Къде в Пловдив???-32

• 69 962
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Здравейте на всички Simple Smile

Предстои ни да се изнасяме и се чудя откъде мога да си купя големи/средни и малки, но хубави и здрави кашони?
Не се сещам от къде могат да се купят, но в най-близкия до вас квартален хранителен или друг магазин, можеш да помолиш да ти запазят. При тях с доставката на стока има много и най-често ги изхвърлят. Wink

Мислила съм за този вариант, но предпочитам да са чисти, здрави. А и искам да си опаковам нещата систематизирано, кашоните да са с еднаква големина, за да се подреждат по-лесно. Пък и ще ми трябват много бройки, трябва да обиколям един месец всички бакалии в квартала, за да си осигуря необходимото количество Simple Smile

Здравей, кашони с еднакъв размер, здрави и чисти има в огромни количества в офиса на Орифлейм... виждала съм, че идват разни клошари и им ги дават, явно да ги връщат на вторични суровини. Не съм сигурна дали просто така можеш да си поискаш, но ако имаш позната консултантка можеш да я помолиш да ти вземе. Вкъщи имам от малките и от големите по един и мога да ти кажа какви са размерите ...

# 226
  • София
Почти съм сигурна, че в Баумакс продават, но довечера ще пиша със 100% сигурност.

# 227
От Практикер си купихме много кашони, когато се изнасяхме от стария ни апартамент. Мнооого кашони ни трябваха, доста пари дадохме, но всичко се запази перфектно и издържа всичкото местене и трупане едно върху друго.

# 228
Здравейте на всички Simple Smile

Предстои ни да се изнасяме и се чудя откъде мога да си купя големи/средни и малки, но хубави и здрави кашони?
Не се сещам от къде могат да се купят, но в най-близкия до вас квартален хранителен или друг магазин, можеш да помолиш да ти запазят. При тях с доставката на стока има много и най-често ги изхвърлят. Wink

Мислила съм за този вариант, но предпочитам да са чисти, здрави. А и искам да си опаковам нещата систематизирано, кашоните да са с еднаква големина, за да се подреждат по-лесно. Пък и ще ми трябват много бройки, трябва да обиколям един месец всички бакалии в квартала, за да си осигуря необходимото количество Simple Smile
Кашони по размер евтино мога да ти кажа къде правят - ул. Георги Бенев 3, като влезеш във портала, веднага вляво едно като барачка - фирма Хроника - тел. 959135.
А улицата е към КАТ като отиваш по Голямоконарско (Васил Априлов) - последния светофар вдясно.. и веднага 1вия портал е входа.

# 229
Благодаря много на всички   bouquet  bouquet  bouquet

През уикенда ще идем с мъжа ми да вземем и после да започваме голямото опаковане.

# 230
Здравейте!

Търся препоръки за фирма или частни лица, които правят качествена външна изолация. Искам някой, който ще си свърши работата както трябва и има опит.

Благодаря   bouquet
Креми, добре дошла, или действаш от далеч?
Утре ще попитам за майстори за изолация и ще пиша ЛС.  Peace

Здрасти  Heart Eyes

От далече действам аз   Joy  виж как ме надушваш! Ще чакам да пишеш!

# 231
  • Пловдив
Здравейте! Искам да направя за подарък кошница с хранителни продукти, но виждали ли сте някъде да продават подобни плетените кошници? Приемам и други предложения Simple Smile

# 232
Здравейте! Знаете ли дали в Пловдив могат да се намерят абитуриентски рокли под наем? Доста търсих в интернет, но нищо не можах да открия  Thinking

# 233
Здравейте! Искам да направя за подарък кошница с хранителни продукти, но виждали ли сте някъде да продават подобни плетените кошници? Приемам и други предложения Simple Smile

В Юск видях няколко размера без дръжки... като влезеш веднага в дясно първото "сепаре"  Peace

# 234
Къде има по–голям избор на холограмни лакове по центъра или около Гранда?  Hug

# 235
Момичета, знаете ли дали зоологическата градина работи? Помня, че щяха да й правят ремонт, но нямам представа как е положението, а искаме да заведем малката някой ден там.  newsm78

# 236
Момичета, знаете ли дали зоологическата градина работи? Помня, че щяха да й правят ремонт, но нямам представа как е положението, а искаме да заведем малката някой ден там.  newsm78

Не, не работи и скоро няма и да работи.

# 237
  • Пловдив
Никой ли не знае къде има такива купи за салата  Rolling Eyes

# 238
Никой ли не знае къде има такива купи за салата  Rolling Eyes

Не съм сигурна, че ще съм ти много полезна, но аз като имах път към София, се отбих в "Икеа" и си купих подобна такава купа за салата. Е, много е удобна, а и цената й е приемлива, та ако имаш път към София, търси там, има и още много други такива неща.  Peace

# 239
  • Пловдив
С цнтрофога и вакуум търся, в Икеа гледах - няма.

Общи условия

Активация на акаунт