами, моля, препоръчайте ми къде да купя хубаво, качествено мъжко бельо ?

# 249
  • Пловдив
Здравейте! Искам да направя за подарък кошница с хранителни продукти, но виждали ли сте някъде да продават подобни плетените кошници? Приемам и други предложения Simple Smile

Много и различни плетени кошници има в Молдавия, на подземния етаж, където са килимите.

# 250
  • Пловдив

Много зависи какво и в какъв ценови диапазон търсиш. През последната година купувам мъжко бельо от магазина за бельо на Заимов, който е срещу немския магазин.

# 251
  • Пловдив
Момичета, търся хубав куфар, в Самсонайт днес нищо не харесахме, а за друг магазин с качествени куфари не се сещам, моля за подсказка  Rolling Eyes

# 252
  • Пловдив
С цнтрофога и вакуум търся, в Икеа гледах - няма.

Не съм убедена, че е това, което търсиш, но мисля че гледах такива купи в немския магазин на Заимов. Иначе Tupperware имат със сигурност, ама 90 лв бяха последно като се интересувах, множко ми се струват.
http://www.tupperware.bg/xchg/bg/hs.xsl/811.html

Кога ги гледа в немския? И аз бях гледала там преди 2-3 месеца, но сега няма. А 90 кинта за купа нЕма да дам.

violenza, освен Самсонайт другите куфари, които не им отстъпват по качество (а са на половина по-евтини) са Титан. Имат 3 г. гаранция, железни са. Продават се в магазин в Халите на 2-рия етаж, горе-долу в средата на десния фланг. Ние имаме няколко неща Титан, от всички сме доволни.
Иначе и в магазина на фонтана на Главната има Самсонайт и Американ турист, а мисля и Карлтън, виж и там, ако сте гледали само в Мола.

# 253

Много зависи какво и в какъв ценови диапазон търсиш. През последната година купувам мъжко бельо от магазина за бельо на Заимов, който е срещу немския магазин.

Портокалче, благодаря. Не го знам магазина, но ще го посетя. Ще търся комплект (боксер и потник\тениска ) и само боксерки - цвят черен.

# 254
Jul, ако не се лъжа центрофуга за зеленчуци имаше в Техномаркет на Пазарджишко шосе или в Метро и новото Лекси може да провериш, помня цена около 20лв.

Общи условия

Активация на акаунт